on the beach

Imorse vaknade jag vid 10, inte ett dugg pepp på att kliva upp men vi skulle ju till tranviken vid 10 så det var bara att hasa sig ur sängen direkt. Alla drog till tranviken och sola+bada, några åkte vattenskoter, ring eller vattenskidor osv. När alla drog så stannade jag, Edvin, Oscar och Henke kvar för de va askönt att ligga på stranden. Edvin är så jävla skön så man lär ju snart få magrutor av alla gånger man skrattar åt/med honom... Hehehe. Sedan beställde vi lunch/middag på pizzarian, Henke bjöd på en kycklingsallad till mig, knäppis.... Sen iallafall så åkte vi och kollade till husvagnen, lämnade nyckeln till Eddie och samtidigt så skjutsade vi han till Rasmus för han skulle hämta sin moppebil, röd och söt, hihihih!

Vi åkte hem till Oscar en sväng och såg på småstadsliv, Henke kliade mig medans så jag halvsov hela tiden. Ungefär klockan 5 så skjutsade han mig till farmor också åt jag middag, sedan gick jag ut och träffa Julia. Vi satte oss på trapporna vid service, sedan får  vi besök av Pettson, Kevin och Pallle. Snackar lite med dom, och nu är jag hemma.

Funderar starkt på att duscha i 1 timme och borsta tänderna i 2 timmar...




Så smart som jag är hade jag inte med mig ombyte så jag kom till stranden i svarta leggins och en svart långärmad tröja, så jag lånade shorts av Henkebenke, assnyggt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: