Stressigt

Jag hann inte sola idag, så jag får väl vara blek på nyårsafton då, buhu :( Jag har iallafall fixat klart min hårförlängning, jag ska visa er sedan när jag har fixat hela mig och klätt på mig! Jag har en tanke på vad jag ska ha på mig ikväll, men då måste jag ta det med Tova. Jag tänkte låna en klänning av henne att ha under min svarta fluff kjol! Det kommer bli skitsnyggt tror jag.

Nu åker Patrik och Mammsen och handlar massa gott till ikväll, mat och sådant! När dom kommer tillbaka ska dom börja med maten, börjar ju bli hungrig nu :(

Såhär ser jag ut just nu, långt ifrån klar!




Jag fastnar verkligen inte på bild idag...

Godmorgon

Nu har jag precis kommit hem! Sitter just nu och äter frukost, men jag är inte alls hungrig...

Dagens måste:

- Fixa klart hårförlängningen

- Bestämma kläder tills ikväll

- Åka och köpa smällare

- Köpa tunna leggings

- Sola

- Duscha + raka benen

Kvällen ser ut såhär:
Middag med Mormor, Morfar, Mamma, Patrik, Tova, Louise och Ellen, samt efterrätt! Innan det ska jag vara helt färdigfixad så att jag slipper ställa mig framför spegeln och få ångest över att jag inte fixat mig än också är klockan typ 9? Efter middagen lär jag nog vila ett tag eftersom att jag kommer äta mycket mat + efterrätt, haha! Och sedan blir det utgång med min pojkvän och mina fina vänner!



En sliten och nyvaken Sanna! Inte den vackraste synen men...

Ska ut i kylan igen..

Jag ska vandra hem till Johan nu och tillbringa natten där, och imorgon kommer jag hem vid 12 ungefär. Då ska vi åka och köpa smällare och jag ska sy klart hårförlängningen. Så ni får se hur det blev imorgon :D

Mamma och Patrik är så söta när dom är nykära!

Less...

Blev inte klar med förlängningen idag så jag ska fixa klart den imorgon, det är inte så mycket kvar. Tova har bakat knäck med Patrik, så nu står hon och lägger alla på en bricka, det blev jättemånga! Frukosten klar imorgon då, haha näe jag skoja bara :D

Jag och tova gick ut på en promenad i Bosvedjan och träffade Nicole, Dominik, Fredde, Anton, Johan och Hampus. Sedan blev det för kallt, den kalla vinden gjorde så att det sved i ansiktet, så vi vandrade hem igen :)

Här är en bild på hur jag såg ut idag:




Jacka H&M
Linne Ginatricot
Jeansleggings Veromoda


Hårförlängningen

Sitter och fixar och donar med hårförlängningen just nu, det går superbra! Jag har en längd kvar och sedan ska jag sy fast alla clips, sedan är den klar att använda! Den måste ju vara klar till imorgon eftersom jag ska ha den till min nyårs outfit. Ni kommer få se imorgon :D




Bjuder på en bild som är tagen i somras någon gång :D

Sanningen om tjejer

- Hon älskar när du skriver "godnatt älskling" på kvällen..
- Om hon är arg / ledsen håll bara om henne..
- När hon puttar bort dig eller slår dig gå efter henne!
- Lägg aldrig på i hennes öra, du anar inte hur ont det gör.
- Om hon lägger på i ditt öra, vill hon att du ska ringa upp.
- När ni är bland folk, håll henne i handen..
- Visa att du är stolt över henne, kyss henne framför dina kompisar..
- När du krossar hennes hjärta, försvinner aldrig smärtan.
- När du ser henne, gå fram och kyss henne.
- När hon säger att det är över, vill hon fortfarande att du ska vara hennes.
- När hon tittar på dig med ögonen fulla av frågor, så undrar hon hur länge du kommer att vara vid hennes sida.
- Om hon svarar jag mår bra efter några sekunder, mår hon inte alls bra.
- Om hon tittar sorgset på dig, undrar hon varför du ljuger.
- Om hon försöker få kontakt med dig varje dag, då söker hon din uppmärksamhet.
- När hon säger att hon saknar dig, så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör.

- När hon laddar upp det här vill hon att du ska läsa det.

