tjooo

Tänkte bara berätta för er att bilderna kommer upp imorgon och att jag är ute och åker bil med Amanda, Kalle och Tobbe. Vi har precis skjutsat hem Fredde och nu är vi alla påväg hem. SOV GOTT

sjukt peppad...

... FÖR IMORGON!

Jag och systra mi drar iväg på Heaven&Hell och röjer. Förmodligen så träffar jag Jackie, Lina och Matilda där eftersom Tova kanske ska gå runt och jobba där inne ganska mycket. Jag måste hitta något att ha på mig, och NI kommer få rösta, och då vill jag verkligen att alla svarar! Det är kärleks tema typ... Men har jag inget rött så blir det något annat snyggt får jag hoppas!

Lägger upp några alternativ senare :)


jag är en allätare, precis som Kalle..

Sorry för att det inte blev någon uppdatering igår kväll men jag kom hem ganska sent så jag orkade inte öppna datorn och börja blogga... Iallafall så gick jag till Kalle, sedan gick vi till 7eleven för tjockis Kalle skulla köpa något att äta, haha... Fredde kom också dit en snabbis... Sedan fick vi gå hela vägen tillbaka också... Kalle gick in och spelade antagligen och jag fick gå ännu en km typ för att komma hem... It sucks...

Just nu ligger jag absolut inte i sängen och äter, korv, bullar, youghurt och dricker cola. Nejnej... Och jag har absolut inte tagit en alvedon idag. Tror ni på vad jag säger? Det skulle jag inte göra om jag var ni, ni känner mig nog så bra att ni inte går på mina lögner, eller hur?:)



Hehe tjockisen... JAG ÄÄLSkAR MAT!!

mot kalle

Nu drar jag ner till Kalle och umgås, hihi :) Höres...'


Tjo korven


freakin' awesome

Jag har tur som har dig.
För jag vet att du skulle aldrig såra mig.
Jag hade många falska vänner,
men du var en av dom som var äkta.
Du stog alltid kvar.
Lämnade mig aldrig ensam.
Stängde inte ut mig, du var äkta.

Och det vill jag tacka dig för, underbara vän!


grön dag

Ligger i sängen och njuter medans Green days ljuvliga musik spelar sina awesome låtar on spotifaj, yes!
Har kommit ikapp bloggarna jag läser också, hade typ 532 inlägg på bloglovin, som för ävrigt måste vara en sjukt praktisk sida, hehe!

Inatt drömde jag om att jag var tillsammans med en sjukt kort kille, aspinsamt jag vet! Skämdes till och med i sömnen. Jag sprang och gömde mig för han flera gånger för att han ville bara kramas för då hade han ansiktet mot mina tuttar, haha! Sedan när jag vaknade hade jag typ brytit fingrarna och ont i ryggen hade jag, som satan! Måste typ ha legat på min hand eller något för ni kan inte förstå smärtan jag hade när jag skulle ta mig upp ur sängen med handen liksom...

Fan vad jag babblar på, ska ge mig ut på en prommis skulle jag tro...


Sí, såhär roligt kan jag och Julia ha på syslöjden, haha! Innann Julia knäppte detta kort så stog vi båda i tyget, det var liksom tub tyg om ni förstår? Det fanns ingen ände, så de va kul haha. Looks like Dr Acula?


har solat!

Idag gjorde vi ju PISA-provet i några timmar, det var ganska svårt men det är ju inte något som sätts på betyget så det gjorde nog ingenting om man hoppade över några frågor.

Vi slutade vid 2 ungefär, då åkte jag och Julia ner på stan och solade, sedan när vi gick in till navet igen och ska precis kliva på bussen kommer jag ihåg att jag glömde min telefon i solariumet, och jag är ju hyffsat bra på att glömma saker i solarium, det vet vi ju... Så det var bara att gå raka vägen tillbaka, och som tur var så låg den kvar! Pussade på den när jag fick tillbaka den!!

När jag kom hem så gjorde jag och Tovisen cheesecake som vi ska ha tills ikväll, gud vad gott de ska bli!!!! Heheh..



Ego... Fatface

still @ home

Godmorgon på er!

Tar och äter en snabb frukost som består av rostade mackor och o'boy. Sov över idag så jag är jättestressad! Jag måste vara på skolan om ca en timme, måste ta bussen om en halvtimme typ och jag sitter i linne och trosor och äter frukost.... Hur ska jag hinnaa?

Iallafall så åker jag ner på stan och solar med Julia direkt efter skolan så nästa inlägg kanske kommer upp mellan 3-5, beror på när vi får sluta efter provet :)


tar en dejt med den ökända john blund, vad sägs om det?

Jo det låter som en bra idé..

Känns inte så lockande att kliva upp halv 7 imorgon för att hinna till pizza provet... Fast det bjuds ju på gotta så klart som fan inte Sanna Cola Andersson tackar nej, eller? :)

Detta ser väldigt skönt ut!


Rosa rummet hos pappa, lite för feminint...

min pappa är bättre än din pappa

Jag är snygg, jag vet


DESPERATE HOUSEWIVES

I freakin love it!

Förut åkte jag och handlade med familjen, fick med mig frukost, powerking och cola hem, så allt är som vanligt nu igen! Måste erkänna att huset kändes lite naket utan cola i förrådet... Hehe... Sedan släppte mamma av mig vid Citygross, då gick jag och mötte Kalle, sedan kom Oscar också, riktigt saknad är han! Sedan gick jag och Ogge hem.

Ligger just nu i sängen framför dhw och dricker en powerking. Bättre kan det fan inte bli! Ska snart tvätta av mig sminket och se till så jag somnar i bra tid ikväll eftersom jag ska upp tidigt för att komma i tid till PISA-provet..


No make up, hissaaa

om avslutningsklänningen

Lite synd att 4 av 78 kommenterade om vilken avslutningsklänning dom tyckte var snyggast... Shame on you :)

linnéa
om avslutningsklänning?: 1 an eller 3 an

emmabyström om avslutningsklänning?: 2 an eller 3 an :)

Drini om avslutningsklänning?: 4:an. och det är inte ens jämt. dem andra såg ut som skit:p

Anonym om avslutningsklänning?: 3an!!!!!!!


vad hände??



Ojj vad liten bilden blev! Ganska många som gick in o kolla idag... Kan ju förstå varför, nog mest killar. Haha


världens bästa grannar!

Mina grannar längst ut på hörnet är väl runt 70-80 år och har bott här så länge jag kan minnas.
Och varje dag när jag kommer hem efter skolan så sitter dom i köksfönstret och vinkar till mig
när jag går förbi. Dom gör mig bara så jävla glad med att bara sitta där, le och vinka.

Världens bästa!



bullar, muuuuums

Nu har jag precis kommit hem från skolan, så nu sitter jag och äter en bulle och dricker lite mjölk innan jag lägger mig i sängen framför tvn..

Imorgon ska jag ha PISA-prov heeela dagen, prov i matte wiho! Nejmen det är ett anonymt prov som man ska göra för att sedan räkna ut medelvärdet i världen, det är ungefär 69 länder som är med i detta, och 6000 95:or blev utvald i Sverige och 30 st på Hagaskolan, självklart blev jag en av dom... Fast iförsig, man får pizza och fika!


vanessa falk


Sköön låt! Listen and enjoy :)

facebook-kärlek

How cute..?


helg-shoppingen

Det blev inte så mycket men... alltid nånting :D


Bikini, H&M


Huvtröja från Newyorker


Flätat skärp från Ginatricot


Hårband typ H&M

tha weekend

U know what i'm talking about...

BILDBOMB!!!












äventyr

Åkte ut med Amanda, Kalle och Fredde förut. Och jadu vi åkte bort till Timrå först för att kolla läget liksom. Men det sög, så vi åkte till Midlanda för att se ett plan landa, men vi hann inte fram :/ Sedan hittade vi en ödslig liten väg in i skogen som Kalle tyckte va en bra idé att åka in på... Så vi hamnade vid massa övergivna hus och byggnader.... Fick rysningar av att bara titta på dom, riktigt äckligt är det med övergivna hus...!!

Vi tog en tur in till stan också och köpte powerking, mumma! Sedan åkte vi runt lite innan hon skjutsade hem mig. Och när jag kom hem så hade världens bästa mormor och morfar bakat bullar till mig och kommit hit med dom, så jävla gulliga, och jag älskar dom mer än allt!


