in heaven

Igår grillade jag och tog det lugnt med mysigt folk.
Nu: Chillar med awesome folk i en fin lägenhet.
Sen: Grillning med ännu mer awesome folk!

TJARRÅÅÅ de var allt från mig. KYSS


VÄRLDENS FINASTE BILD PÅ MIG OCH SYSTER

-


myspys

Hello again

Promenerade till Oskar förut, vi satt först på hans altan (med massa myror) med cola och äpple medans vi bättrade på brännan i solen. Men Oskar var tråkig.... Han ville inte sitta där så länge så efter mycket tjat gav jag med mig också gick vi in och såg en film som hette ''Himlen är oskyldigt blå'', det var samma skådespelare som i Kenny begins och I rymden finns inga känslor. Ni vet den där unga killen som ser så enormt töntig ut? Filmen började med en sexscen typ... Haha Oskar gillart! I helhet så var filmen helt okej, faktiskt ganska bra. Så har ni tråkigt någon kväll kan ni se den.. Fast den var lite dryg från början..

Imorgon åker Oskar till Norrköping så innan jag gick blev det en stooooor kram! Nu ligger jag framför tvn och käkar godis i väntan på mat. Ikväll får jag se vad som står på schemat, hittills ingenting :(




godmorgon solen!

Solen skiner, så jag ska dra iväg till Oskar och chilla med musik och glassa i solen på hans altan!

Peace out yao yaoyao



bloggfri helg

Hej igen!

Jag valde att inte blogga i helgen så att jag kunde ha en mysig ''vecka'' med min familj och mina vänner! Vi har grillat, solat, suttit vid en brasa och myst! Har haft en superhelg.

Tänkte mest bara berätta att jag kom hem oskadd! Tova har alla bilder just nu, hon skickar dom till mig imorgon så gör jag ett mega inlägg med alla bilder som vi knäppt och berättar lite vad vi gjorde den dagen!

Ha det bra!


TJARRÅÅÅÅ

bara ett inlägg till

Heheheh, kan inte låta bli att blogga!

Hittade några bilder från mammas mobil, hyfsat gamla, eftersom jag är apful på dom, men lite söt då. Tror de va ett år sedan :)

Nu är det bara 1 timme och en kvart kvar tills morfar hämtar upp mig och Tova, sedan blir det god mat och 3 timmars tågresa med bubbaz!



My happy period, and ugly


My skinny and sad period...

snart bär det av!

Hejsan hoppsan!

Nu har jag precis kommit hem, ska fortsätta packa lite nu och försöka att inte ta med mig för mycket grejer som jag alltid gör. Tar alltid med mig massa saker som jag inte ens behöver så väskan blir proppfull i onödan... Just nu sitter jag i min sköna säng och lyssnar lite på Takida, kabooom! Ska väl fortsätta packa snart, sedan äta lite. Hehe även fast jag blir bjuden på käk hos världens bästa mormor och morfar om typ 2 timmar.

Menmen, ni känner mig. Jag blir aldrig mätt och äter hur mycket som helst!

Idag på so:n ritade vår lärare världens finaste Hitler porträtt på tavlan, likt eller?^^





Några gamla bilder på Sofia Nicole och mig! Hemma hos Jocke

svar på kommentar

Abdullahidun  godmorgon sötnosar:

Great .Now i can say thank you!

Svar: Jag förstår inte vad du menar, hehe! I det inlägget har jag ju bara bilder på dagens outfit :)

:(

När jag färgar håret dyker det alltid upp konstiga fläckar på mig. En gång fick jag en svart nagel... Nu var det fotens tur, jag antar att jag fläckade ner golvet och klev i det... HUM


grillning med vänner

Idag på skolan satt Julia inne på nån grej och läste konstig information som att ''just nu har 6000 människor sex'' osv... Också helt plötsligt dök denna upp och jag började asgarva. WTF!?!?!



