utgång


Hörs imorgon!

Stand up and face the bright light, don't hide your eyes


Dag nio - en bild på mig och mina bästa vänner.


Julia Ohlsson - detta är tjejen jag umgås med mest, hon är underbar på alla sätt och vis. Hon delar allt med mig och jag delar allt med henne, det är en sådan vän alla vill ha, och som alla behöver ha. Jag har alltid roligt med henne och vi tycker och tänker precis likadant. Hon är absolut världens bästa tjej, helt oslagbar. Och Julia, du ska veta att jag alltid ställer upp för dig om du behöver mig, i vått och tort. You're the worlds greatest!


Julia Frisk - Jag umgicks med dig varje dag 7an 8an och 9an, vi pratade om allt mellan himmel och jord och det vi sa till varandra stannade mellan oss. Idag går vi på olika skolor vilket gör att vi syns mer sällan. Det blir någon promenad några kvällar då och då. Jag saknar oss, så som vi var förut. Jag vet att jag alltid kan lita på dig, och att du ställer upp för mig. Du vet att jag finns för dig också. Även om vi inte är lika tajt som förut så vet jag att du vet att det finns ingenting som kan förstöra den vänskap vi hade, och har. Du är och kommer alltid att vara min bästa vän!


No umbrellas, no sunglasses, Hear an hallelujah everyday

Nu har jag precis duschat, och Ellen och Patrik har kommit hem till oss. Nu hör jag hur dom lagar mat iallafall, vi ska äta ungefär vid 5 för vid 6 så förbereder jag mig för partaj! Än vet jag inte vad jag ska ha på mig, ångest... Men allt annat är fixat och klart vilket känns jätteskönt, annars hade det blivit stressigt som fan nu efter maten.



Inatt när jag sov, drömde jag den underbaraste drömmer någonsin. Jag och Niall hade börjat prata genom facebook, och vi bestämde oss för att jag skulle komma och hälsa på han i Irland. Så jag beställde en flygbiljett och åkte redan samma dag. När jag kom till flygplatsen stog han där och väntade på mig, så vi fortsatte till ett hotell som vi tydligen skulle bo i, det var ungefär såna här bungalows ni vet? När vi kom fram så var det full fart och hur mycket folk som helst där. Hela bandet och massa fans... Jag tog några glas vin och Niall drack öl, och efter ett tag blev jag lite halvfull.

*Minneslucka*

Plötsligt stog jag och Niall och kysstes, inför alla som var där. De andra tjejerna blev skitsur och gav mig massa blickar. Men jag var överlycklig, han var den finaste killen i universum.

*Minneslucka*

Vaknade av att Niall och resten i One Direction stog och packade varsin väska. Så jag frågade vad dom skulle göra. Niall svarade ''Vi ska åka och bada'', sedan kysste han mig. Så jag klev upp och rotade i min väska bland typ 40 bikinis som jag inte ens visste vart dom kom ifrån. Men till slut hittade jag en rosa, jättesöt var den. Så jag tog på mig den, ett par shorts och ett vitt linne och sedan när vi precis skulle gå SÅ VAKNADE JAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@:@:@:@:@


tisdag, onsdag och fredag i bilder

Tisdag


Dehär är Gärt, Julias och min vän


Jag borrar och Bella håller i fågelholken medans hon gör en fiin min


Bella sågar


Julia sitter och chillar


Och jag står på brädan


Onsdag



Vovven vi gick ut med




Fredag



En del av klassen


Norra berget


Vår fågelholk, fin va?


Mobbade Julia


Vi satte upp våra fågelholkar


Gick uppåt och kikade på utsikten


Tornet + Raul och Sanna :)


Våran bäbis Åke

@school

Började dagen uppe på norra berget för att sätta upp våra fågelholkar som vi byggde i tisdags. Vår blev assnygg, det kommer bilder på den när jag kommer hem! JAG LOVAR!

Sedan fick jag en kommentar om att jag bör skaffa en privat blogg så att inte alla kan läsa, vad tycker ni om det? Hehe eller så lägger jag ner skiten och börjar skriva dagbok istället, KUNG MANNEN!
?

Planerna för ikväll är klassfest på Alnö, låter nice det. Äntligen ska jag ha lite roligt jag också! Wiiiie.

Bjuder på webb bilder på mig och pullan :)






försök inte vara någon annan, va dig själv

Hejsan svejsan...

Sitter på skolan jao, har astråkigt... Får inte spela unicorn eller sims på facebook, så jag bloggar istället...

Har typ pratat om fåglar hela dan, äntligen har skåpen kommit också! Har druckit varm choklad och fått reda på att imorgon kommer det 20 ägg till skolan som ska ruvas av en kläckningsmaskin, sedan ska vi få se när dom kläcks, det tar typ 28 dagar, LOL.

VILL SE DOM NUUUU!!



Dehär är jag liksom



-

If you love two people, choose the second person.
Because if you really loved the first one, you wouldn’t fall for the second one.

Dag åtta – en dålig vana jag önskar att jag inte hade.

...Att jag alltid har min dörr stängd in till rummet. Det gör att det blir dålig luft osv därinne. Plus att mitt rum inte har en brandvarnare, och jag har små små astjocka fönster längst upp mot taket (man kan alltså säga att jag inte har några fönster alls). Så skulle det börja brinna så är jag körd, haha!


MEN STIIIIIIIIIIIIIICK

ALLA SLUTAR KOMMENTERA INLÄGGET OM TINA ANNARS SKAFFAR JAG OCKSÅ EN PRIVAT BLOGG DÄR NI INTE HAR TILLGÅNG ATT KOMMENTERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jobbiga jävlar....

about today - APL

Slänger in lite info om gårdagen också...