Knäpp bild typ

farmors bok

När farmor fyllde 60 så fick hon en bok/album med bilder på alla oss i. Men vissa bilder va ju inte dom vackraste...

 



Världens bästa




Charmig...


Look like a dude


ny bikini!

Köpte ny bikini i helgen, testade den förut och den satt väl bra tycker jag :)



Från H&M, 230:- totalt..

avslutningsklänning?

Snälla ni som ser detta inlägg. Unna mig en liten kommentar om vilken klänning ni tycker är snyggast som jag kan ha på avslutningen!







Alla från Nelly.com

movie

Tänkte se på Kenny begins nu, så vi hörs väl efteråt!

Har laddat upp med gotta!


hello

Hej på er!

Det har varit dålig uppdatering eftersom att jag tillbringat helgen nere i Uppsala med min pappa + släktingar. Så bilderna från helgen dyker upp senare då min syster kommer hem, det är hon som har dom på sin dator så hon måste skicka dom till mig innan jag kan lägga upp dom!

Haha mina solglasögon gick sönder idag... Ronja tyckte att dom var sne också skulle hon böja tillbaka dom, men böjde dom så dom blev sne åt det andra hållet, och när hon sedan skulle böja tillbaka dom rak så gick ena bågen av... HAHAHAHA FAIL! Fast jag älskar henne ändå ♥

Dagens outfit:




dagens outfit

Nu drar vi alla ner på staden, vi lunchar där (thaimat), mumma! Ikväll klockan 5 ska vi spela bowling och sedan blir det middag klockan 7. Kommer förmodligen hem sent ikväll... Så detta är dagens inlägg, hehe!

hos pappsen

Vi kom fram till pappa ungefär för 4 timmar sedan, vi åt lite paj och sedan for vi en sväng hem till Björn och hälsade på. Han satt ensam i vardagsrummet och käkade pizza, hehe gott! Sedan åkte vi hem och jag pratade med Viktor i telefon nån timme eller så, roligt det! Min lilla sötpropp ♥ 

Matilda, Ellie och Bosse anlände för ca en timme sedan, och för er som inte vet är Matilda min tremänning som bor i Skåne, dom kom hit för att fira farfar dom också. Så nu är vi 9 personer i en 2a, haha, sovplatserna är fortfarande ett stort frågetecken, men det löser sig nog. Jag ska ha sängen iallafall! Mohahaha....
Såhär ser fina Matilda ut :)
Nu ska vi mysa framför Smallville och äta popcorn, smöööörpopcorn! Tjarrå

Uppsala, here i come!

Nu har jag packat och gjort klart, nästan! Så nu sitter jag och lyssnar på Green day och väntar på att farfar ska komma och hämta upp mig. Sedan blir det käk hos farmor och sedan bär det av till Uppsala för att fira farfar. Får se om det dyker upp fler inlägg idag..


Häjdoooo

I've got so much love for you darlin'
And I, I wanna let you know how I feel

And it's true that I love you
And it's true you're the only one

balkongen

balkong+sol+spotify = UNDERBART!



Haha shooooooooooooo

mjölk och bullar!

Börjar min morgon med mjölk och bullar + lite Green day. VILKEN KUNG MORGON! Idag har vi egentligen friluftsdag, men eftersom att jag ska åka till Uppsala klockan 12 var det ingen ide att ens åka dit.. Nu ska jag gå ut och sätta mig på balkongen, soligt och fint ute!


I could walk a thousand miles to be with you


kalleballe

Efter middagen gick jag ner till Citygross med Kalle en snabbis, fick smaka cola av honom så det var guld värt! Vi snackade väl sisådär en halvtimme-timme innan jag vandrade hemåt. Hemma väntade en mormor, en morfar, en mamma och lite fika! Ett bra slut på denna kväll :D

Men vänta lite, jag är inte klar än... Jag har nu roat mig med att rota igenom hela min garderob efter kläder att ta med mig till Pruppsala, och det roliga är att jag har huuuur mycket kläder som helst men fortfarande ingenting att packa ner i väskan... *suck*

Jag får fixa det där imorgon, orkar fan inte leta mer nu...


KnaS...


Jag!

svar på kommentar

Drini om give me: HHAHA ska du också bli hattmänniska? vad coolt ^^

Svar: Daniel.... HELA jag är cool? :)<3



Simone om give me: Gud vad mycket snyggt! :)

Svar: Jag håller med dig! Och man vill ha allt, men pengarna räcker inte alltid till :(



lovisa om give me: Gillar leoskärpet :P

Svar: Också en av mina favoriter, helt klart! :)



Så jävla snyggt!

coca cola och kladdkakesmet, hehe...

...Det är ett bra mellanmål enligt mig det!

Jag har iallafall precis kommit hem från skolan, har lagt mig i sängen som vanligt med lite gott ''fika'', ser på Scrubs nu... Så när det är slut så ska jag sätta igång med packningen, jag åker ju till Uppsala/Pappa imorgon på dagen för att vi ska fira farfar på hans 60-års dag. Det blir middag på en italiensk restaurang på lördag och kanske en dag på stan! Det kommer nog bli roligt!

Undra vad man måste ta med sig... Hmm...

Packningslista:

Trosor
Strumpor
Kängor, Converse
2 baslinnen
Skinnjacka
Tygjacka
Mössa
Solbrillor
Smink
Tandborste
Sovtröja
Smycken
Jeans
Leggings
Huvtröja
Svart långärmad

Och packingen är då klar! Hihi



Bjuppar på en bussbild också.
Från vänster: Sofia, Julia, Jag och halva Nicole, haha!

EN minusgrad...

Sitter uppe i köket nu och äter en liten frukost som bara består av O'boy, för att jag har inga mackor hemma. Eller jag har hårdbröd, men det vill jag inte ha... Hehe... Jag kollade nyss på termometern, som visar minus en grad... Får hoppas att det inte blir fler, nu ska ju våren komma!

Iallafall så sitter jag och drömmer mig bort till sommaren, med massa fina bikinis...








snart kommer john blund

Just nu ligger jag i sängen med ett glas cola och ser på CSI, det är en toppenkväll enligt mig, det saknas bara något... Eller någon...

Tänkte iallafall sova nu, och imorgon så har vi Engelska som första lektion vilket innebär American History X, världens bästa film typ..! Så tidigt på morgonen tar jag bussen med Tobbelito och hjärndöda Edvin, kärlek till dom sköna grabbarna<3

Godnatt!


give me



























har varit ute!

MMMM McDonalds...

Jävlar vad gott det var med donken! Tog en Mcfeast&Company, fettgott! Sedan gick jag och mamma till Scorett och köpte mina pumps! Åååååh vad jag älskar dom, jag sitter och kollar på dom nu med ett stort leende, så glad är jag! Vill bara använda dom nununu! Nackdelen är väl att jag blir typ 177 cm LÅNG...!! Fast jag älskar dom ändå, så grymt snygga!

När jag kom hem så kunde jag inte låta bli att sätta på mig skorna och gå runt i dom, kände mig jättelång men dom är så snyyyyggg! Sedan ringde Tobbe, så då gick jag och mötte han och Edda. Vi tog en promenad till Citygross för att jag skulle köpa en Coca cola, hehe. Sedan satt vi en stund på Fäbogränd innan vi gick till service, och gissa vilka vi träffade på där dåå? Jo, Pettson och Kevin, dom följde med oss upp till dagiset ovanför bara. Där tillbringade vi resten av kvällen med massa skratt och skitsnack!

Juste, hämtade mina Converse och min halsduk hos farmor också, hihi hon är söt hon :)




Dom blev mina för 500:- <3<3<3

Peace & Love

...Festivalen i Borlänge 28 juni - 2 juli...

VILL ÅKA!





Daniel har redan köpt biljett, för Bob Dylan är en legend!

Kickass!

byebye

Nu måste jag gå ut till vägen, mamma ska hämta upp mig snart! Sedan ska vi+Tova åka och äta på McDonalds!

Hörs senare!


DONKEN

Äntligen hemma från skolan! Nu, Simpsons...

Nu ligger jag i sängen med 2 mackor och en cola medans jag ser på Simpsons, OC och Top model samtidigt typ, haha! Mamma slutar kl 5, och igår lovade hon mig donken idag för vi åt pannkaka igår. Hihi så jag ligger här i sängen och bara längtar tills klockan blir 5!! Jag är ett matvrak och det står jag för, hehe...