Vid 6 kom Oscar till mig. Vi chillade lite här, såg på tv och sånt innan Amanda kom och hämtade oss med finbilen! Då åkte vi till haga och hämtade Fredde, sedan gled vi in mot stan. Sedan åkte vi och hämtade Dompa på sporthallen, han hade vart på träning. Och efter ett tag drog vi tillbaka till det köngliga Bosvedjan och drog igång en brasa och grillade lite bullens pilsnerkorv och killarna spelade lite warschava. Haha jag och Amanda fick igång en jävligt bra brasa i slutet. Det hände massa kul också. Vi slängde in en tändare i elden, tändvätskeflaskan åkte in den med. Också flög det en tidning upp i luften som jag och Mandiz skrattade ihjäl oss åt. En riktigt mysig kväll tillsammans med fina vänner kan inte bli bättre!





Nu ska jag fortsätta packa och snart skölja ur färgen ur håret. För imorgon vid 6 bär det av till Uppsala, och innan det ska jag käka hos mormor och morfar. Så vi får se hur det blir med uppdateringen. Jag hinner säkert skriva ett litet inlägg innan morfar hämtar upp oss :)


gårdagen

Tänkte lägga upp bilder på gårdagens outfit och berätta lite om vad jag gjorde. Jag gick och mötte Kevin innan jag skulle äta, så han och jag softade lite hemma hos mig, aboo! Heheh... Sedan gick vi ner till pizzerian och träffa Amanda och Jocke. Vi lyssnade på Amandas inspelningar igen och fick oss ett litet skratt, haha! Sedan begav vi oss mot Skogsbacken, men Kevin gick hem. Vi hämtade pinnar och tidningar i hopp om att få till en eld/brasa. Men vi lyckades inte så bra hehe. Så efter ett tag gav vi upp och drog oss hemåt.

När jag kommer hem så skulle jag och Tova plocka fimpar ute på gården, riktigt ofräscht! Nästa idiot som kastar en ciggjävel i närheten av mitt hus kommer bli torterad, styckad, uppbränd!!!!! Y O U  G E T  I T ?






Gårdagens outfit

Tröja - JC
Jeans - Ginatricot
Skärp - H&M


uppe med tuppen.... typ

Godmorning!

Jag vaknade ganska tidigt idag eftersom att jag somnade tidigt igårkväll på grund av min dåliga sömn natten innan. Men så kan det gå ibland. Sitter och äter frukost nu, och snart ska jag sätta igång och fixa mig och sedan dra iväg till skolan för att ha hemkunskap. Jag hoppas att vi ska göra efterrätt, för det har jag verkligen sett framemot. Efter skolan ska jag hem och packa lite till imorgon då jag åker till pappa i Uppsala. Sedan mot kvällen kanske det blir grillning med mina vänner.


Jag just nu!

-

Bloggfritt resten av dagen.

Peace


feeling bad

Inatt kunde jag inte sova, mådde dåligt, allt va skit. Så helt ensam satte jag mig ute, släppte ut känslorna och tänkte på alla underbara minnen. Klockan 4 blev det läggdags för mig, jag va inte så clever som la mig och sov, hade ställt klockan på 06:00, 06:05, 06:15 och 06:30. Men jag stängde av allihopa, så jag vaknade halv 8 istället som då resulterade att jag blev hyfsat sen till skolan och missade so-provet. Hade inte pluggat så mycket och eftersom att vi mest sett film så vet jag nästan inte vad det handlar om, tror det är första världskriget vi hade prov i. Får ta och göra det en annan dag när jag verkligen pluggat in frågor+svar! Efter skolan gjorde jag ett engelska prov jag hade missat, det gick väl helt okej.

Nu har jag precis kommit hem, är jättehungrig så jag ska äta lite kött, potatisklyftor och bea sås hade jag tänkt, mohahahaha... AllätarN!

Blev måttligt road när jag var på skolan och tittade mig noggrant i spegeln som jag INTE gjorde imorse, och upptäckte att min ''sömn'' orsakat att jag såg ut som en tvättbjörn!!!!!



Ser ut som en knarkande tvättbjörn, I'M SO DAMN BEAUTIFUL

knaaas


Coooolt, det ser ut som att min arm gått ur led eller något...


about today

Efter skolan åkte jag och mammsen till donken och köpte käk till mig för att hon och Tova skulle ha utvecklingssamtal vid 5, vi brukar äta då egentligen. Så jag åkte hem själv, la mig i sängen framför ''Mean girls 2'' och käkade donken. OH YEAH! Sedan gick jag o mötte Amanda vid Service och lät henne lyssna på några roliga inspelningar sen i fredags, hahaha ''men jag får inte va nånstans''.