Vi tillbringade dagen hos Hanna, en bonde som bor borta i Maj. Vi skulle alltså bygga fågelholkar i grupp. Det gick skitbra för vår grupp, vi blev klar i tid och hann också måla vår holk röd, med ett hjärta runt hålet där fåglarna flyger in, hihi! Och på kvällen gjorde jag inget mer än att träffa Julia och Andreas typ en timme och sedan åkte jag bil med Kalle och Fredde tills jag skulle hem :)

Idag började jag klockan 10 ute i timrå på ett hund rehab, det var sjukt spännande och roligt. Det kom en hund som skulle simma ungefär halv 11, superfin hund, den hette Elvis. Sedan simmade Harry också, som jag fick hålla i. Vid 12 anlände Bella också, då fick vi gå ut med en Schäfer som hette Ulla, 14 månader och polishund. Och efter att vi varit ute med henne så fick vi sluta. Så mamma hämtade oss kl 1, vi skjutsade Bella till Krille och sedan åkte vi hem. Håller på att ladda ner 2 filmer nu som heter ''Get him to the greek'' och ''Whip it''.

LÄGGER UT BIDLER FRÅN IGÅR + IDAG SENARE






men äru jobbig eller

palle: om hihi jo:
dock så kostar de ca 50 000 att åka till irland och åka utbåt lär ju kosta en 50-60 tusen :)

palle: om
hihi jo:
och glöm att du får en lägenhet ett helt år för 10 000 kr :)



Svar: En resa till Irland kostar knappast 50 000 kr, det kostar fan mellan 5-10 000 att åka till turkiet så varför tror du att det är 40 000 dyrare att åka till Irland? Ubåten har jag redan räknat ut att det går på ungefär 20-30 tusen, så där har du nog fel.

Jag hade inte direkt tänkt att KÖPA en lägenhet utomlands, och hur mycket det kostar beror på VART jag ska bo också. Hyra osv har jag inte räknat med, så sluta tro att du vet allt jag skriver -.-


det du skrev nyss makes no sense?

Ebba Falgen om Ebba Falgen om HELA HISTORIEN, FRÅN BÖRJAN TILL SLUT::

klankar ner på folk som klankar ner på andra. Det hon skrev om tina var verkligen inte heller snällt och bara för att du inte tycker om tina kan du inte förneka det.

Nej det handlade inte om dig men det struntar jag i för det jag menar är, att du tar så otroligt illa upp för saker som du själv gjort/gör (?) Jag vet inte, känner inte dig så bra. Men jag vet ändå tillräkligt. Tycker iallafall att du är väldigt dubbelmoralisk av dig som säger att tina gjorde fel (det gjorde hon absolut) men då ska du själv inte göra det heller för that just makes no sense.


Svar: Det enda jag inte förstår är varför du ens skrev den första kommentaren, att du ens la dig i dehär. För dehär har inte du med att göra, så det är otroligt onödigt att du ens lägger ner energi på att sitta och skriva dina åsikter här. Det är ingen ide, eftersom att jag faktiskt inte bryr mig. Jag ser tyvärr inte vart jag gjorde fel i det hela? Har jag gjort fel att skriva ut allt på bloggen eller vadå? Sluta bara kommentera det här så slipper vi sitta och diskutera något som inte ens har något med dig och mig att göra.


hihi jo

palle om Dag sju – vad jag skulle göra om jag fick en miljon.:
men lilla vännen, en miljon räcker inte till allt de där...

Svar:
Chrysler: 200 000-300 000
Irland: 10 000-20 000
Flytta utomlands ca ett år: Ca 10 000 svenska pengar på en lägenhet, och sedan 400 000 till.
Shoppa lite: 30 000
Fattiga: 100 000
Nära och kära: 100 000
Ubåt: Vetefan vad det ens kostar, haha!

Sammanlagt = 905 000 ungefär :)



Dag sju – vad jag skulle göra om jag fick en miljon.

- Köpa en Chrysler 300c



- Åka till Irland



- Flytta utomlands



- Shoppashoppashoppa!



- Ge bort till dom fattiga

- Lite till mina nära och kära

- Åka ubåt


godmorgon sunshines!

Fick reda på igår att One Direction befinner sig i Stockholm den 2a oktober, och det är på söndag....

Sitter iallafall i köket nu och käkat rostade mackor med bacon-ost, fettgott! Också lagar jag pasta sallad för jag ska ha med mig egen lunch idag, hihi också gott!

Nu kokar det som fan i kastrullen, ciao!



Såhär ser jag ut idag, fjäder örhänge och typ inget smink!

gamla och nya bilder on moi
















Dag sex – typ av killar jag faller för.

I bilder


Niall Horan från One Direction



Cam Gigandet från OC


Brad Pitt


Chad Michael Murray från OTH


Andy Whitfield från Spartacus, blood and sand


Paul Walker från Fast and Furios

shulululu

Var nyss ute en stund med Kalle, planerade inför helgen. Och nu sitter jag i myskläder i köket och ska laga mat till mamma och mig, plus ta upp lite saker med henne om helgen och lite annat. Ska kolla efter en skruvmejsel också. Annars har det inte hänt så mycket i mitt liv. Har sovit med Johan i stort sett hela helgen, vill sova med han varenda dag om det bara gick.

IIIIIIIIIIIIH, vi ska få 20 ägg till skolan och sedan vänta på att dom ska kläckas till kycklingar, hur great låter inte det? Vill se kycklingar nu.... Hehe små gula och luddiga små varelser, me love!


I lördags pratade jag och Kalle, och kom fram till detta..

Kalle: Jag ska skaffa ett jobb och bjuda dig på en resa till Irland, med hotell och allt.

Jag: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAWESOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!



Japp, så här ser jag ut för tillfället. Outfiten är ingenting att lägga ut för det var skitkläder på grund av att vi var ute på brukshundsklubben i timrå hela dagen, so you know!

svar

Anonym om -: men tänk om jag tog din hand för jag bara behövde hjälp upp?

Svar: Ge dig Henke....


palle
om Dag ett – en bild på mig + tio fakta om mig.:

"Jag vill ha brunt långt hår med slarviga lockar, mörka ögon med långa svarta ögonfransar, söt näsa, fylliga läppar, vita tänder, långa smala ben, fina former på kroppen och massa snygga kläder!"