En bättre bild på min dagens outfit, bytte leggings också! :)


Med skinnjackan och sjalen..


Utan!


Tog på mig kängorna


Örhänge, hehe...

godmorning sunshines!

Jag missade Desperate housewives igår ändå.... Jag somnade innan 9! Måste se avsnittet jag missade! Annars går världen under... Haha nej jag skoja bara, men jag har följt Desperate housewives sen det började gå på tv!

Just nu sitter jag och äter frukost, har klätt på mig och fixat mig redan! Jag börjar om 1 timme... Känns lite drygt att jag är klar redan nu, men då har jag tid över till annat!

Dagens:




allmänt dåligt

Har haft så jävla ont i huvudet, känns som att 1000 små mini människor står på insidan av mitt huvud och försöker hacka sig ut. Så jag har sovit fram tills nu, det var verkligen jätteskönt! Mamma kom ner med en alvedon också, så det är lite bättre nu. Ska nog fortsätta sova en timme till innan Desperate housewifes börjar, för det kan jag absolut inte missa! Det blev en mobilblogg idag...

♥ 2011


Döden
Jag hatar begravningar? har aldrig varit på en
Jag har sett någon dö? nej
Någon nära till mig har försökt begå självmord? ne
Någon nära till mig har begått självmord? ne

För exakt ett år sedan:
Hur gammal var du? 14
Vilken klass gick du i? 8an
Vad hade du för hårfärg? svart troja
Hur lång var du? 164
Vem var du kär i? johan
Hade du någon pojk/flickvän? ja
Vad brukade du göra på fritiden? ingen aning, vara med johan
Vilka umgicks du med? olika
Hur såg du ut? som nu typ
Var allt bättre då? ja
Skulle du vilja gå tillbaka dit? ja
Har du förändrats? lite

Nu:
Hur gammal är du? snart 16
Vilken klass går du i? 9an
Vad har du för hårfärg? svart
Hur lång är du? 165
Vem är du kär i? -
Har du någon pojk/flickvän? nä
Vad brukar du göra på fritiden? dö
Vilka umgås du med? olika
Hur ser du ut? lång, smal, svart hår, blå ögon 

Har du:
Kysst någon? ja
Sovit brevid någon av samma kön? a
Sovit brevid någon av motsatt kön? a
Slagit ner någon? nej
Ljugit för en bra vän? ja
Svikit någon? ja
Fuskat på prov/läxförhör? ja
Blivit kallad Bögjävel? ja
Kallat någon Bögjävel? jao

Vem:
Skrev du senast till på msn? julia
Kramade du senast? mamma
Sov du hos senast? farfar
Vill du vara med just nu? -
Ringde dig senast? linnea
Skickade ett sms till dig senast? elin
Skickade du ett sms till senast? jonte

Vad:
Drack du senast? cola
Köpte du senast? festis
Gjorde du igår? dog
Ska du göra imorgon? venne
Vill du göra just nu? sova
Åt du senast? daim
Är närmast dig som är rosa? filt

Kärlek & Förhållande
Du är kär nu? ja
Du har sårat nån så de börjat gråta? ja
Nån har sårat dig så du börjat gråta? ja
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader? ja
Du har haft ett förhållande som varade över ett år? ja
Du har haft ett förhållande som varade över två år? nej

Ärlighet
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra? ja
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? ja
Jag har smygit ut utan lov? ja
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar? ja
Jag har en hemlighet som ingen vet? ja
Jag har fuskat i ett spel? ja
Jag har struntat i ett prov? ja

Dåliga tider
Jag har druckit den senaste veckan? ja
Jag kan inte svälja piller? jo
Jag har tagit mediciner mot depression? nej
Jag har anorexia och/eller bulimi? nej
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det? nej
Jag har vaknat gråtande? nej?
jag har somnat gråtande? ja

nattinatti mina bloggläsare

Nu har jag pluggat lite SO så nu har jag förtjänat cola, daim och 2 1/2 men, eller hur då?:D

Har myst ner mig i soffan med 2 filtar och massa gott! Imorgon hoppas jag på att köpa mina klackisar, hihi! OCH sola såklart! Har börjat blivit blek igen....

Bjuder på denna bild!


maaaat

Nu ska jag äta lite middag och sedan ska jag plugga so! Har nämligen prov i Islam imorgon och har inte ens gjort klart alla frågor, hur ska detta gå?

Får se om det blir fler inlägg idag... Om jag orkar...


skidor på idrotten + dagens outfit

Det var inte många som var med på idrotten idag, för att det var skidor.... Åh nej skidor, dom bits! Haha nej jag skoja, ta inte illa upp om någon som inte var med ser detta! Iallafall så åkte jag ett varv med Tobbelito, och vi hade jävligt roligt faktiskt. Vi höll på att fälla varandra och tävlade lite och ja, satt och vilade på en bänk i säkert 10 minuter - en kvart. Jag knäppte också lite bilder på mig, Tobbelito och andra i klassen, hihi :)


Världens bästa Tobbe!


Hihi, en trött Jonte


Haha charm trollet...


Jag är mig inte lik på denhär bilden, vet inte varför men de ser inte ut som jag :o


Och en trött Henke!





Körde på mini flätor på vardera sida om mittbenan, blev ganska gulligt!


Just cause because we're outlaws, yeah!

I beg to dream and differ,
From the hollow lies,
This is the dawning of the rest of our lives.

Green day - Holiday.

Green day var mina idoler när jag var liten, och jag tyckte att Billie Joe Armstrong va skitsnygg, jag sa till mamma en gång ''När Green day dör, dör jag också'', haha! Jag hade 5 posters med Green day på väggarna, massa ''pins'' på väskan m.m. Guuud jag var helt förälskad i hela bandet, hehe...! Tror det var så min ''emo-period'' startade... Tack Green day! 

Nu har jag börjat lyssna lite på dom igen, och jävlar vilka minnen man får! Massa jävla flashbacks på hur jag spelade sönder låten ''American idiot'', och när pappa bytte skiva i bilen och tog ur Green day skivan började jag gråta så till slut stoppade han in den igen, haha!


Lovely!

godmorgon!

Jag har sovit jätteskönt inatt, drömt massa fina drömmar och vaknat i tid, nästan.... Jag ställer alltid klockan på 6, för att jag vet att jag slår av den ett antal gånger innan jag vaknar helt. Så nu sitter jag i köket och äter frukost. Måste skynda mig lite och välja kläder osv. Ligger inte bra i tid nu, ska duscha också... Hur ska jag ens hinna!? :o

Idag funderar jag på att åka och sola efter skolan, känner att jag börjar bli lite blek... Så jag får se om någon har lust att följa med, annars åker jag bara hem direkt och ser på tv med mina pringels, hehe! ;)



tillbaka! nu: wild child

Nu är jag tillbaka efter en promenad med Jocke, världens segaste människa! Haha, satt och skrev med han på facebook eftersom att jag inte har några sms, så jag satt på busshållsplatsen vid skogsbacken vid facebook på telefon. Men till slut iallafall så fick jag ut han och hunden Enso, han är italiensk, grr! En riktig lurvpös det där! Jag kallade han Berit, precis som med alla andra djur, haha! Och han lyssnade faktiskt :D Vi gick lite i Bosvedjan, sedan stog vi och pratade lite utanför honom innan vi till slut beslöt oss för att gå in var för sig :)

Nu ska jag se på Wild child och äta pringels + dricka cola! Sov gott!



kvällspromenad!

Nu går jag ut och tar en liten promenad runt Bosvedjan igen, det har börjat blivit en liten vana för mig på kvällarna. Det är faktiskt ganska mysigt!

Varma kläder, musik i öronen, nu går jag!


C ya later

nytagna bilder! eller....?


Malin, jag och Fia


Jag och Malin


Malin Fia och Jag, haha


Fia, Malin och jag ^^


Jadu.... Början på emo perioden?


Attraktiva? Hehe...

dagens outfit

Fettful dagens outfit bild, men den får duga idag! Vi skyller på pappa eftersom det var han som knäppte den, hehe...


♥And I would do it over and over again, just to feel how I felt back then


bad update

Jag har precis kommit hem till mamma igen... Så nu tänkte jag berätta lite om helgen!