Sedan drog vi upp till basketplan där Dompa, Oscar, Nicole, Anton, Katrin, Tobbe, Alex, Edvin, Hampus, John och Johan var, det var säkert någon jag glömde nu men whatever.. Sedan drog alla förutom jag, Dompa, Ogge, Fredde och Amanda. Vi gick ner till den andra basketplan där det finns bänkar, jag Amanda och John gjorde en liten brasa i sanden medans dom andra spelade warschava. Det var mysigt, jappjapp!


Brasa á la Bosvedjan yao


Hehe och en ganska gammal bild på mig!


hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig?

Jag ställer samma fråga till mig själv varje dag, men får aldrig ett riktigt bra svar. Svaren du ger mig betyder ingenting, det är bara så fel. I mina drömmar är det vi igen, och ingenting kan komma emellan oss. Precis som vi sa till varanda. När alla minnen kommer tillbaka vill jag inte finnas längre, jag vill inte känna smärtan som uppstår av att tänka på att det en gång var vi. Jag var så lycklig med dig. I början var du bara vilken kille som helst i mina ögon, men jag tänkte att jag skulle ge dig ett försök ändå. Sedan när jag lärde känna dig och du fick chansen att visa vem du egentligen var så förändrades allt. Från att vara vilken kille som helst så blev du killen i mitt liv. Med dig kände jag mig lycklig, jag ville spendera varje minut med dig.

Vad hände med killen jag älskade, han som står framför mig idag är inte samma person. Vad jag ser nu är inte du älskling, du har förändrats. Jag känner inte igen dig längre, vad hände med killen jag blev kär i? Det är han jag vill ha. Jag försöker blunda för det som händer runtomkring mig, jag blundar för dina ord. Vill inte se dom, dom bara sårar. Hur jag än gör kan jag inte förhindra smärtan. Varför hjälper inte smärtstillande mot ett krossat hjärta? Det finns så mycket jag vill säga, men det går inte att formulera orden. Vet inte vad som är passande att skriva för att du ska förstå. Jag har sagt det förut, och jag säger det igen.
Jag hatar att jag älskar dig.


what a beautiful day to day on

Vaknade upp brevid något vackert. Det kunde inte bli bättre.

Vandrade hem kl 5 idag/imorse, nyvaken med gammalt smink och gårdagens kläder. Kände mig superfräsch. Men blev bemött av en glad mormor och morfar, Patrik och mamma när jag kom in! Jag gick ner direkt med en cola och såg på Street dance som för övrigt var hur bra som helst! Alltid när jag ser såna filmer blir jag värsta sugen att börja dansa igen, men sen när man väl dansar blir man less... Vi käkade grillat idag, även fast mamma lovat mig donken, vilket humör tror ni jag var på? DÅLIGT!!!! Sedan gick jag ut en sväng, och det hände en sak... OjOjOj säger jag bara...

Nu är jag nyduschad och ligger i sängen och ska se på Trollkarlens lärlling, är den inte bra tänker jag stämma Hemmakväll... Juste, bilderna från Sofias 16års fest laddar jag upp i veckan! :)


Godnatt sötnosar!


trött & skakis

Igår vid halv 6 åkte jag Julia och Nicole hem till Sofia på Alnö. Vi åt pizza och hade det sjukt mysigt. Vi spelade lite roliga spel också, typ ''jag har aldrig'' och något kortspel :) Efter ett tag satte vi oss ute på verandan för att det var så himla varmt på övervåningen. Sofia fick massa fina presenter av oss alla! Vid 11 drog jag och tjejerna in till stan. Jag tog 2an med Chadi och Fredrik till Bosvedjan och träffade Johan där. Som för övrigt var jättesnäll som var ute med mig en timme.