FREEZING

Kom nyss innanför dörren och känner redan hur värmen strömmar igenom kroppen. Frös ju ihjäl i dom 5- graderna + blåsten.. :( Undra hur kallt det kommer vara imorgon när det är nyår.. Det vill jag inte veta, eftersom att jag kommer ha väldigt tunna leggings på mig och klänning hade jag tänkt, haha.





Har ni sett något så sött?

Detta är två Afrikanska pygmé igelkottar, dom är helt laglig att ha som husdjur i Sverige. Och jag funderar stort på att skaffa en sådan till våren. Tänk att ha en liten kotte på nedervåningen, hur sött som helst! Men detta är något jag ska ta upp med mamma, som faktiskt är allergisk mot pälsdjur. Men igelkottar har inte så mycket päls, det är ju mest på magen. Så det borde nog gå :) Hoppas verkligen att mamma går med på att skaffa denna lilla krabat!

 Dom har väldigt stora krav på sig, jag har läst en hel del och dom viktigaste sakerna man ska tänka på är att temperaturen i huset ska vara 23 grader eller mer, det varierar från kotte till kotte. Om det blir för kallt så går dom i något som kallas dvala, alltså i ide, och har man otur vaknar dom aldrig upp igen. Då ska man lägga dom innanför tröjan och värma den med sin kroppsvärme. Och har den inte vaknat upp inom 40 minuter bör man uppsöka en veterinär så fort man kan.. Kotten ska kunna springa fritt på minst 20 kvadrat meter. Och helst ha en egen koja/bur så att den känner att den har ett eget place att känna sig trygg i.

Jag dricker cola till allt...

Till middag blev det en köttfärssås som Louise och Tova har lagat, och till det blev det pasta och cola! Jag är lite skeptisk, man vet ju inte vad Louise och Tova har slängt i köttfärssåsen heller! Jag vet att jag dricker för mycket cola, hehe. Men är man beroende av koffeinet i colan så är man. Eller om det är något annat som gör att man blir beroende. Cola var kärlek vid första munkastet för mig! Jag dricker cola hela tiden, till allt! Jag har inte druckit något annat än min Röda kärlek idag. Eller jo.... Lite vatten, för jag höll på att spy imorse. Kändes som om jag var full och allting snurrade, så jag fick springa in på toaletten och halsa i mig vatten och sedan sätta mig vid toalett stolen..

Snart kommer mammas kille Patrik och hans 6 åriga dotter hem till oss, dom åkte från Östersund imorse och kommer nog när som helst! Ska bli jättekul att träffa Ellen eftersom jag aldrig ha träffat henne förut.




Här sitter jag i köket, mätt och belåten. Nu ska jag dra mig ut och gå en sväng, fundera lite.
Kylan lockar inte precis, men lite frisk luft skulle sitta bra.

I want it so bad..




Cocoo.se

Cocoo.se

Bikbok



Bubbleroom



Bikbok



Bikbok


Bikbok

Monki

Nystädat!


Före


Efter!

Det blev ju lite skillnad iallafall!


Och här är en välidgt nöjd Sanna!




Min frukost

Jag tog mig tid att göra en lyx frukost idag, för jag tyckte att jag skulle förtjäna det eftersom att jag ska städa :D
Jag har också duschat ur håret, eftersom att det fortsätter komma svart färg ur håret några tvättar efteråt. Så jag passar på att få ur all svart färg så att jag inte får otur någon dag det snöar, och blir blöt i håret också rinner det svart färg över hela mig :D

My breakfast today:


Äggröra, bacon och cola. Kan inte bli bättre!

Måste göras innan nyår!

  • Sola x2!

  • Fixa hårförlängningen, ska ju ha den på kvällen!

  • Städa mitt rum...

  • Mixa ihop något jag kan ha på mig, helst klänning!

  • Köpa fjällräven jackan jag har velat ha!

  • Köpa tunna leggings







Bilder tagna från Google!


Trötter...

Godmorgon!

Jag vaknade imorse med världens huvudvärk! Det gjorde så jävla ont, jag har tryckt i mig 2 iprén nu och blir det inte bättre så får jag ta en till. Det är nog inte så bra att ta för många huvudvärkstabletter men vad ska man göra när det känns som om skallen ska explodera..? Jag får hoppas på att det blir bättre, jag vill ju göra något idag :)




Ni får inte klaga på bilden, jag är ju nyvaken ;)


Något jag vill ha är...