Fredag: Började med att gå hem till Julia och vänta på Nicole och Andreas. När dom hade kommit så lyssnade vi på musik och sådant. Vid halv 9 gick vi in mot Bosvedjan för att gå till gården, men då kom pappa..... Vilken tajming va...? Så jag var tvungen attg följa med han upp till farmor som bor gården ovanför... Där skulle jag egentligen sitta hela kvällen men som vanligt så ger jag mitt liv lite action, hehe.... Mer säger jag inte ;)

Lördag: Andreas kom till mig på morgonen, jag fixade mig lite innan vi gick till Kalle, fast först satt vi och solade lite vid Fäbogränd på en liten mysig bänk, haha! Pappa kom och hämtade mig vid 5, då åkte vi och handlade lite gotta och sedan åkte vi till farfar ute i Byerast troja de heter... Det ligger långt bort åt helvete så det förvånar mig inte om ni som läser detta inte vet vart det ligger, haha! Jag somnade väldigt tidigt, typ vid 10-11. Innan jag somnade såg vi 2 bra filmer, ''Longfellow Deeds'' och ''Shutter Island'', jag han inte se klart Shutter Island för jag somnade ju, men det gjorde ingenting eftersom att jag har sett den förut! :)

Idag (Söndag): Jag började min morgon med en omelett framför tvn, såg på Hundpensionatet! Skitbra film! Sedan gav jag och pappa oss ut på en skotertur. Han körde först och sedan fick jag ta över, och vilken jävla frihetskänsla man fick! Vi åkte skogsvägar och ute på sjön, sedan tog vi en liten paus och la oss och solade lite. Och jag måste bara säga vilken omogen pappa jag har. När vi sedan ska åka och jag sitter på skotern tar han upp lite snö...

Pappa - Titta! Kramsnö! *kastar på mig*
Pappa - Hihihihii
Jag - Hahah moget...

När vi hade kommit hem igen så såg jag på Avatar medans vi åt lite lunch, när den var slut så åkte vi hem!


En fulis bild Andreas knäppte i fredags hos mig, haha snygg...



Bästa vän


Fäbogränd på kanske den nya ''sommarbänken'', eller vad säger du Kapten?


Spelar gitarr med mitt ben? Haha :)


Innan skoteråkningen



Haha yes, min pappa är en mobil-nörd!


Man måste bara varmt klädd för skoteråkning, farfars jacka yao

Livet före internet...

...måste ha varit fullkomligt meningslöst.

Jag blir tokig när man inte har en dator att sitta vid!


Bilden var lite för stor -_- men klicka på den för att se hela!


Sanna

Snyyyyyyyyyyyyyyyyyyyggggggg
Attraktiv
Nom
Nom
Arg


Dagens outfit:
sanna

GODNATT

Vet inte vart alla mina pengar tar vägen, men jag har inte köpt ett klädesplagg sedan mellandagsrean tror jag. Och det är HEMSKT, FÖRFÄRLIGT, DEPRIMERANDE.... Titta bara så mycket fint jag skulle kunna köpa istället för att lägga alla pengar på Wongs...






Fashion!

i mina ögon är du alltid vackrast

Det har blivit många ensamma hemmakvällar dom 2 sista månaderna nu, fan vad jag saknar att ha dig här. Det känns hemskt att veta att jag inte kan smsa dig just nu och be dig komma... Jag hatar det här livet, livet utan dig. Jag vill inte mer, om det var du som gjorde mitt liv värt att leva, vad har jag kvar att leva för?

Om du bara visste hur mycket jag saknar dig....
Hur mycket jag önskar att du låg här brevid mig,
sov med mig.. Så att jag dagen efter fick
vakna upp brevid något så otroligt vackert.


You have my heart in your hands.
Do whatever you want, it doesn't matter...
Throw it away, or take it.

mammas jeans

För ett tag sedan så stog det en kasse full med kläder uppe i hallen. Och eftersom att jag inte hade något bättre för mig just då så rotade jag igenom den i hopp om att hitta något som kunde passa mig. Och se på fan, jag hittade ett par mörkgrå Cheap Monday jeans som mamma bara tänkte slänga, icke sa nicke! Dom blev självklart mina!

Hon hade fått dom av hennes kompis Carina då mamma gick ner så mycket i vikt, men nu är dom för stora för henne igen, mohahahaha!!



Hahaha det blev en ''puta med asset'' bild för de va jääävligt svårt att knäppa denna bild själv kan jag lova er!

förlåt för kass uppdatering!

Jag har inte hunnit blogga idag för jag har varit upptagen i stort sett hela dagen, lite stressigt!

Om min dag: Efter skolan åkte jag hem och åt lite bullar och drack cola, såg lite på tv också innan jag tog bussen till skolan igen, jag hade ju utvecklingssamtal kvart över 5... Det gick väl hyffsat bra, men jag måste nog ta tag i skolan ännu mer! Efter det åkte jag och mami hem till mormor och morfar och käkade middag, vi åt kött, potatis, wook grönsaker och sill, hihi! Konstigt nog så tycker jag om sill, iallafall den som mormor gör.. Har faktiskt inte smakat någon annan!

När vi kom hem gjorde jag min idrotts kompletering som är lite försenad, så det känns skönt! Sedan tog jag en promenad runt Bosvedjan för att rensa tankarna lite... Så jag kom hem alldeles nyss, har lagt mig i sängen med datorn framför tvn med en cola, ska se på Evan den allsmäktige som går på 6an just nu. Jag har haft en ganska bra dag idag :)



svar på kommentar

Linn om :
Verkligen fint skrivet. :')

Svar: Tack så mycket!<3


210809

Dagen som förändrade mitt liv helt och hållet. Dagen då du blev en del av mig och mitt liv, du gjorde allt så underbart. Du gjorde mitt liv värt att leva varje sekund, tack vare dig fick livet plötsligt en mening. Du hade det där lilla extra, det som gjorde dig så speciell. Det är därför jag älskar dig, för att du inte är som alla andra, du är dig själv. Jag är fortfarande så jävla glad att jag träffade dig, och för den tid vi fick tillsammans. Det går inte att beskriva vad jag känner just nu. Jag är ensam och vilsen, i det där svarta hålet du lämnade mig i. Hålet i mitt hjärta, där är jag fast, utan dig. Och det gör så jävla ont när jag tänker på allt vi har gått igenom tillsammans, hur du bara glömde bort mig, gick vidare. Jag försökte gå vidare så gott jag kunde, träffa andra killar, försöka börja om på nytt. Men jag märkte ganska snabbt att det inte gick. Jag fick inga känslor för den där killen eftersom att mitt hjärta tillhör dig älskling, dig och ingen annan. Jag gav mitt liv till dig i hopp om att få dela det med dig. Det enda jag vill nu är att ha dig brevid mig, din hand i min, känna mig älskad. Jag saknar dina läppar mot mina, din kropp tätt intill min, jag saknar allt med dig. Jag drömmer om dig ibland, vet du det? Inatt drömde jag att vi var tillsammans igen, vi låg i sängen och myste framför en film, kysstes och kramades. Och du kan inte ens föreställa dig hur ont i hjärtat det gjorde när jag vaknade upp och insåg att det bara var en dröm. Att en dröm kunde få mig så lycklig igen. Just nu vill jag bara somna igen, glömma allting och låtsas att allt är bra. Jag vill leva med dig i min dröm och aldrig någonsin vakna upp till verkligheten igen... Jag vill inte inse vad som hände mellan oss. Jag försöker att glömma dig och alla minnen som vi har. Men dig och det vi hade är något jag aldrig kommer att glömma, och det spelar ingen roll om du har glömt mig eller inte. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta, du kommer alltid att vara min första kärlek.

Ps. I love you


ont om pengar...

.... Jag måste blir rik, tjäna pengar!!!!