Kom hem nyss och nu blir det grillat! Men först, ''Street dance'' och godis, hii!

solen skiner

Vaknade av att mamma väckte mig imorse, blev inte glad även fast det är skönt att vakna tidigt så att man hinner med lite saker! Idag har jag hyffsat mycket att hinna med... För klockan 6 drar jag iväg och firar Sofia med tjejerna och har en grym kväll!

Nu ska jag duscha, sedan möta Julia, sedan åka till birsta, sedan städa, sedan kratta, sedan tvätta hårförlängningen, osv osv! Blir ju helt slut i huvudet av att tänka på allt, shiiiiiiiiittttttt poooommmfriiiiittt....


Söta Sofia!



Nyvakna jag...

finally home!

Nu är jag äntligen inne i värmen igen! Min och Julias promenad bestog mest bara av sittande, haha. Vi gick först ner vid centrum där vi träffade på en viss Amanda, inte helt 100 asså... Haha, sedan träffade vi lite annat folk. Till sist träffade vi Palle. Det var ju ett tag sedan så det var mysigt. Vi slog oss ner i en lekpark och jag och Julia gungade lite, hehe. Vi kände oss som 2 små barn på dagis, när allt kretsade runt gungor och trehjulingar! Faktiskt riktigt mysigt att gunga, ni borde testa! Heheh...

Nu ska jag slå på en film, antingen Mean girls 2 eller Street dance, måste först bara koppla in dvd:n i min tv, men det finns ett problem, jag vet inte hur man gör... Vart är alla starka karlar när man behöver dom???

Nu säger jag tack och hej för mej, gnatt




Nu bjuder jag inte bara på en bild, utan jag bjuder på tre bara för att jag är så otroligt attraktiv på närbilder/skela bilder!

promenad, sen film

Nu bär det av på upptäktsfärd med världens bästa Julia Frisk, hare gött mina vänner.


tävling @ marigolds

www.marigold.devote.se har startat en tävling på sin blogg om att vinna en fjäder earcuff, va med och tävla ni också! 20 april drar hon en vinnare så det som gäller är att ni skyndar er in på hennes blogg, letar upp tävlingsinlägget och skriver att ni är med, lycka till allihopa! :)

Earcuffen ser ut såhär:


kinamat

Förstår inte vad det är med min familj och kinamat, vi åt det förra helgen när jag bad om donken. Idag ber jag också om donken men vad får jag?! KINAMAT! Man kan inte tro att det är jag som är sjuk och behöver pysslas om... Nejnej, ingen lyssnar nånsin på mig..

Kul också att ligga hemma i sängen en fredagkväll. Snart kommer kinamaten, så det är dags att duka, sedan ska jag låtsas tycka att det är gott, fastän det inte är det... Bajs.

Förresten så saknar jag en väldigt speciell person, japp ville bara skriva det, hejdå!


Sanna little

funny tattoos









it's amazing






my friend's got a girlfriend and he hates that bitch

Har legat hemma hela dagen, har inte mått så bra. Väntar på att mamma ska komma hem från jobbet så att vi kan äta. Hon ska också hämta ut antibiotika och smärtstillande...

Just nu ligger jag i sängen och ser på Oc, superbra! Hoppas vi ska äta nåt gott idag, är sugen på hamburgare jag.. Men det lär det ju inte bli :(

Nu ska jag fortsätta se på Oc, puss!

Bjuder på gamla bilder som Julia skickade igår :)




















Blonda tider...

tjock pannkaka

Sitter och äter tjockpannkaka nu med familjen, sedan bär det av till Alnö för att umgås med saknade vänner! Annars har jag inte gjort så mycket idag förutom att plocka undan och städa lite.. Imorgon blir det birsta/stan med Nicole och Julia för att hitta något fint till Sofia kanske! :)






www.marigold.devote.se

bedtime

Nu lägger jag mig i sängen och ser på tv, har världens huvudvärk och orkar inte sitta vid datorn, ska nog sova ett tag och dricka lite vatten. C ya




Inspirationsbilder från marigold.devote.se

blä!

Vidrigt! Idag på hemkunskapen skulle vi tillaga strömming och potatismos, men inte fan fattade jag att vi skulle rensa fisken själv inte! Man skulle klippa av huvudet, skära upp magen, ta ut inälvorna och ryggraden.... Som att dissikera ungefär, äckligt som satan. Jag kunde inte och ville inte rensa fisken så det överlät jag till Julia, heheh!