Du har söt näsa, du har relativt fylliga läppar, du har långa smala ben, och du har sjukt fina former på kroppen :)

Svar: Inte tillräckligt, det jag redan har räcker inte. Jag vill ha mer mer mer!


nattinatti pösspöss

Såg Johnny English förut, helt okej film, det är ju Mr.Bean som är huvudrollen i filmen. Snart kommer 2an ut på bio, den ska jag se! Efter filmen så gick jag på en promenad också, rensade tankarna lite och ställde massa frågor till mig själv som ingen annan än han kan svara på.

Imorgon ska  jag upp tidigt för innan halv 8 ska jag hämta Dogge hos Erika och sedan ska jag gå till Julia för vi får skjuts till Tmrå av hennes pappa!

Ska drömma om min pojkvän från Irland, sov gott!!!



-

Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag.
Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare.
Lägg ner ballheten, och var dig själv istället.
Ta inte min hand om du ändå hade tänkt att släppa den.
Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig.
Titta inte på mig om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer.
Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen.
Och säg inte att du älskar mig om du ändå hade tänkt att lämna det.


Baby you light up my life like nobody else

Eftersom jag går ut på en promenad nu så får ni roa er med att lyssna på denna underbara låt.

Han den blonda är min pojkvän från Irland, han vet bara inte om det än...


Ebba Falgen om HELA HISTORIEN, FRÅN BÖRJAN TILL SLUT:

Alltså Sanna jag tycker verkligen inte du ska klaga på Tina för du har gjort EXAKT samma saker (värre tillochmed) Gills inte det eller? Så varför klagar du på Tina som också var ärlig och sa det till dig för att hon skämdes så. Och hon är inte turk, det vet du och Jula du ska bara hålla käften jävla anorexiaoffer

Svar: Men just nu handlar det inte om mig, det var allas kommentarer som gjorde så att jag skrev ut hela historien för att jag ville att dom skulle få allting från mitt perspektiv också, och inte bara tro på alla kommentarer som skrevs.

Det handlar heller inte om att Tina var ärlig som sa det och blablabla, jag skiter i om hon skämdes, och jag skiter i om att det var hon som berättade för mig vad som hänt. Hade det varit någon annan hade det inte gjort någon skillnad, för det som hände, det hände. Och då hade det absolut inte spelat någon roll vem fan som berättade för mig. Jag är bara glad att det kom fram till mig över huvud taget.

Det är så jävla fel av dig att skriva anorexiaoffer till Julia, eftersom att det knappt stämmer. Jag har känt henne i snart 11 år, och hon har alltid varit smalare än oss andra, och det är ingenting hon har orsakat själv. Hon har lärt sig att älska sin kropp med åren, och när jag läste din kommentar fick jag en plötslig känsla av att du kanske har dålig självkänsla eftersom du klankar ner på andra. Precis som du skrev om Linnea Barta, att hon klagade på alla och sa att folk var ful för att känna sig bättre själv. Säg inte att du tycker att Linnea gjorde fel, för du gjorde precis samma sak själv....


Dag fem - en låt som får mig gråta


sen så är jag fortfarande hemligt kär


Johnny English

Hejsan hoppsan allihopa!

Igårkväll skulle jag och familjen hyra film tillsammans, det slutade med att jag gick till navet och tog bussen hem och dom åkte bil. Träffade Basil, Max och en till kille på navet så jag satt och snackade med dom tills min buss kom. Innan jag klev på bussen så träffade jag Alexx, vi tog bussen tillsammans och åkte hem var för sig för att fixa till oss lite, för jag hade liksom på mig haremsbyxor, mjukiströja och uggs... Haha. Senare mötte jag upp Alexx igen och vi gick ner till Kalle och umgicks med honom.

Efter ett tag gick vi till shell och köpte cigg, sen satte vi oss där vid bänkarna en stund, träffade Tobbe och Hannes också, myyys! Vi vandrade tillbaka efter en halvtimma minst, fortsatte mot centrum och chillade med Edda. Alexx gick hem och vi satt kvar, pratade väldigt länge med en person i telefonen också, eller snarare sagt så kändes det länge. Vandrade hemåt vid ett tiden, bytte skor osv och begav mig hem till Johan där jag sov över.

Kom precis innanför dörren och ska nu se på en film som heter Johnny English, säger askung! Och brevid mig har jag en skål med chips och en cola.


Inatt drömde jag mig bort till Irland... Det var underbart.

har äntligen laddat ner picasa

Så nu har jag tillbringat morgonen med att göra collage, bland annat ett outfit collage...



kändis crush......


Dag fyra – mina mål/drömmar/önskningar.

Mina mål:

- A i minst fler än ett ämne.
- Komma in på högskola
- Barn innan 30
- Åka utomlands när jag fyller 18 med några vänner
- Träffa 1D

Mina drömmar:

- Chrysler 300c
- Bo utomlands minst ett år
- Lyckas med mitt liv
- Gifta mig och skaffa familj
- Träffa 1D

Mina önskningar:

- Köpa en Chow chow
- Hoppa bungyjump eller fallskärm
- Bli miljonär
- Uppfinna något
- Träffa 1D


my new jacket


Dag tre – innehållet i min väska.

Godmorgon! Kom på att jag har glömt att köra dag tre och fyra, så dom kommer nu på rad! :D




♥♥♥♥♥♥♥♥♥


shell vs kyrkogården

Ikväll har jag varit med Andreas, Julia, Micka, Fredde, Nicole och Kalle. Vi har inte gjort ett skit, varit ute typ. Försökt värmt oss, haha ''ringen''. Sedan skulle vi gå till kyrkogården för att skrämma upp varann, eller inte fan vet jag. Men det blev Shell istället. Alla ville typ dra, och Kalle va så seg så jag, Julia och Andreas gick ändå, för vi ville hem.

Så jag har precis kommit in, kroppsduschat och ligger för tillfället i sängen med en ice cold cola, najs eller?

JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!


svar på tal

Viktoria ([email protected]) om HELA HISTORIEN, FRÅN BÖRJAN TILL SLUT:
1. jo hon är turk, hon ser ju i alla fall ut som en! Turk som turk.
2. Sannas blogg, hon skriver vad hon vill. Gillar ni det inte så läs inte, och kommentera absolut inte.
3. GO SANNA!!!

Svar: Sant där Vickan, inte mer än rätt asså. Iranie, kines eller african, whats the different?

Och ja, som Viktoria säger så skriver jag vafan jag vill på min blogg, och gillar ni inte vad jag skriver så behöver ni ju tyvärr inte läsa. NI bör ha bättre saker för er som 16 åringar istället för att läsa min blogg, right?

GO VICKAN!!!


svarar bara på kommentarer med namn hädanefter, remember that!

Har fixat mig lite nu, klätt på mig osv, sitter med blött hår så det ska bara torka så är jag nästan klar. Ska bara borsta tänderna och sedan gå till bussen.

Så jävla less på människor som kommenterar anonymt också. Och tror att dom vet hur jag har levt mitt liv och vet allt om mig och Johan. Men det är så fel. Ingen vet allting om mig, ingen. Och det kommer ingen någonsin göra heller, för jag har hemligheter, precis som alla andra runt om i världen. Så kom inte här och tror att du vet något alls om mig.


7,8 grader ute

Fyfaan vad kallt det är ute alltså, har varit ute i några timmar nu och höll på att frysa till is.

Va med Kalle, Fredde, Andreas och Julia. Vi gick till shell först för kalle skulle köpa nånting, en stor coca-cola, det var gott! Sedan lämnade Andreas och Julia oss, så vi gick till fäbo och satte oss ett tag, frös fastg i bänken jag... Vi satt och planerade inför nästa helg... Hehehehe hemlisssss!!!

Har precis kommit hem nu iallafall, duschat och laddat upp med lite sour cream & sweet chili chips + cola. UNDErbART!


get on my horse, my horse is amazing

Idag på skolan har vi inte gjort så mycket på skolan, jobbat med projekt och lökat sönder på idrotten. Vi körde liksom fotboll på kuben, hur lätt är det att hålla sig torr då? Haha. Datorerna på skolan har laggat bajs hela dagen, så det var inge kul... Jag vill ha kexchoklad men det får jag inte, sjukt tärt.

Iallafall så har jag hjälpt mamma med maten nu, kyckling, svamp och pasta, asså det är typ kyckling och svampsås med pasta om man säger så. Efter maten drar jag ut med Jullan och odlar cancer med pinnar.

Här kommer en dagens outfit bild och 2 bilder på mina misslyckade flätor som jag sov med inatt!




Jag suger på flätor alltså.....

TheLonelyIsland ♥

Så jävla skön musikvideo!


LOL, LOL och ännu mera LOL

om HELA HISTORIEN, FRÅN BÖRJAN TILL SLUT:

Du gav en en kärringsmäll med handflatan sen sprang du som ett litet barn direkt bakom oscar. Haha det patetiska var ju att du försökte verka såjävla cool i inlägget ''jag slog en turk i sjuan, det kändes skönt'' haha, det var ju inte direkt en hård smäll, hon fick inget märke eller blev knappt röd.

Svar: Jag undrar vem det är som är patetisk här. Jag, som står för vad jag säger. Eller du, som tror du vet allt om alla och kommenterar anonymt. Du bor i bosvedjan så du lär ju antagligen ''känna'' mig eller veta vem jag är, så varför vågar du inte skriva ut ditt namn?

Och vad vet du om att ''leka'' cool, gör du det ofta själv eller? För i mitt inlägg var det inte coolhet jag var ute efter, det var 10 fakta om mig, som du inte har ett skit med att göra, så lägg ner bara eller så skaffar jag lösenord på bloggen så jag och alla andra slipper dig, vem du nu än är. Det blir väl rättvist, eller hur?

Skicka gärna ett sms till mig, 076 811 15 14, och skriv ditt namn så kan vi prata ostört, låter bra det :)

PUSS


jesus christ

. om HELA HISTORIEN, FRÅN BÖRJAN TILL SLUT:

kortare smalare ?? haha är du dum, hon var ju mycket kortare, mindre och smalare på alla sätt och vis , du var lika stor som ditt jävla hår

Svar: Haha men kom igen, hur mycket vet du på en skala? Var du där eller? Isåfall skriv ditt namn så kanske vi kan diskutera dehär själv, eller hur?

Tror du jag har stannat i växten eller? Jag har växt jävligt mycket på längden, och inte fan var jag fet i 7an. För min längd så var jag ganska smal, jag har aldrig varit tjock. Och varför bryr du dig ens om hur jag såg ut. Vad fan har mitt hår med min vikt och längd att göra. Skaffa dig ett liv istället för att sitta och kommentera min blogg.


fruuuuuuulle

Sitter och käkar frukost nu, rostade mackor med bacon ost, asgott!
Ska snart dra mig mot Julias busshållsplats,
för jag ska möta henne där har jag bestämt...


unicorn

random kille / chrillebooi LoL om spelberoende:
så förra året LoL xDDDDDDDDD ._.
IP: 77.53.154.101

Spelet kommer aldrig bli dåligt, för det är bäst och kommer alltid va! :3


HELA HISTORIEN, FRÅN BÖRJAN TILL SLUT

I 7an var jag tillsammans med en kille som hette Hampus. Just då gillade jag honom jättemycket. Också fanns det en tjej i 7D som jag störde mig på jättemycket eftersom hon satt och tafsa på han hela tiden osv osv. Så till slut fick jag nog och sa till henne att hon skulle ge fan i det. Och tydligen ansåg hon att jag hotade henne när jag sa så, så hon berättade det för hennes vänner, och en av hennes vänner var då ''turken''. Jag kände inte henne då men hon hade slagit mig en gång innan, som jag och mamma också polisanmälde. Så när tjejen som tafsade på Hampus hade berättat det för ''turken'', så fick typ alla damp.