Jag vill köpa nya skor för 1800:-
Jag vill äta på Wongs varje dag
Jag vill ut och shoppa minst 3 gånger i veckan
Jag vill åka utomlands en gång i månaden
Jag vill gå på bio
Jag vill tatuera mig
Jag vill pierca tungan + örat IGEN
Jag vill ha en dator
Jag vill måla mitt rum svart
Jag vill ha en iPhone
Jag vill ha en bergsprängare på mitt rum
Jag vill ha en liten högtalare i varje hörn (uppe vid taket typ)
Jag vill ha nya Converse
Jag vill ha en egen lägenhet
Jag vill ha en ny hårförlängning
Jag vill färga mitt hår rött
Jag vill ha moppe-körkort
Jag vill ha en moppe

JAPP, här ser ni hur mycket jag vill, och det värsta är att ALLT KOSTAR PENGAR :(


Jag som liten!


oh yes, i will

När jag blir stor ska jag skaffa en personlig kliare, som killar mig på armarna, benen och magen osv! För det är grymt skönt! Kom på det nu för att jag och mamma ser på Greys anatomy och jag ska be henne killa mig på armen, hehe!

Ja.... Jag vet att jag sa klockan 5, men tyvärr så blev det senare för att min huvudvärk blir bara värre och värre, när jag låg i sängen förut och kollade på tv så kände jag hur jag började må riktigt illa, så jag la mig i fosterställning och efter 10 minuter liggandes så var det över, tur!

På tal om tv så har jag hittat ett nytt favvo-program! Det heter ''Glee'' och går på tv11, ett sånt här typiskt tonårs program, haha! Blandning mellan OC och High school musical typ.... Whatever, i love it!

Om 4 dagar får jag mitt barnbidrag, och då ska jag köpa mina älskade skor som jag såg på Birsta igår, yummmie!





Tröja: Tovas från JC
Flätat skärp: H&M
Solbrillor: H&M
Armband: Mormor och Ur&Penn
Skinnjacka: Tovas
Sjal: Made it by my self, tyg från syslöjden haha

+ vanliga svarta leggings från Ginatricot

hemkommen från skolan!

Hej på er!
Jag har nyss kommit hem från skolan, vi hade nationella i fysik idag, som var jättesvårt! Tveksamt om jag ens får G på det.... Så det gjorde ju min dag lite sämre, har ont i huvudet också. 

Nu ska jag ta en alvedon och lägga mig i sängen med lite gott fika! Klockan 5, då mamma slutar, kommer det bilder och fler inlägg!

Detta är en mobilblogg :(

kommentarer, och svar!

Drrini om today:
Lilla snigel akta dig, akta dig!
Annars TAR JAG DIG!

Svar: Hahah ja Daniel, sådär kan man ju också skriva, haha!
Ps: Tack för att du bloggar åt mig ibland!


Drini om Svar till söta Daniel!:
fan missade ordet söta.. jag som trodde du hade svarat till mig först:(

Svar: Hehehehe, jadu, du är min speciella lilla bloggare!


Malin om NÅGON HAR SNOTT MINA SKOR!:
Bästa inlägget på den här bloggen någonsin.
Bortsett från det om pirater med sexiga killen <3

Svar: Haha ja det kan nog stämma Malin! Btw, dedär om pirater var det inte jag som skrev, haha!


Drini om NÅGON HAR SNOTT MINA SKOR!:
skor... kan väl inte vara spårlöst försvunna?:

Svar: JO tyvärr så kan dom det, eftersom att mina är det :(



Japp, den snyggaste bilden jag kunde hitta!

godnatt bitches

Nu är det dags att säga godnatt, har borstat tänderna och gjort mig klar för sängen nuja. Är supertrött efter fysik nationella och massa tv-tittande...

Godnatt bloggen, och mina kära läsare!  



Drugs are bad mmkay!

I just heard on the news how much cocaine Charlie Sheen was using...




Enough to kill 2 and 1/2 men.

äntligen!!!

Äntligen är det säsongspremiär för Desperate Housewives och jag är så jävla happy! Som jag har längtat efter det programmet, som jag också tycker är världens bästa serie. Ska vara redo klockan 9 med en iskall Coca cola i handen och många goda bullar! Är det fler än jag som följer serien och ska se premiären ikväll klockan 9?


Världens bästa!

NÅGON HAR SNOTT MINA SKOR!

AAAAAAAAA när jag skulle ha klackskor idag när jag och Julia skulle på birsta upptäcker jag att dom är SPÅRLÖST FÖRSVUNNEN!! Det måste spöka eller nånting, för om det var jag som skulle ha slarvat bort dom skulle dom vara uppe i hallen eller på mitt rum, men man vet ju aldrig med mig..... Men om det är någon/några som har tagit dom, ska jag ge den/dom ett skott i pannan!

Count on it!


Japp, mina älskade kilklackar har försvunnit spårlöst från vårat hus. Jag har till och med letat under min säng och i garderoben så var fan kan dom ha tagit vägen? Jag såg att dom fanns i huset för ca 4 dagar sedan, så var är dom!? JAG EFTERLYSER DOMHÄR SKORNA, NI LÄJU RINGA MIG OM NI SER DOM, inte för att jag tror ni kommer se dom men..... Sorgligt är det, vet inte om jag har slarvat bort dom själv, vimsig som jag är, eller om någon satans jävel har snott dom eller gömt dom, kul isåfall! Kommer ta reda på vem det är iallafall, och så svårt är det inte, haha!

today

Ikväll har jag och min familj en liten ''familjekväll''... Med det menar min kära mor att vi ska umgås hela kvällen, se på tv och sådant mys!

Idag har jag varit på skolan som vanligt, Hannes ritade en väldigt fin bild av mig på mitt bord idag på SO lektionen! Kommer upp bild snart, samt på honom, Joel, Tobbe, Julia och mig, haha!

Efter skolan åkte jag och Julia på birsta, och jag hittade ÄNNU ett par klackskor som jag är förälskad i, och dom är bra mycket billigare än dom andra, så mitt första köp blir platå-klackisarna och nästa dom med skinnremmar för dyrare pengar! Kommer göra av med 1800 :- på skor, känns ju verkligen superbra!

Jag har riktigt roligt på lektionerna...


Detdär är jag...

Jag: Ser jag ut sådär?
Hannes: Ja...
Jag: Vad äre där? *pekar på det som är vid stjärten på snigeln*
Hannes: Det där är slem!


SötJulia!


Jaag med min mina 2 dubbel hakor!



Jävla Jonas.... Fick typ brännmärke för att han sprang in i min arm så att armbandet gled mot huden, de gjorde ont...


Hannes bara jobbar på! Kolla in sex-bomben!


Tobbelito och Joel!


Haha, titta vilken söt syster jag har. Och hon får ha en mycket söt praktik tröja på sig... Dvs den randiga fula, man vill ju spy när man ser den.... Hehe sorry Hemtex!


Yesterday

Igår glömde jag helt att blogga, förlåtförlåtförlåt!

Jag gjorde faktiskt inte så speciellt mycket igår, jag kom hem efter skolan, tog det lugnt bara. Jag åt massor med gott, som nacho chips med ost, 4 bullar, 2 mackor, mjölk osv... Haha man kanske inte tror att jag äter mycket, men de gör jag, jag älskar mat! Senare på kvällen gick jag till Citygross för att köpa mig en hallonsoda! Jag stannar kvar där och väntar på mamma, också köper vi 24 pack Coca Cola och massa mer, så allt är som vanligt här hemma nu!

Gårdagens outfit!








2 bilder på mig också, hihi ;)

Svar till söta Daniel!

Drrini om nyss duschat!: Inget slår ju ncis av sådana program.. älskar ziva, abby och ja.. alla haha

Svar: Då är vi ju två, Abby är ju grymmast bara för att hon är speciell med sitt hår, spindelnäts-tatuering och ja, det röda läppstiftet! ME LOVE


Stekväder Och pirater!

Hej! Jag lyckades finta bort Sanna och sno hennes Cola, så nom  nom! Pirate is now yummie stomach!


Nu ska jag och den här fluff-bollen ut och steka under blå himmel och i mysig sol:D


OCH SANNA Det här är till dig!<3

nyss duschat!

För 2 timmar sedan gick jag och Tova och käkade varsin kycklingtallrik istället för pizza, blev mer sugen på strips och kyckling när vi var där så det var det vi åt, så jävla gott! Vi hade det riktigt mysigt, hehe. Såg på Amazing race medans vi tjockade i oss all mat!

Sedan gick vi hem igen, båda satte sig vid datorn på direkten... Jag har precis tagit en varm och skön dusch, behövdes verkligen! Så nu ligger jag i sängen med den lilla rosa datorn och ser på Csi LA troja... Det är ju inte lika bra som CSI Miami eller Navy CIS, hehe CSI nörden här!