Jag är nog inte en strömming-tjej jag inte.. Det var inte så gott och den var full med ben! Fiskar behöver inga ben, dom simmar ju.. Heheh nu va jag rolig...


Stackars firrar...

äter för mycket...

Asså varje dag när jag kommer hem ifrån skolan så trycker jag i mig kanske 4 bullar, 2 mackor och 2 andra kakor... Jag vet inte vad det är med mig, jag kan äta hur mycket som helst! Jag äter för typ 5 pers! Men går ändå inte upp i vikt! Vad är detta? Är det ett litet barn som lurar där i magen eller har jag bara en vääääldigt stor magsäck?!

Jag har också skrivit klart min labrapport som jag ska lämna in imorgon hade jag tänkt, känner mig duktig nuja! :D Har ingenting att göra nu så jag slår mig ner i sängen och läser lite bloggar och chillar framför top model, låter kung det!

Heddå!


fulis bilder

Hittade nå gamla knäppa och fula bilder på mammas mobil... Hehehehhh


UTSLAAAAG





Nytagen navelpiercing på kaggen!!


-

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss


banana power

ASSÅ HAHAHAHAHAHAHA, jag dör lite varje gång jag ser denhär videon... I'M A BANANA, I'M A BANANA


äter mat, hungrig!

Hej på er!

Jag kom nyss hem från skolan och har placerat min feta rumpa i sängen med mat och svenska läxan! Ska plugga lite nu och vara duktig, är sen med 2 svenska läxor och en är tills på fredag... Sedan skulle jag också behöva plugga lite matte eftersom att vi har prov imorgon...

ÅH NEJ, nationella i engelska imorgon också.... Det bådar inte bra asså, känner mig inte riktigt redo för ett till nationelllt prov, känns som om vi nyss hade det!

Ikväll ska jag nog tillbringa lite tid med Filip, han saknar mig! ):

Lägger upp bilder på dagens!



bildbomb




























godmorgon på er!

Kände inte för att blopgga igår... Hade en dålig dag, men idag är jag på humör så jag ska se till att få in några inlägg idag! Jag sitter uppe i köket just nu, har precis ätit frukost... Sen är jag också, men eftersom ni inte fick något inlägg igår så är jag snäll idag och blir sen för er skull, heheheheh.... (busigt!)

Min telefon är helt fuckad... Kan inte trycka på 2an, 3an, neråt knappen, bakåt knappen, kan inte skriva abcdef och inte svara i telefon, så med andra ord kan jag inte göra ett piss med den.... Den har alltså bestämt sig för att lämna mig, den jäveln...!!! Hoppas den ruttnar i helvetet... Så det blir ett samtal till pappa idag och fråga vad han kan göra åt saken, om han är snäll förståss, fast det är han! <3


Osminkad och icke påklädd, naaaaaaaaaaaaaajs

såhär kan det se ut...

...när familjen Andersson handlar!




godnatt!

Efter middagen fixade jag håret innan jag och Filip åkte till Alnö och väntade på Henke. Sedan åkte vi till birsta donken och drack cola, as usual....? Hähä, det var roligt! Har tyvärr glömt vad den 3e killen hette, så jag ursäktar mitt guldfisk-minne....

Nu ligger jag i sängen, ser på The big bang theory medans jag trycker i mig massa chips och cola, mohahaha!

Nattinatti bloggen




ItaloBrothers^

Har fått Filip att börja lyssna på denna underbara låt! Man blir ju liksom..... kär!



fotografering

Resten av bilderna kommer upp imorgon.

@home

Jag och Filip kom nyss hem till mig, vi sitter uppe i köket och konverserar med mamma, Patrik och Ellen. Tova och Nosa kom nyss också! Undra vad jag och Filip ska hitta på.... Lär väl bli tv-tittande som vanligt..