Så i b-laget börjar jag alltså käfta med 4 tjejer, eller ja dom kanske började käfta med mig, jag minns inte så bra. Och det slutade med att det stog folk överallt och kollade på oss när vi bråkade. Och till slut när ''turken'' ska gå så säger hon ''fuck you'', och jag kläcker ur mig '' fuck you to''. Antar att hon blev pisst när hon hörde att det äntligen var någon som kunde käfta tillbaka. Så hon går tillbaka och ställer sig typ 4 cm ifrån mig och ber mig upprepa vad jag sa. Och som hon ville så gjorde jag det. Sedan stog hon bara och glodde på mig så jag smällde till henne.

Då börjar hon ta av sig koftan och får typ damp, hoppar på mig. Det slutade med att jag självklart ställde mig bakom Oscar, som då var min bästa killkompis. Hon blev GALEN, med stora bokstäver. Har aldrig sett någon få så jävla mycke damp förut... Jag fick typ ett rivsår på hakan och ena mitt örhänge låg på golvet. Men so what? Jag gick i fucking 7an, jag var mindre på alla sätt, kortare och smalare. Så vadfan skulle ni göra om en tjej som slåss som en kille bara hoppar på er på skolan?

Jag antar nog att ni skulle göra exakt samma sak om ni då var i min sits. Jag var bokstavligen rädd för henne då, alla var det. Och ingen vågade bråka med henne. Men när jag väl gör det så kastar ni skit på mig. Obegripligt som in i helvete.

Sedan har jag en stor anledning till varför jag ogillar henne och till varför jag får en sån underbar känsla när jag tänker tillbaka på det där slaget. I 8an så blev vi äntligen vänner, typ. Och jag skaffade en ny pojkvän, Johan. Sedan började vi umgås mer och mer eftersom att vi båda bodde i Bosvedjan, ganska nära varandra. Vi kom jävligt nära där ett tag. Det var förra sommaren allt blev skit. Jag lämnade både pojkvän och vänner i Sverige 3 veckor medans jag åkte till Grekland i 2 veckor och stannade i Uppsala 1 vecka. När jag kom tillbaka var allt som vanligt, trodde jag. En vecka efter att jag kommit hem får jag reda på att min kille har blivit avsugen av tjejen jag trodde var min vän. Jag blir äcklad när jag tänker på henne, på det dom gjorde. Jag hoppas du skäms så in i helvete!

Efter det har vi inte pratat, och vi kommer aldrig i helvete göra de heller.

popo eller brandkåren?

VILKA TYCKER NI ÄR BÄST?


man tycker ju att ni i bosvedjan borde ha stake att skriva era namn

Men tydligen inte. Haha asså palla er. Ödsla er tid på något viktigare än min blogg, söker ni dramatik kan ni väl läsa michaela moss blogg, som iallafall tar kommentarerna på allvar.. .__.

haha om Dag ett – en bild på mig + tio fakta om mig.:
Det första du gjorde efter att du slog henne var ju att springa bakom oscars rygg.......
IP: 85.230.147.174


"turken" om Dag ett – en bild på mig + tio fakta om mig.:
hahah, pinsam äru ju :)

Upt: Det handlade tyvärr inte om VAD som hände efter smällen, utan om HUR det kändes. Läs mer noga nästa gång så kanske du har något bättre att skriva ''haha''.

WAATAAAFUUUUK????

nån som inte har nått kort :( om Dag ett – en bild på mig + tio fakta om mig.:
självisk du är som lägger ut en bild på dig :S<3
IP: 94.254.5.15

Anonym om blev biten av en ormjävel på valborg:
du kommer dö
IP: 94.254.5.15


Den första kommentaren fick jag idag, och den andra någon gång i maj? Haahahahahaha vilka jävla människor det sitter bakom datorerna egentligen. Skriv namn nästa gång så kan vi bli best friends

tja bre

Nu har jag precis kommit in efter att ha träffat Oliver och Alexander en stund nere på min gata bara. Ungefär andra gången jag träffar dom båda, så det blev ju lite awkward.

Snart ska jag och mamma åka och köpa chips, för jag har tjatat om det enda sedan jag kom hem från skolan.

Nu är jag typ allmänt less på allt i mitt liv, men som tur är har jag Jesper som jag kan prata med, och som får mig att må mycket bättre. PEACE OUT BROEHOES


the sims social @ facebook

Fick för mig att skaffa en sims gubbe på facebook, så nu är det klart, Amy Zick heter hon och är orange hårig med gröna ögon, tror jag. Vilken pangbrud! Shorts och kängor också.

Wish me luck!


Dag två – en person jag vill träffa just nu.


Dag ett – en bild på mig + tio fakta om mig.



- Jag har typ haft alla hårfärger som går att ha, t.ex brungrönt, lila, lite rött, orange, gult, svart, blont osv.

- Jag är mörkrädd i mitt eget hus

- Jag tycker att långkjolar och långklänningar är det fulaste som finns

- Jag hatar människor som inte inser hur fin dom skulle vara om dom bara noppade ögonbrynen, släppte ner håret, färgade det brunt och tog på sig lite mascara och puder.

- Jag vill ha brunt långt hår med slarviga lockar, mörka ögon med långa svarta ögonfransar, söt näsa, fylliga läppar, vita tänder, långa smala ben, fina former på kroppen och massa snygga kläder!

- Jag är sanslöst kär i chrysler 300c

- Jag har smör och socker på mina pannkakor

- Jag slog en turk i 7an, det kändes skönt. Efter det blev vi vänner, men sedan höll hon på med min pojkvän, så nu hatar jag henne.

- Det jag hatar mest är folk som skriver massa skit över internet anonymt, som inte kan stå för vad dom säger

- Jag gillar bloggare som lägger ut dagens outfit ofta. Som inte jag gör, haha

hej på dej

Har precis kommit hem från skolan, sitter i köket och pratar med mamma om banken och mitt rum. Jag ska nämligen möblera om lite i mitt rum, gamla saker ska ut och nya saker ska in. Upp med hyllor och göra det lite mysigt med tända ljus osv.