Godnatt allihopa!


Inne på Cleópatra


Universums godaste kycklingtallrik!!

vart tog ni vägen, sötaste grisar ♥

Som vi har busat med er sötnosar!
Ni försvann ett tag, men nu är ni tillbaka, nya tag eller?;)

HAHAHHA A+S+SNUTEN=♥

Njorrnen, i love yoou




Fast ne...


YESYESYES

Gissa vad det blir för middag för mig och syrran...?

JOOOOOO DET BLIR PIZZAAAA, glad tjej här nu! Skulle kunna krama ihjäl någon, jag har varit sugen på det hela dagen, det känns som en dröm som går i uppfyllelse typ, haha! Vi ska kila ner dit innan 7 tror jag, magen kurrar ju redan...

Vart tog våren vägen?



Mysig outfit, ser ut som en luffare

my sweet home

Hejsan!

Jag och Tova kom hem för ett tag sedan, men jag orkade inte bloggade då så jag gör det nu istället, hehe! Vi ligger inne på Tovas rum och lyssnar på partymusik, och jag är så jääävla sugen på pizza! Mamma kommer hem vid 8 ikväll, och jag och Tova vet inte vad vi ska äta till middag, någon som vill bjuda på pizza?:)

Nu lägger jag upp bilderna från igår, när vi var hos farfar i Söråker ni vet.. :)


Pappa


Lilla söta Nosa


Papparazzi...


Haha jag och min gosiga farmor!


Såhär rolig va Anna och Tova när vi var på besök hos farfar...


Jaaag


En till bild på Nosa trosa för att hon är så grymt söt

trött tjej

Godmorgon...!

Jag har nyss vaknat och ligger i en säng med en dator som jag fick låna, jag hann inte blogga igår för att jag var helt upptagen med att umgås med mina vänner och ha en sjukt rolig kväll! Jag har inga bilder just nu men det kommer upp idag eller imorgon!

Snart ska jag åka hem till pappa igen....

Vill ni veta vad jag är sugen på nu???


PIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA



Old pictures, fastnar inte på bild...

hos farfar i Söråker

Sitter just nu på landet i farfars lilla villa! Blev chockad när han sa att han hade internet :O Vi har precis ätit världens godaste mat som bestog av grillat kött, grillad lök, klyftpotatis och bea sås, mumma! När jag kommer hem ska jag fixa mig och sedan ska jag och Jackie hitta på något roligt, eller tråkigt! Det vet vi inte än.. Hehe.

Nu ska vi tydligen åka hem, skönt det! Lägger upp några bilder från onsdagen som slutade så otroligt bra, fast ne!




grillning

Godmorgon!

Nu ska jag gå ner till farmor/pappa, så ska vi åka och grilla hos farfar i Söråker :)

Bloggar sedan!



nyduschad

Nu har jag rakat benen, tvättat håret och slutligen smörjt in mig med Cancans bodylotion som inte luktar så gott men jag hade ingen annan nu... :( Så nu sitter jag i min sköna säng och skriver ett snabbt inlägg, måste ju hinna fixa mig och packa tills pappa kommer! Eller så stannar jag kvar hemma och fixar mig så jag slipper stressa, det kan ju inte vara hela världen..



Inte nytagna bilder :)

my lovely sister ♥

I will always stand by your side
You
are the world's most wonderful sister

I love you until my heart stops beating

Blood
is thicker than water



bättre sent än aldrig!

Kommer ni ihåg olyckshändelsen på balkongen...?
Den såg iallafall ut såhär:


Gå aldrig utan skor på vår balkong igen! ;)

you're fucking perfect to me

Kom precis in igen efter en promenad ner till pizzerian!

Jag, Tova och Anna promenerade ner till Cleopatra och käkade pizza till middag, den var godare än vanligt! Så vi kom precis innanför dörren och jag slängde mig på datorn direkt, har jag blivit en blogg-nörd?

Ikväll kommer pappsen upp, så vi ska sova hos honom/farmor hela helgen, fast jag ska nog sova borta ikväll ändå, eftersom att jag har lovat, hihi! Jag ska hoppa in i duschen nu, eftersom att jag satt ute på balkongen och solade tidigare idag så krävs det en uppfräschande dusch på en gång! Sedan ska jag fixa mig och packa lite grejer som ska hem till pappa.


Jag just nu, fortfarande utan smink och hårförlängning!

a small version of me

Satt och tittade i lite fotoalbum igår morse, hittade mycket roligt... :)


Jag var väldigt tidig med djur mönster, hehe som ni ser..


Vann en stor Marabou på Furuvik ^^


Nicko på Tovas kalas, haha söt!


Tovas kalas


Trodde typ att jag var söt


Jag och mami


Haha Tova kör på Rock 'N Roll och jag pillar mig i näsan


Cola älskare redan som liten!




Jag visste iallafall hur man sov skönt, hehe....


Vad handlar frillan om liksom?


Gott med tår, eller?


Ehmmm...


SNYGG CHEY


Sötisen

vart tror ni att jag befinner mig?

... Jo, i sängen som vanligt...

Jag har precis fått i mig lite luch, det kanske inte syns att det är en omelett, men de är det ;)



Ligger just nu i sängen och ser på nå krigarprogram, sämst. Hela morgonen har jag tillbringat ute i solen! Fick lite färg iallafall!



Dåligt sliten brud...

mys på balkongen

Godmorgon på er! Just nu sitter jag ute på balkongen och har det mysigt i solen. Förvånansvärt att man kan sitta i bh bara! Det måste vara runt 10 grader i solen tycker jag. Det blev ett snabbt inlägg från telefonen nu, bloggar mer snart! :)

@pizzerian

Hejsan! Min kompis daniel fick blogga åt mig imorse eftersom att jag inte har tillgång till dator just nu. Så just nu testar jag att blogga från mobilen, det har jag inte gjort förut. För tillfället sitter jag nere på Cleopatra (pizzerian) med Tobbe och Edvin. Tobbe har precis ätit en hamburgetallrik, och nu sitter vi bara och pratar lite. Jag ska börja dra mig hemåt nu och fixa käk:) Blir ingen bild för jag vet inte hur man gör, puss på er!

Knas kväll...

Förlåt för dåligt bloggande igår...

Om igår:
Efter att jag fixat mig och fått i mig lite mat så gick jag ut till bussen och mötte jackie.
Vi åkte först till haga och träffade Lina en snabbis. Sedan kom Sofia och Amanda med bussen.
Då hämtade Jocke upp oss och så åkte vi till granloholm och träffade massa folk en stund.
Lite senare drog vi vidare till ljusta. Kvällen blev knas iallafall...



Aldrig mer...

Ps.
Om jag hade fått åka till Daniel hade igår aldrig hänt mamma!


lockigt eller inte??

Sitter på golvet och fixar mig nu, är snart klar med sminket och nu funderar jag på om jag ska ha lockigt hår ikväll eller inte... Kan inte bestämma mig, det skulle vara roligt med lite variering, men då vill jag inte trippla det utan jag vill locka med riktig locktång, men de suger jag på... hehe! Jag tänker göra ett försök, och blir det fult eldar jag upp håret, oki?

Detta är jag just nu, lite singstar med hårsprayen




jag har kommit fram till att jag är ganska smart ändå.

Imorse så skulle jag äta kaka, precis som vanligt asså. Också märker jag till min förvåning att köksbordet är rent... Då ställer jag mig ovanför diskbänken istället och äter min kaka, på så sätt slapp jag torka undan smulorna, jag är ganska smart ibland va?:)

Fördel = Slippa torka bort smulorna :)
Nackdel = Kan inte äta upp smulorna...

Tänk på det nästa gång :D




pink?

Jag har fallit för den rosa aktiga färgen på tröjor osv.. Jag märkte det när jag satt och kollade på Ginatricots hemsida, så kollade jag bara på den färgen på alla tröjor, även fast det fanns i vitt, svart, beige och alla möjliga färger.

 Jag är kär i färgen!







konstig kväll...

Godmorgon på er!

Igår kväll kom Sofia typ vid 7, vi såg några avsnitt av Simpsons medans jag fixade mig och bytte kläder. Sedan sprang vi upp till bussen och åkte till stan. Väl nere i stan fick vi vänta en kvart på Parre, Niklas, Max, Rasmus och en till kille. Sedan tog vi bussen till drakstaden, hehe. Varken jag eller Sofia hade varit där förut, så det var ju lite kul. Vi hoppade några gånger i skumgropen också, har en video på det så jag ska se till att få över den på datorn.