Jag är skit trött.... Klockan 8 imorse vaknade Filip av att jag satt och kolla på dhw, sedan tvingade han mig att lägga mig i sängen med honom... Sen åkte han o köpte chips vid 9, då somnade jag om... För den pajasen hade gjort en spel lista på spotify med BARA EN LÅT, som för övrigt var världens lugnaste låt så jag somnade.... Klockan 11 vaknade jag igen... Och nu är jag jättetrött pga av att jag sov 3 timmar, shit!


Jag på slöjden, lättroad tjej :D

----

Okej... KANSKE överväger att lägga mig i sängen nu... Mamma blir tokig om hon ser detta, haha! Föräldrar föredrar ju att barnen ska lägga sig tidigt på helgerna :) Men inte jag inte inte!

My lovely sister




Också typ en fail-bild på mig.... Kolla mina trippeltrippeltrippeldubbelhakor!!!!!

snyggt!♥

Har verkligen ingenting att göra, så jag lägger in lite snygga outfits... KUL LIV :)

Iit

okejjj, jag ljög

Kan inte sova, det är nå fel...
Laddar upp snygga bilder tills jag kommer på nå bättre...


Ehmmmm.... Vad gick snett???


finns inte ord....

....för hur otroligt ful denna bild är, hahahaha

Kanske lite söt då..... Men bara lite....
Nu ska jag ut och röka sedan joinar jag världens tråkigaste människa in the bed.... ciao

@filips house

Filip suger.... Han ligger och sover nu, klockan är ju bara 4?

Om idag: Jag vaknade vid 11 av att Tova kom och störde mig... *suckkkkk*, sedan klev jag upp och åt en god frukost tillsammans med syrran min (alltså Tova för er som är efterblivna...) och sedan tog jag en snabb dusch och klädde på mig så snabbt jag kunde. För jag, mamma, Tova, Ellen och mammas jobbar kompis Lisa skulle åka in till stan och vara ''modell för en dag''. Så först blev vi sminkad typ en timme, sedan fick vi vänta en timme, och sedan fotades vi typ TVÅ TIMMAR! UNBELIEVABLE, that was f*cking amazing! När vi äntligen var klara med fotograferingen så fick vi kolla igenom alla kort, vi köpte rubbet för 3800:-.... 2 xpensive... Menmen, mammas val...

Efter det så åt vi kinamat, sedan skjutsade mamma mig till farmor där hon och pappa väntade. När jag kom dit bjöds det på smörgåstårta och massa prat med min kära pappa som fyllde år för 3 dagar sedan, GRATTIS I EFTERSKOTT / bloggen!

Ikväll har jag och Filip typ bara sett dhw och druckit cola, det är vad mitt liv består av just nu... Och eftersom att mitt liv består av det så gör Filips också det, hähä!! GIRLPOOOOWER 4-LIFE


Ja jag vet, bilderna Filip knäpper är grymt snygg.... Detta var bilder från igår..


Bilder från idag...

-

Tipsa om bra hemsidor där det finns fina vita klänningar!

Eller skicka sms, ni som har mitt nummer! :)


ellenpellen

Har verkligen jätteont i halsen... Har druckit en kopp te nu med massa honung! Får hoppas på bättre tider nudå. Blir det inte bättre åker jag till vårdcentralen på måndag.. Halsfluss är det inte iaf, för det befinner sig inga vita prickar i min hals, och dom ska inte komma dit heller!

Nu kom Ellen och Patrik, vi håller på och lagar middag nu. Pasta och köttfärssås as usual, typiskt familjen andersson..... Vi kör på måltider som är lätt att laga och tar kort tid!



Jag och Ellen!


hey där, nu drar vi till birsta

ÄNTLIGEN SKA VI ÅKA!!!

Saknar min älskade mobil... Får jag inte min puk-kod vet jag inte vad jag gör.... Lägga mig ner och börja gråta?

PÖSSPÖSS



hej jag är cool, hejdå


pin-koden spärrad.....

Förlåt för riktigt dålig uppdatering!