Idag käkade jag på donken, hehe. Mamma bjöd eftersom jag glömde att ta med mig lunch till skolan. Iallafall så ska jag praktisera på hund rehab varje onsdag, ser verkligen fram emot det för de verkar askul! Jobbar 10-16, fettnice ju!


chow chow panda


Må vara världens sötaste lilla vovve! Vill ha en sån!
Ska köpa en sån när jag har flyttat hemifrån, hihi..


kör en rolig grej

Som jag hittade på Tovisens blogg...

Dag ett – en bild på mig + tio fakta om mig.
Dag två – en person jag vill träffa just nu.
Dag tre – innehållet i min väska.
Dag fyra – mina mål/drömmar/önskningar.
Dag fem - en låt som får mig gråta
Dag sex – typ av killar jag faller för.
Dag sju – vad jag skulle göra om jag fick en miljon.
Dag åtta – en dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag nio – bild på mig & min bästa vän.
Dag tio – en bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag elva – någonting jag oroar mig för.
Dag tolv – en bild på ett ställe jag vart på.
Dag tretton – en bild på mig själv för ett år sen.
Dag fjorton – någonting jag ångrar.
Dag femton – min favorit årstid och varför.
Dag sexton – en person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag sjutton – vad jag åt idag.
Dag arton – en bild på det jag köpte senast.
Dag nitton – min favorit film.
Dag tjugo – en bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
Dag tjugoett – min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag tjugotvå - någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag sjugotre – mitt favoritprogram och varför.
Dag tjugofyra – min favorithögtid.


hej jag svälter och skriver ett inlägg till

Nu ska jag ta rast, för jag behöver cancerpinnar, och jag spelar unicorn hela tiden, jag är beroende av enhörningar. Mitt liv är patetiskt för jag känner mig sjukt ensam även fast jag är i ett förhållande. Känner mig singel och förvirrad, jävla pissliv.


Motsatsen till bilden, så känner jag mig just nu. Svag så in i helvete.

chacha bloggjävel

Sitter på skolan har har bajstråkigt. Kollar på CheYen och Bella när dom ritar kossor.
Har ingen lunch med mig idag heller så jag får svälta, jävla skit. DÖÖÖÖ


40års fest


























godnatt då alla läsare


Stor saknad

-

Varje tjej förtjänar en man som kallar henne för älskling,
torkar hennes tårar när hon gråter,
kysser henne som visar att han menar det,
håller henne hårt som om han aldrig vill släppa taget,
inte är rädd för att låta sina vänner veta hur han verkligen känner för henne,
och låter henne veta hur mycket han verkligen älskar henne.


skulle inte tacka nej....






hello and goodbye

Hej bajsbögar, jag har tillbringar helgen nere i Uppsala hos min kära pappa. Gick ifrån skolan klockan 2, sedan väntade jag och syster på tåget. Tillbringade 4 timmar på tåget innan vi äntligen kom fram, åkte hem och bytte om + fixade oss lite innan vi gav oss iväg till Björn som fyllde 40. Hade en sjukt rolig och mysig kväll där med massa god mat och dricka, plus pappa som bjöd på ett otroligt roligt tal.

Käkade middag hos Björn på lördagen också, skitgott!

Har inga bilder att lägga ut för Tova har inte lagt upp dom, så bilderna får ni imorgon! :)




vill köpa fler...




vad hände liksom????


ÄNTLIGEN!

Nu har jag äntligen kommit hem efter en jobbig dag på skolan... Bara massa prat och förändringar... Det suger att vi inte får ta hem datorerna vi har på skolan, får inte dricka eller äta på lektionerna och inte ha med oss våra hundar, eller ja, i det här fallet har jag ingen hund men tänker på dom andra. Har tillbringat dagen med att spela Robot unicorn heavy metal, fettkung!!!!!

Imorgon tar jag tåget till Uppsala med min systeryster, det kommer bli asnajs. Så när vi kommer fram så hämtar pappa oss och sedan drar vi vidare till Björns 40-års fest, kommer bli soft.

På tal om rubriken, mamma och jag ska ÄNTLIGEN åka till birsta och köpa världens sötaste och snyggaste ''vinter''jacka till mig, dör av lycka!


Gammal outfit bild, men hade domhär kläderna iaf :)



Jag har dessutom slutat helt med hårförlängning, hiss eller diss?
Om inte alla kommenterar vad dom tycker slutar jag blogga, kul va?


men niiiiiiiiiice



Svar: Haha ja men vad bra, 2 stycken som läser min blogg, haha! FML


say whaaaaaaaaaat?

Tror ni jag vill fortsätta blogga när ingen läser? :'(

*cutcut*


spelberoende

Hejhej, hemskt mycket hej.

Sitter på skolan och bara spelar unicorn hela tiden, haha! Kan verkligen inte sluta spela det, typ beroende... LOL. Jag och Julia borde plugga, men nejnej.... Snart har vi fått hela klassen att spela robot unicorn, STATUS :D


skills?????


bloggrape by juliet


pluggmusik



Sitter & pluggar nu med Juliet och lyssnar på världens bästa låt.

yeah ginger



Palle: Hihi jaaadå! Picnik, hehe. Jag vet, och jag vill så gärna men det är sjukt svårt! :(

Ceso aka Cissi: Hahaha men cp, nu vet jag! ;) Inte än :(


k-nulla b-rudar

Sitter just nu på skolan och min personliga frisör har precis anlänt så jag har nu betalat 1000 kr för en jävla skitfrisyr...







en riktig stilikon med silikon, bor i samma stad som du vill ifrån





SVAR: Kan faktiskt inte göra annat än att hålla med min syster om att boka en tid för ett samtal hos en psykolog typ. Känner ett svagt medlidande för människor som kommenterar anonymt om folks utseende. Mitt utseende är tyvärr mitt problem och ingen annans, och min enda åsikt är väl att utomstående personer ska ge fan i mitt liv över huvud taget. Som den här lilla horungen som sitter och ödslar tid på att kommentera min systers blogg och skriver att vi ser ut som fan? På tal om det så har jag faktiskt en fråga.... Hur ser fan ut?