Det var ganska mycket folk där i början, men sedan drog Parre och dom och då var det bara jag, Sofia, Nisse, Oscar och deras kompis. Också någon konstig 22 åring? Vi satt i skumgropen och snacka och hade faktiskt riktigt kul! Ungefär halv 1 så drog vi därifrån, dom gick hem till Nisse i Nacksta och jag och Sofia gick till navet, där vi väntade i 1 timme på en skjuts som aldrig kom!!! Sedan var vi tvungna att till Haga, där sov vi hos Marcus med han, Anton och Hannes, haha.

Imorse vaknade jag typ klockan 8, väckte Sofia då också genom att peta henne i håret, och det funkade! Sedan låg vi kvar en stund i sängen och pratade lite strunt med Hannes innan vi gick till bussen. Eller ja, Sofia tog bussen och jag fick från Haga och hem till mitt kära Bosvedjan, blä.


LITE trött

Juste!! När vi var på drakstaden så spelades den här låten! Och jag hade inte hört den på säkert tre år.

En gammal goding!


Enjoy :)

fixar mig nu :)

Nu kom mamma precis hem från jobbet, ska väl laga lite käk då och sedan spenderas kvällen med Sofia.
Sitter framför spegeln nu och fixar mig lite, är inte helt klar men det tar inte så lång tid, lägger upp bilder på face och outfit sedan! :)¨



Inte klar med sminkningen än! ;)


mat!

Im back inside!

Fick nog lite färg, har suttit ute på balkongen i ca 2 timmar, det var ungefär 10-12 grader ute, 7 i skuggan! Nu känns det verkligen som om våren är påväg, solen är framme, fåglarna kvittrar och man kan se marken! Helt otroligt ändå vad snabbt det har gått, det känns som om det var igår vi hade snöstorm och satt inne framför tvn med 10 filtar, och idag är det PLUS GRADER! Hela vintern har jag längtat så jäkla mycket till våren, när man kan använda skinnjacka och converse, och jag är överlycklig att våren är här nu!


Hemma hos pappa i Uppsala


I en buss i Turkiet


Turkiet, vi går ifrån vår ''lunch-resturang'' :)


kan dee

Allt är så jävla snyggt, men jag har valt ut vissa favoriter!


269 kr


269 kr


279 kr


367 kr

sådär ja!

Nu har duktiga jag och duktiga Tova storstädat huset, lagomt tills mamma kommer hem! 5 timmar kvar tills hon kommer men ändå liksom, hehe! Jag har nyss duschat, körde på hårinpackning också, mitt hår har blivit ganska slitet på sistonde... Är helt slut efter städningen, mitt rum är skinande rent. Och jag har dammsugit hela huset!! Så jävla proud över mig själv! :D



Nyduschad och fräsch!



Nu tar jag med mig datorn och en kall cola och sätter mig på balkongen och chillar!

städning på schemat!

Såhär ser mitt rum typ ut, fast värre.... Dammråttorna har det bra.. Har säkert massa äckliga kusar i mina kläder på golvet också..



Bilder från Google, eftersom att min mobil har nå cp fel och inte kan föra över bilder.... KUL

Höres om nån timma!

heheh

Tova har sina arga stunder på mig. Nyss torkade jag bordet också kom det massa skit i trasan, för det brukar de ju göra, eller? Sedan skulle jag skölja ur den...

Då hör man Tova vettu: Sanna du kan ju inte veckla ut trasan förrän du har kommit fram till diskbänken....

OOOOOOPS

Jag tror att Tova är trött på att vara min storasyster, hhehe



hahahaha

Tova - Asså den där filmen vi såg igår, varför heter den The town?

JagDen handlar väl om en stad..

TovaJahaaaa, jag trodde town betydde torn


vad gör jag vaken nu?

... Jo, igår så började jag och mamma bråka lite innan jag åkte till Sofia, och det ledde till att jag sov borta inatt. Eller ja, jag missade bussen också så jag visste inte hur jag skulle ta mig hem, ville inte ringa mamma heller som skulle upp och jobba dagen efter.

Så jag är hemma tidigt idag för att gottgöra mamma för gårdagen, hade tänkt att...

- plocka undan disk
- sätta på en diskmaskin
- plocka ur och i diskmaskinen
- städa på allmänna ytor
- städa mitt rum
- dammsuga



TJENNNNNNNNNAAAA


@ sofia

Sitter hos Sofia nu på Alnö med Oscar Sofia och Emil, vi tar det lugnt framför en film och pratar om allt möjligt. Snart ska vi väl åka hem tror jag. Kul har vi iallafall!

Hon har en vit hårig kudde som heter fluffy?



Bjuppar på en bild på Sofia och Emelie!

mot alnö!

Nu åker jag till Alnö för att umgås med Sofia, Emil och Oscar!

Har fixat mig klart nu, ska bara välja kläder och sedan ska jag ringa Daniel och fråga om han kan skjutsa mig, hehe. Så äre om man inte har pengar på varken busskort eller mobil :/ Slänger upp några bilder på mig nu, lite skillnad på bilderna om man jämför dom jag la upp imorse, haha! ;)




kommentarer om ''love bikbok''

Postat av: bella
fin blogg^^ // älskar också bikbok

Svar: Tack så mycket Bella! Det går inte att INTE älka Bikbok :)

Postat av: Lucas
Snygga plagg :D

Svar: Jag kan inte annat än att hålla med dig, hehe ;)


Vill ha en sån här tröja....

opsi!

Det hände en liten olycka när jag och Tova satt på balkongen... Jag lyckas med allt, det tycker tova med...

Lägger upp bild sedan, hahaha jag garvade medans Tova bara sa att jag var klantig.. hehe

love bikbok

Har legat och degat med Tova i sängen, ser lite på The town och kollar runt på kläder... Blir så sugen på sommarkläder!

Jag letar även runt efter ett par skitsnygga skor, men jag tänker inte berätta vilka det är förrän jag har hittat och köpt dom, hehe! ;)






Tänk er denna till tighta svarta jeans, slarviga lockar och snygga boots, want it..




morsning korsning

Godmorgon alla glada!

Jag vaknade i bra tid imorse, klockan 10 typ. Kändes värdelöst att vakna så tidigt på lovet liksom, men jag slog på tvn och såg på Top model och Desperate housewifes innan jag klev upp. Jag gjorde Tova sällskap ute på balkongen där det var skinande sol och 13 plus grader! Det var riktigt mysigt att vakna med sol ute, men inte lika mysigt att vakna upp ensam, håller ni inte med mig?

Jag och Tova har lagt oss med datorerna i hennes säng, hon påstår att man alltid blir onyttig när man är med mig... Eftersom att jag kom in i hennes rum med chipspåsen och en cola nyss, hehe...




myspys i sängen

Nu har jag varit uppe och hämtat chips och en cola, så jag ska mysa ner mig i sängen nu och äta lite gott. Måste vrida ner elementet först också för att det är jättevarmt i mitt rum! Håller på och svettas ihjäl, kan inte ha på mig mitt mysiga täcke för det blir för varmt, ååh!

Får hoppas att det blir kallare snart... Godnatt!




pettson och jag, vi är goda vänner

Gick ut en timme förut för att träffa lilla findus pettson, vi satt och pratade precis en timme. Så till slut blev det ju lite kallt så vi gick hem båda två! :) Just nu ligger jag i sängen och stör mig på den där jäävla blomflugan som flyger omkring mitt huvud. Vill äta upp den, hehe. Jag har också hunnit med att ta en varm dusch som verkligen behövdes! Kände mig inte så fräsch med gammalt smink kan jag säga, så nu är jag nyduschad och osminkad, yeah!




Jag är så jävla trött så att jag tror att jag ska sova snart! Har inte gjort speciellt mycket idag utan har bara tagit en lugn dag. Fast innan jag ska sova ska jag hämta en cola och lite chips, right?

vafaan...

Imorse när jag vaknade kände jag hur jag hade ont lite här och var, bestämde mig för att kika efter och upptäckte detta...