Jag vill ha somriga bodys som jag kan ha under en söt kjol, eller ett par snygga shorts!





Så sant, så sant

Oavsett om du just nu ligger ensam med honom i sängen har det alltid varit någon innan dig, och det kommer alltid att vara någon efter dig. Oavsett vad han säger så kan du lika gärna inse att han har sagt samma sak till tjejen som låg på samma plats som du gör nu. Inse det. Saknaden kan bli mindre, oavsett hur bra du är och hur snäll du är, kommer det alltid vara någon som är bättre och någon som är sämre än vad du är, för han kommer alltid säga att du är vackrast och att du är den enda. För tillfället så ljuger han inte, men för stunden vill man inte ha ett löfte.
Han kommer alltid att säga det du vill höra sant eller inte sant så faller du för det. Oavsett vad. Glöm aldrig att han spelar ett spel, spela med om du vill, men satsa aldrig allt, för det kommer han aldrig att göra.




Det gör ont i hjärtat, när man efter ett tag inser att det är sant...


Kalla mig Einstein!

Jag kom just på en ultra bra idé, varje dag när jag vaknar börjar jag med ett inlägg där jag lägger upp en grej jag vill ha. Det kan vara mat, kläder, skor, accesoarer osv. Då har jag något att göra på morgonen och ni har något att längta efter, haha!



Nu ska jag dricka upp min cola och gå och skita. Mat och sov klockan har ringt, så jag ska mysa ner mig med min Playboy.

LATER BITCHES

Fan vad arg jag blir...

Människor är inte född till att vara rasister, man blir det av en anledning. Och jag skulle vilja veta varför. Det kan säkert vara för att någon färgad har gjort en illa, eller en helt annan orsak. Men jag står kvar vid min åsikt om detta. Kommer man från ett annat land men har svenskt medborgarskap så är man fan SVENSK, inget annat. Och att vissa ser det ur ett annat perspektiv får dom gärna göra. Men hur kan man skylla allt på dom med utländsk härkomst. Jag har nyss haft en diskussion med en äldre kille som tror att det han tycker är fullkomligt rätt. Han sa ''är det okej att ta in så många invandrare när dom ändå bara ställer till med terror dåd och våldtäkter?'' NÄR ska folk öppna sina ögon och se att det är säkert dubbelt så många svenskar som våldtagit genom åren. Man blir så jävla förbannad på allt detta skitsnack om att invandrare inte borde få bo i Sverige för att dom förstör. Vita förstör exakt lika mycket, om inte mer.. Vad fan är det för fel på folk? Man kan ju tro att dom är helt hjärndöd.. Jag sa att jag var vän med många som inte kommer ifrån Sverige, och då ber han mig flytta härifrån? Och att kalla mig ''neger lover'' var att gå över gränsen. Bara för att jag har en åsikt om att det är helt rätt att välkomna människor som kan bli dödad i deras hemland så är jag för det första INGEN neger lover. Och för det andra så är det helt fel att be mig flytta ifrån Sverige, vad blir bättre av det? Det finns fortfarande 100 000 människor som tycker exakt som jag gör. Och för det tredje, kalla min pojkvän rasist om du vill, men hade han varit rasist hade jag aldrig blivit tillsammans med honom, och det hoppas jag att han vet!

Det är dags att ta huvudet ur arslet och använda det till något bra.


Du måste skämta

Hade precis kommit in efter att ha gått med Andreas en bit, också ska jag ta en cola som är min vardagsrutin och hittar det här! Jag dog lite, för ibland kan mamma vara lite rolig.



Dåliga tider...

Här är en text som jag skrev när jag och min kille hade gjort slut. Den handlar om oss, hur vi träffades..


En sommar träffar hon en kille, det var något speciellt med honom, något hon inte kunde sätta fingret på. Han var förälskad i henne, men än kunde hon inte besvara hans känslor. En kylig kväll i augusti tog hon första steget, la armarna om honom och kysste honom som aldrig förr. Hon kände hur det pirrade i magen, hur hon blev varm i kroppen medans dom kysstes. På vägen hem svävade hon på rosa moln. Det var så underbart. I hennes ögon var han den finaste killen på hela jorden, hon älskade honom mer än allt annat, han var allt hon letat efter. Dom gjorde allt tillsamans, och han var så omtänksam och snäll. Med honom var hon lyckligare än någonsin, allt kändes så rätt. Hon var fylld av kärlek från topp till tå.