Typ såhär kanske?


morsan steker ägg med extra fett

Just nu håller jag på att invänta mamma och Patrik som snart kommer hem med max-mat. MUMMA, är så sjukt jävla hungrig så jag tror jag dör snart..



jag vill se spykids 4D, någon som har lust att bjuda ut mig, hihi?

Godmorgon babes!

Inatt har jag sovit skitsämst, sov ensam... Kändes tomt och jag vaknade fyrtioelva gånger av mina satans hostattacker... Spelade lite Robot unicorn attack igår också, hehe det är så sjukt jävla bra.

Igår gjorde jag inte ett skit, gick ut en sväng, kanske 1 timme eller så. Sedan gick jag hem och la mig i sängen och hoppades på att han skulle höra av sig. Hatar att sova själv på helger, vill inte sova ensam överhuvudtaget..

Nu har jag precis ätit frukost med mamma och Patrik, ska väl ner o lägga mig i sängen igen för det är asdeprimerande väder ute, vem fan vill gå ut då liksom? Aja, ska spela nu, och slå Jullans rekord, wish me good luck!



Snygg nyvaken tjej, ta för er!

fest hos adam....... adam adam

I♥it















Nu drar jag ut, underhåll er själv med att titta på dessa skönheter. OverAndOut


goodaym8

Igår drog jag och Julia ut och va med Dompa, Fredde och Amanda. Sedan kom även Hampus och Johan, senare... Vi va på gården lite och resten av tiden var vi ute vilket resulterade att jag blev ännu sjukare idag. Jag sov hos Johan inatt, vi somnade direkt när vi kom hem till han, eller ja efter att vi duschat. Och jag vaknade minst 10 gånger av att jag hostade och det slutade liksom aldrig retas i halsen på mig, blev skitless...

Idag har jag och Johan inte gjort nånting typ, ätit bacon och cola till frukost. Korv och cola till lunch och sedan lite tv-tittande efter det, mys!

Aja, jag är iallafall hemma, har inpackning i håret som jag snart ska skölja ur. Sedan ska jag ta en kroppsdusch och sedan göra te, mumms! Vi hörs snart! :D






drar uuuuut med pullan

Hihihihi vi åt för en stund sedan, sedan gick vi ut med hunden. Nu har vi suttit och spelat Unicorn robot attack på facebook och kollat på coola danser...

Bland annat denhär http://www.youtube.com/watch?v=2GE2V1qyYFE&feature=related


Tycker denhär bilden var asfin, du får säga vad du vill JUllan men den va fin! :D

kul med webbkamera

Jag och Jullabulla ska egentligen jobba, men vi kollar på roliga videos @youtube, hehe...












Allt pryder en skönhet....

inte ett dugg ovanligt...

... Att jag beger mig ut på en promenad såhär på kvällen, hihi!
Och som vanligt kommer det inte vara nå roligt folk ute... :(


yo pretty ladies, around the world










I can fly, can you?

L0L

Poops om answer to a english comment, hehe:

Det där är spam


Svar: Du kan va spam


ansiktsmask



GREATFAN

for my lover

The things we won't do for love
I'd climb a mountain if I had to
And risk my life so I could have you

And everybody thinks
That I'm the fool
But they don't get
Any love from you



shoppppppping


Svarta midjehöga jeans, 499kr


Almenacka där man kan stoppa in ett eget kort på framsidan, kung! typ, 119kr


Rengöring+mascara, 140kr

+ ett par bruna UGGS, 599kr

I don't need a watch, the time is now or never



















answer to a english comment, hehe

Fabianstella ([email protected]) om grön dag:

I really appreciate your website. An interesting website with an interesting design. A lot of interesting info. Thanks.


Svar: Thank you, you are so kind, I adore you, HÄHÄ!

svar på tal, hähä

ceso. om östersund/tosåsen - bilder!:

vart köpte du ta-bort-pormaskar-plåstret?



Svar: Hihi, jag köpte det på dollar$tore! Vart i Bosvedjan bor du? :)


chacha

Kom 5 minuter sent imorse, själv tycker jag att vår lärare inte borde skriva upp vår sena ankomst eftersom vi satt kvar på skolan till klockan 4 igår... Nu ska vi kila till idrottslokalen, puss!


LOVELY!


@school

Letar information om veterinärens vardag och betyg osv. Det suger, men bättre än matte iallafall. Nu ska jag inte svika min grupp utan hjälpa till lite, hähä!


Snyggggggg&seriööösssss

ensam i världen

Jag är vaken jag, japp det är jag. Lite senare än vanligt men jag hinner nog skulle jag tro, hähä! Sitter just nu uppe i köket och äter misslyckad havregrynsgröt, fuck that.... Gick inte så bra, 1 dl havregryn och 3 dl vatten var nog inte det rätta receptet...




dollar $$$$$$$$$$$$$






östersund/tosåsen - bilder!

DAG 1


Middag


DAG 2




Dag 2, i bilen påväg till dollar$tore




Inne på dollar$tore...



Samma dag på älghälga. Och här va Ellen en liten stund..






Småstjärnorna!


Hade ett ta-bort-pormaskar-plåster på näsan!


Ellen ville också ha ett, fast eltejp...


Som fastnade i håret, hehe...



Världens charmigaste katt!


DAG 3





Knäppte några kort på gården osv.


Kärleksparet säger hejdå, naaawww!

ps

ONT I HUVET, HÖRSSSSS

heeeeejdooooo

Nu ska jag fixa mig och sedan kommer Jullanbullan och hämtar mig så bär vi av till timrås brukshundsklubb för att spendera skoldagen där ute med söta hundar! Puss


jesus christ

Anonym om so fucking perfect to me:

Varför lägger du ut massa sånna där bilder när du är tsm med Johan?