Har varit ganska upptagen hela dagarna att jag inte haft tid att blogga... Jag har mest varit med Filip. I söndags tog vi en frukost på donken. Sedan träffade vi Andreas en snabbis innan vi åkte hem till mig ett tag, fick några fina souvenirer på väggen min! Jag fixade mig lite för att sedan bli upphämtad av Henke och Oscar, vi åkte till donken i birsta, drack cola, tog ballonger som Henke satte fast på bilen... Hehe. Sedan åkte vi in till stan, på donken där..... Men inga ballonger den gången! :(

Och igår så åkte jag till stan nästan direkt efter skolan, väntade på Filip. Vi tog bussen till Nacksta för vi skulle lasta in hans dator i hans låtsas mammas bil... Sedan drog vi till birsta och letade en väska till honom, men han hittade ingen... :( Så vi tog en sväng på donken....... HEHEHEHE

OCH IDAAAAG: Så kände jag mig så lyckad... Först började mobilen fucka upp sig totalt, mobilen tyckte de va kul att neråt knappen skulle fungera som bakåt!!! Och sedan tog den självmord några gånger också, och när jag skulle skriva in pin-koden så gick det inte att trycka på 2an, så jag hade då 1 försök på mig att skriva rätt pin-kod... Men så smart som jag är, tar jag nyckeln, (trycker det hårdaste jag kan på 2an), som för övrigt råkar trycka på 7 andra knappar så det räknades som ett jävla försök!!!!!!! Så snart ska jag och mamma åka till Telia och få tag i min jävla PUK-KOD!!!


staaaan

Nu drar jag och Natali ner på stan och hänger med navetlodisarna, kit! Hehehehehehe
Jag och Emelie för...... typ 2 år sen hahaha

filips idol.... förutom mig då


baaaacon med TUTTAAA

Nu har vi egentligen bad, men jag hade inga badkläder med mig så jag och Natali tog en liten trip med bussen hem till mig och stekte bacon, yes! Det var gott, ligger i magen och korvar sig nu asså.... Men iallafall, vi testade blanda äpple kanel och vanilj youghurt med O'BOY, det var asgott! Testa och kommentera sedan om vad ni tyckte! Det smakar äppelpaj, helt seriöst.... Vi ska iallafall dra ner till staden nu och chilla där ett tag, naaaajs!!!!!! Lägger upp lite bilder nu, inte alla, utan resten kommer sen! Tar dom jag hittade på Facebook :)

Heaven&Hell bilder, förfesten!
Lördag fest 1






Fest 2








Fest 3











trött&sliten

Har inte hunnit gjort så mycket idag, har städat mitt rum, duschat och ätit. Nu ska jag fixa mig och så, sedan drar jag och Tova iväg på äventyr! Mamma, Patrik och mormor och morfar är och käkar på Saffran för att fira m&m:s 50 års dag! GRATTIS!♥¨

Igår: Vid 7 tog Tova och jag bussen ner till stan och mötte upp Sanra, sedan tog vi bussen till Granlo och förfesta med några tjejer hemma hos Line. Innan 10 drog Tova och jag mot bussen, och vi var ju likosm ''turister'' i Granlo kan man säga så vi visste ju inte ett skit om vart bussarna gick. Så när Tova får syn på bussen vinkar hon som en tok och jag börjar springa till närmsta busshållsplats jag får syn på. MEN NEEEE, då svänger ju bussjäveln neråt!!! Så i mina klackskor börjar vi gå mot stan, sedan kommer den smarta av oss på att vi liftar!! Alltså jag då... Så när jag ser en röd liten bil komma (hörde direkt att de inte va pensionärer som körde), så sträckte jag ut tummen och liftade, men när han sedan körde förbi mig så sträckte jag ut ett annat finger... Sedan vänder han och jag blir överlycklig och bad till Gud att han inte såg att jag peka fingret åt honom. Killen hette Marco och var asschysst, vi behövde inte betala för skjutsen till stan. Han skulle söka upp mig på facebook, hihi. Första ragget ^^
Sedan begav vi oss till H&H, vi kom in ganska snabbt. Väl därinne träffade jag Lina typ direkt. Så vi gick o shakea boooooty på dansgolvet. Fick mig även några danser med annat folk! Det var verkligen jättekul att träffa dom jag inte träffar så ofta. Jag tackar alla som var där för en otroligt rolig kväll! Men jag kan ju säga att det känns i fötterna idag!


RSS 2.0