Nu sitter hon ihopkurad i hennes kolsvarta rum, sönderskurna armar, gråten i halsen, med bara han i tankarna. Så fort ingen är i hennes omgivning släpper hon fram känslorna och gråter tills hennes ögon har torkat ut. Hon är numera fylld av sorg och besvikelse. Vad hon än gör blir det bara fel, hon kunde inte ens behålla sin pojkvän. I hennes ögon finns ingen glädje, dom är helt tom. Hennes ansikte har tappat färgen och blivit blekt. Hon har helt tappat lusten att leva, allt som fanns där förut försvann på ett ögonblick. Från att leva ett liv fyllt med kärlek, till inget liv alls. Han togs ifrån henne, hon blev kvarlämnad med ingenting kvar. Inuti henne finns ett stort hål som hon inte kan se botten på. När hon ser honom känns det som om någon sliter ut hennes hjärta och stampar på det. Det är omöjligt att beskriva hur ont det gör, det sticker till och övergår till en dödande smärta. Hon har ingenting att leva för, hon undrar om han skulle må bättre om hon bara försvann. Långt bort härifrån. Om hon lämnade allt, lämnade jorden för att komma till en bättre plats. Vänta på honom i det blå.

Andreas och jag

För ca en timme sedan mötte jag upp Andreas Sundberg och Nicklas Karlsson, aka Kalle. Vi gick in till mig för att dom stackarna var som isbitar, Kalle lånade mina skööna tofflor och Andreas la sig pladask i Tovas säng.

Vi har nyss gått med Kalle en bit för att han skulle få skjuts hem av några kompisar, syster Tova föjde också med och tog lite frisk luft ;) Min trogna vän Andreas följde med hem igen, så nu ligger vi båda däckad framför tvn. Det var jättelängesen jag var med honom så det var roligt att han kom hit. Han ska få skjuts hem typ vid halv 12, så då är jag ensam igen... Tråkigt :/

Här kommer några bilder:




Tova Jag och Andreas




Jag och Andreas

Ha en bra kväll! Hälsningar Andreas och Sanna

Sanna Moa Carina Andersson

... är mitt fullständiga namn, det visste några av er kanske, men inte alla. Om jag ska vara ärlig skulle jag hellre heta Moa, eller Isabelle.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, jag har varit hemma och sett på tv och bloggat. Ibland när jag inte har gjort någonting på hela dagen kan det kännas som om jag är helt ensam, och inte har ett liv. Men oftast så är det bara skönt att vara hemma. Förut kunde jag inte bara vara hemma, även fast jag ville så kändes det som att jag missade något om jag inte var ute, men när jag väl kom ut... Så var det skit tråkigt.. Men idag har jag haft en bra dag, känns skönt att ha en innekväll för en gång skull. Har duschat, färgat håret och myst i sängen osv!

Har fått en svart hårförlängning av pappsen också, hur fint som helst! Måste bara sy fast clipsen och så, sedan är den klar att använda. Det kommer en bild på den när den är klar :)

Såhär blev mitt hår:









Färgat håret..

Jag har nyss duschat ur mitt hår som är nyfärgat, så jag sitter här med en handduk på huvudet, haha!
Nu ska jag bara föna håret och använda lite produkter som balsam spray + dust it så ska jag visa hur det blev!




Ge mig!

Kläder är något jag aldrig kommer att få nog av! Samma med Coca Cola, det bästa som finns <3




















Godmorgon

Nu har jag precis kommit hem från min pojkvän.. Jag sov där igår men hann inte uppdatera innan jag gick.

Om ni inte sett American History X så borde ni inte läsa texten nedan, för jag berättar slutet på filmen.

Jag och Johan såg klart American History X igår natt, den var väl bra.. Men enligt mig så suger filmen om någon av huvudpersonerna dör... Och just i denna film så handlar det om Derek som är storebror till Danny (tror jag), och sedan handlar det om dom hela filmen, om hur Derek åker in i fängelse efter att ha mördat 2 svarta killar, eftersom att både Derek och hans bror är nazister så hatar dom svartingar, ursäkta uttrycket. I fängelset träffar han på föredetta nazister och blir också vän med en svart. När han kommer ut från fängelset har han helt förändrats, han vill inte vara med i nazistgänget mer, så han och hans bror Danny flyttar med sin familj till en helt annan stad och börjar om på nytt. Danny har skaffat en tjej och börjar på en ny skola. Derek och Danny skiljs åt utanför skolan, och Danny och hans tjej går in i skolan tillsammans. Innan lektionen går han på toaletten, och sedan när han vänder sig om så skjuter en svart kille Danny. Och såklart så dör han och från att filmen var hur bra som helst, så SÖG den när Danny dog..