Svar: Snälla människa.... Bara för att jag är tillsammans med Johan betyder det inte att jag är förbjuden att tycka att andra killar är snygg. Och egentligen så har ju du inget med mig och Johan att göra. Men tack för omtanken! :)

on my way hooooooomee!

Äntligen håller vi på och packar bilen för att åka hem. LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTARRRRR!




Två gaamla bilder, en lite äldre, haha! :D ENjoy!

sämst att blogga när läsarna sjunker

Hur kul är det på en skala? Man försöker så gott man kan att göra er nöjda med dagens outfit, mode, smink osv också sjunker läsarna. Haha bajs........

so fucking perfect to me

Jag tror jag är kär...


niceee

http://www.bloglovin.com/m/1559347/285430276/b/1559347/aHR0cCUzQSUyRiUyRnd3dy5odWdvcm9zYXMuc2UlMkZob21lJTJGMS1hbGxtYW50JTJGMjY2OS1taXNzLXdvcmxkLXN3ZWRlbi5odG1s#b=1559347&p=269512929

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

sveriges värsta bilförare?

Jaja, det enda jag hunnit göra idag är att äta frukost/lunch och sedan suttit vid datorn. Senare ska jag köra lite bil med mamma, manuell denna gång! NU har jag typ astråkigt... Jag kommer hem idag också, och då ska jag träffa JullanBullan.

Har inte så mycket att skriva just nu och inga bilder, det suger ju...



HOTHOTHOT

Grrrr....




i'm coming home

TOMORROW... LOL

Aja, just nu sitter jag väl och tråkar ut mig själv med att försöka läsa alla 1345 blogg inlägg på bloglovin, så nu gav jag helt enkelt upp, haha! Jag ska däremot ut och gå nu med Tovisen och ta fina kort. Herrååå


i love shopping

Idag på morgonen åkte vi iväg till dollar$tore, köpte ett par solglasögon, nån grej man har för ögonen när man sover, två bodylotions och några ansiktsmasker, supernöjd! Sedan åkte vi vidare till ''älghälga'' som är en liten marknad här uppe i Tosåsen. Där köpte vi alla 5 ett varsitt ''familjearmband'' som vi ska ha på oss jämt :) Jag köpte ett till också, hehe!

Ellen var med på småstjärnorna också och sjöng Jämtlandssången inför publik och jag stog där nedanför scenen och hjälpte henne. Lärde mig hela sången igår när jag tränade med Ellen så jag var en liten backup för Ellen. Hon var bäst av alla där som uppträdde!

Tyvärr så har jag inte med mig USB-kabeln så ni får inga bilder förrän imorgon då jag kommer hem..


Ehm..... Sorry, enda bilden jag hitta, HAHAHAHAHAHA

tv mys

Nä nu joinar jag familjen framför tvn, puss!

östersund/tosåsen

Anlände till Patriks villa för några timmar sedan. Då bjöds det på risnudlar och wook, vrålhungrig! Tog ungefär 5 minuter för mig att trycka i mig två stora portioner, hähä. Här är det finfint, övervåningen är superdupersnygg med stora fönster och utsikt över hav och skog. Stor mysig soffa och platt tv. Ute på gården är det gigantiskt! Det finns studsmatta, lekpark, mysbänkar och gungor osv... Men närmare skogen kommer jag nog inte gå, finns älg och björn ju...

Nu ska jag och syster min slå oss ner i storsoffan och käka godis!






Lite bilder som jag hittade på Patriks dator.

forgive and forget




Skolan



Jag och Julia såg ett moln som liknade en elefant...






Gick på kulturmagasinet/museeum



Förrförrförrförrgårdagens outfit, hehe lite sent ;)

duscha och bli fräsch, mitt nästa mål..

Har suttit nu och raderat vänner på facebook, alltså dom jag inte känner eller inte pratar med raderades.. Har nu kvar 293/790 vänner! ;)

Nu ska jag ner och duscha eftersom att jag har solat... Sedan ska jag träffa Julia och innan det ska jag packa klart! :)


Söta...

gOdMoRgOn

Åker iväg och solar med mammsen nu. Sedan ska jag fortsätta med min packning och se till att inte packa för mycket eller glömma något. Det brukar ju sluta med att jag har med mig en hel trunk med kläder och 3 par skor när jag ska vara borta en helg bara, bra va? :)

Skriver snart....

BLOMMIG BUSTIER

sofia om trött som faan:

vart är bustiern ifrån? :D den blommiga, as snygg :)


Svar: Den kommer från topshop, men är osäker på om den finns kvar än! =)


Singing seems to help a troubled soul.

Vet inte vad jag ska skriva. Va ut en sväng i Bosvedjan med Julia förut. Vi slog oss ner på en bänk och bara pratade om livet och killproblem, jävla satans killar. BETE ER. Sitter just nu uppe i köket och ''dricker'' ahlgrens bilar ur ett glas, hehe lite ovanligt men hittade ingen skål ju....

Vill inget annat än att vara med Johan just nu, är ju ledig imorgon så jag skulle kunna sova där... Men jag vet inte asså, allt går bara utför.


You taste like whiskey when you kiss me.


Nu börjar det likna musik iallafall! :D

trött som faan

Idag på skolan har vi inte gjort så mycket, spelat kort, kollat på vår nya idrottssal och varit på kulturmagasinet. Jag kom hem för en timme sen ungefär, har bara legat i sängen och hoppats på att min huvudvärk går över snart. Alvedonen jag tog för 45 minuter sen värkar ju inte, bajs!

Imorgon är vår skola ledig eftersom att vi övernattade på timrås brukshundsklubb, så jag, mamma och Tovis bilar ner till Östersund någon gång mitt på dagen, myyysigt! Och när vi kommer fram väntas go'middag!

Ikväll ska jag ta vara på att umgås med underbara Johan som inte hör av sig...


RSS 2.0