Danny är till vänster och Derek till höger




Faktiskt så rekommenderar jag filmen, eftersom att den var en av dom bästa filmerna jag har sett. Alla kan ju inte tycka som jag, men se den! Klart värt det.

Aja, efter den filmen såg vi på Scarface, men jag missade lite då och då så jag hann inte få någon uppfattning om vad filmen handlade om. Är Scarface bra? Plus att den är från typ 1600 talet, haha. Men man ska inte döma filmen efter kvalitén, sägs det..







Al pacino

Jag är speciell..

Hej alla mina läsare! Juste, kom på att jag har ju inga.. Bara min mamma... Hehe något att skryta om :D


Här är jag i min nya mjukisdress, köpte en svart nu eftersom jag har ju typ alla färger... Så det kan ju vara kul med lite variering. Jag är iallafall jättenöjd med den nya mjukisdressen, den är superskön! Jag har köpt den ur en affär som heter ''Förrådet'', där finns allt man kan tänka sig. Kolla in vet jag!


Framifrån
Bakifrån

Äntligen hemma!

Hej igen!

Som sagt så åkte jag iväg på birsta med Julia en sväng, och kom hem alldeles nyss. Jag har fått jätteont vid knäskålarna.. Gick på birsta i flera timmar igår och senare på kvällen gick jag ju ut med Julia, vi gick runt i kanske en timme, idag så var jag ju också på birsta i några timmar. Inte bra :(

Jag har tänkt på att jag har nästan alltid har ont någonstans, jag brukar få ont på bröstkorgen, mittemellan brösten så har vi ju ben/revben innanför huden. Ibland när jag bara kommer åt litegrann brukar det göra ont liksom i själva benen innan för huden.. Ganska jobbigt det där, men det värsta av allt är revbenen som sitter längre upp på magen.. Det kan komma helt plötsligt, det sticker liksom till under revbenen som om någon knivhugger mig, och varje gång jag andas in så gör det förjävla ont.

Men nog om mig och mina problem nu, men skulle vara intressant att veta om någon haft likadant?:)

Det enda jag fick med mig från birsta var en stor lila tuss som jag har på min nyckelknippa, jättesöt faktiskt! :)




Denna söta boll liknande sak kommer från älsklings affären Monki



Mot birsta...

Idag bär det av till birsta igen!


Tänkte äta lite asiatisk mat på Wongs kitchen till att börja med, jag älskar deras mat! Och sedan shoppa lite, vi får se om jag får med mig något hem. Jag har precis blivit klar, det bästa som finns är att duscha på morgonen och ta på sig rena kläder, love it! Man känner sig snyggare än vanligt, hahaha...

Såhär ser jag ut idag:





Svart tröja, jeansleggings och ett brunt flätat skärp i midjan




Silvrigt örhänge från Cubus




Armband med runda små nitar




Skor med kilklack från Scorett

Hos pojkvännen...

Godmorgon på er..!

Jag har nyss vaknat upp här hemma hos Johan, är jättetrött fortfarande för att Johan försökte verkligen hålla mig vaken igår...

Efter promenaden med Julia igår, gick jag hem till mig ungefär 12 och hämtade tamponger och laddare. Sedan begav jag mig hem till Johan. Vi såg först en film som hette Nattbuss 807, handlingen var inte den bästa. Hela filmen handlade om rasister och blattar, och är det någonting som jag hatar, så är det rasister. Så filmen var väldigt dålig enligt mig, plus Johans kommentarer som lät ungefär såhär, ''Vilken skön snut som bankar på blatten '', ''Rätt åt dom där svartingarna''.... Som gjorde filmen ännu dåligare eftersom jag gillar inte att min pojkvän uttalar sig rasistiskt. Men men, första och sista gången jag såg den där filmen.





Nu tänkte jag väcka min älskling och laga någon mat, hihi :)

Längst bak på denna bild ser ni hur min älskling ser ut, han ser ganska ung ut på denna bild men söt är han <3

Uttråkad :(

Hejsan hoppsan!


Har ingenting att göra, är det kul eller...? Nepp, jag sitter som ett mobboffer helt ensam på en lovdag och dricker min älskade Coca Cola <3 Jag hade tänkt mig en liten promenad runt kvarteret i shorts och linne eftersom solen värmer så skönt :) Ska plocka upp Julia på vägen så får vi se vart benen bär oss. Vi lär nog sätta oss någonstans och uppdatera varandra med lite skitsnack och skvaller, det blir nog kul! :)

Nyår närmar sig och jag kan inte bestämma mig för vad jag ska hitta på... Vill ju dricka nåt glas vin med mina vänner, men samtidigt vara nykter och smälla raketer. Och läser du detta mamma, jag ska inte bli så full så att jag vaknar upp i en kloak i Borås... Så nu tar vi det lilla lugna :)




Jag med min älskade Coca Cola, kärlek <3

Shopping

Imorse när jag tittade ut genom fönstret var det snöstorm, det har kommit ungefär en halvmeter snö utanför huset och plogen har inte varit här.... Men jag blev så illa tvungen att agera plog för att ta mig till bussen... Och plötsligt fick jag besök av 10 liter snö i mina skor.. :(

Nu har jag kommit hem från birsta iallafall, tänkte visa vad jag fick med mig hem :)




En svart glittrig necessär och ett vanligt brunpuder från H&M




En ljuslila kofta från VILA




Ett riktigt fynd! Skitsnyggt och kostade mig 75 kr =)




Kjolen kommer från ginatricot




Kunde inte låta bli, HAHAHAHA! Köpte ett par tofflor inne på Monki, det bästa köpet idag :)))

Julklappar

Min julafton blev lite annorlunda i år. Jag firade bara med mamma, mormor, morfar och Patrik, mammas kille. Och syster min firade nere i Upplands väsby med pappa, hans tjej Lotta + barn. Men vi hade en jätte trevlig kväll tillsammans, och senare på kvällen när vi kom hem så kom Johan hit och sov över, mysigt!

Här kommer lite bilder på vad jag fick i julklapp!

Jag blev jättenöjd med allting :)





En söt kofta från Cubus




Ett party linne från Ginatricot ;) Sorry, det går inte att rotera bilden...




Ringen till vänster fick jag av Elin, den är köpt på Glitter.
Och ringen till höger fick jag av min syster, men har ingen aning om vart den kommer ifrån.




Dom här köpte jag till mig själv :) hihi... Båda kommer från Cubus




Halsbandet fick jag av min käraste pojkvän <3




På denna bild ser vi mitt fotoalbum, ringarna, id smink (mineral smink), koftan, ett par svarta leggings, svarta jeansleggings, 3 st toffifee, ett par örhängen, en vit bh + trosor, grå vantar och presentkort =)




Såhär ser burken till id smink ut, jag rekomenderar det starkt, det känns inte som att man har foundation på sig alls! :)




Det här är resultatet av min nya tv som jag själv monterade ihop, vad tycker ni? :)

Myskväll...

Nu har mamma och hennes vän Ove äntligen tagit taxin till krogen. Så jag och älskling ligger i sängen och tittar på ''den galna proffessorn''. Jag har monterat ihop min nya tv också, helt själv! Visst är jag duktig?:)
Lägger upp en bild på tvn och resten av mina julklappar lite senare.

Tidigt imorgon åker jag in till stan för lite shopping. Men jag är så jäkla sugen att sitta inne i värmen och beställa hem dom här godbitarna från bubbleroom...




Blommig kavaj, snyggt med lite färg på vintern!




Jättesnygg med en bustier eller en baneau under




Just love it!

Älsklingen ska sova hos mig inatt, så nu blir det mys framför tvn. Cya...

Welcome!

Nu har jag äntligen startat en blogg! Jag har sagt till mig själv och mina vänner i kanske..... 5 månader, att jag ska skaffa en blogg. Och nu har det äntligen hänt! Det tog sin lilla tid men nu är jag här och vet absolut ingenting om att blogga, så vi får se hur det går ;) Jag har haft 3 andra bloggar men dom hade jag helt glömt bort, haha.

I hope you like it ;)




Bjuder på en bild där jag är helt ofixad och nyvaken, så att ni ska se hur jag ser ut :)

RSS 2.0