Update: Detta handlar inte om någon våldtäkt eller att någon slagit mig! Ville bara klargöra det, jag ramlade nog ett FLERTAL gånger under kvällen.





Vad ska man säga...? Vart kommer allt ifrån, haha fattar ingenting. Ont göre iaf!!!


Trött och sliten...

sliten tjej!

Godmorgon typ...

Igårkväll gick jag hem till Julia ungefär klockan 8, där satt vi och chillade medans vi väntade på Nicole och Sofia. När dom väl kom så drog vi igång lite musik och hade det trevligt. Lite senare gick jag och Sofia till service för att möta Emil och Oscar, det var svinkallt ute med tanke på vad vi hade på oss för tunna kläder.

Vi hann vara med dom 1 timma eller 2 innan vi gick till Citygross för att ta bussen därifrån till stan för att byta till 4an. Vi åkte till Granloholm och firade min kära vän ''Parre'' (Parham). Han blev nämligen 16 år igår! Vi hade en sjukt trevlig kväll iallafall! OCH BUSSJÄVELN KÖRDE FÖRBI!!

Kvällen i bilder:













tacos!

Sitter just nu uppe i köket med Tovisen och alla hennes tjejkompisar, sitter och äter en efterlängtad middag som består av tacos som dom har lagat, blir bjuden på käk och allt, gillas!

Väntar på Nicole också som ska komma hit, sedan ska vi gå hem till Julia och ta det lugnt bara. Vi får se om Sofia och Jacqueline kommer också, det blir kul!
Har fortfarande inga bilder...

silvriga örhängen

Åkte som sagt till birsta och köpte 2 par örhängen till Tovilova. Hon blev jätteglad och tyckte att dom var fin!
Nu ligger jag i sängen och ska väl äta snart och kolla lite på tv, får ju hoppas att det finns något bra att se vid denna tid på en lördag. Jag har inga bilder på Tovas dator så jag får bjuda på 2 gamla godingar!

Skriver sen...
Bjuder på en bild på färnan när vi var hos sumpan!
Jag och korven!

snart birsta med vännen min

Sitter just nu i Tovas rum och fixar mig medans jag pratar med henne om lite grejer. Väntar samtidigt på Andreas för att vi ska åka ut till birsta en snabbis för att han ska köpa en liten födelsedagspresent till Tovisen.
Btw, så verkar jag vara en idiot-magnet???? HAHAHA. Nu är det dags att leva livet fullt ut och lägga allt annat åt sidan.

Alex, om du ser detta. Nu ska jag skära mig tills jag inte har några armar kvar, hahahahahahahahahahaha.

pretty woman

H&M är min absoluta favorit affär, helt klart! Hittar alltid något snyggt där!











grattis storasyster!

Idag är det så att min älskade syster fyller 17 år!

Är lite små arg på henne nu för att hon plötsligt är 2 år äldre! :(
Men jag är glad för hennes skull och hoppas att hon får en underbar födelsedag ♥


and I'm like, fuck you!

Nu är jag hemma efter gårdagen...!

Kvällen slutade med att jag träffade lite folk, som jag inte har träffat på ett tag, sedan blev det till att umgås med Oscar en stund. Som verkligen inte kunde bete sig.... Trött som jag var gick jag till Hsb för att Nicole, Anton och Dominik hade låst ut sig själv från bastun, dom fick ringa några samtal från min mobil innan jag var tvungen att gå för att Jocke skulle möta mig vid hsb. Sedan gick vi hem till honom och såg på du, jag och Dupree.... Ville bara sova jag, tror att klockan stog på 5, halv 6 när jag kollade sist.

Imorse blev jag tvungen att ställa klockan på halv 9, för att klockan 9 skulle vi fira Tova litegrann nu på morgonen! Det blev ett litet firande nu vid köksbordet, men presenterna får vänta till senare, hehe...

Bjuder på 2 slitna bilder..!



Rätt sliten idag.. Inte många timmars sömn...

mysigt med mossa

Kul att jag sitter hemma och dör typ, snart växer jag väl fast i sängen och slutligen växer det antagligen mossa på mig också, usch! Jag vill hitta på någonting nu! Kanske drar ut med Nicole om hon kan sluta muppa sig och komma hit o va med mig :@ Senare ikväll drar jag till Jocke och spenderar nog natten där, förhoppningsvis ♥

I don't want this moment to ever end
Where everything's nothing without you
I'll wait here forever just to, to see you smile
'Cause it's true, I am nothing wothout you.

bakning och middag med farmor

Nu är jag äntligen hemma!

Efter skolan åkte jag hem till min kära farmor och bakade och åt gott, vi beställde 2 kycklingtallrikar nere på Cléopatra (pizzerian i Bosvedjan), supergod mat! Vi bakade morotskaka och andra kakor som blev jättegoda, tror att jag ska ta ett smakprov, måste ju veta om dom smakar gott, haha! När vi satt och åt pratade vi om att hon brukade gå ut och promenera i skogen..

Då frågade jag: är du en skogsmulle eller?
Farmor: Ja, och vet du? När Benny (farmors son, min farbror) var liten så fick han diplom för skogsmulle.
Jag: Haha va?
Farmor: Ja, han fick ett diplom för en skogsmulle...
Jag: Farmor.. Vad är en skogsmulle för dig?
Farmor: Ja, ett troll!
Jag: hahahahahaha
Farmor gjorde ett fotbad för mig också, men det bubblade över så jag kunde inte bubbla mer, utan den masserade bara :( Haha
Det var fettmysigt!
Just nu in my room. Läju ska måla om här snart, för mycket skit på väggarna...

äntligen hemma!

Nu har jag äntligen kommit hem efter ett litet äventyr med Nicole och Andreas!

När Andreas hade kommit hem till mig, som tog ca 20 min, så gick han som vanligt runt och snokade och pillade på allting. Sedan la vi oss och såg lite på Scrubs bland annat och väntade på att Nicole skulle komma hit :) När hon kom fortsatte vi att se lite på tv tills vi lessnade och gick ner till Citygross och köpte nästan 1 kg godis.

Vi satt kvar i värmen inne på grossen ett tag innan vi drog oss till bussen mot stan, utanför Bitelline träffade jag på Henke och Danne och stog och pratade med dom en stund. Sedan mötte jag upp Nicole och Andreas nere på navet igen. Då tog vi bussen hem tsm, jag och Nicole satt och tjockade godis, haha!

Nu har jag placerat mig i min älskade säng för att se lite på tv och äta chips, nice va?



it never ends

Anonym: Han har träffat jenny i veckan :) igår tex

Svar: Okej?


väntar på min kära vän nu

Andreas ska få hjälpa mig att baka sen tror jag, då får han smaka också! Hihihihi, får hoppas att han skyndar sig riktigt mycket nu, vi ska knäppa massa fulis bilder också! Som denna, knäpptes för ca ett år sedan :)
Jag just nu! Körde på uppsatt hår idag igen, kan ju vara lite kul med lite variering från min mittbena och utsläppta hår, haha!

tjo ida

Ida: jag va nyss tsm med jocke, och han hade inte glömt jenny för fem öre. så fort han inte var med mig träffade han henne / smsa henne.. ville bara va snäll o säga det så du inte blir sårad..

Svar: Jo jag vet det med, att ni var tillsammans. Men om han verkligen tycker om Jenny så mycket så borde han inte lägga ner tid på mig, och det är hans eget val. Jag tänker inte säga åt honom att sluta prata med den där Jenny om han inte vill det. Och har han känslor för henne så kommer det nog fram till slut. Men denna vecka har han inte träffat henne vad jag vet iallafall. Men tack för att du sa till! :)

Godmorgon!

Har precis vaknat upp och är verkligen jättetrött...

Sitter här och äter frukost med mamma, ska snart börja fixa mig och ta bussen till skolan, börjar 08.10. Men fuck that... Idag ska jag hem direkt efter skolan och städa lite tror jag, börjar tycka att det är liiite för dammigt och stökigt, och nu speciellt när små äckliga kryp kan komma in genom ventilen så vill jag inte ha massa kläder på golvet? Tänk om... jag skulle sätta på mig ett par byxor som hade legat på golvet och sedan känner jag att det börjar krypa längs benet, vet ni hur mycket panik jag hade fått!? :( Så en storstädning behövs verkligen!

here we are again

Anonymhaha, hurredu! 
han va nyss hos henne å sa att han ville ha henne å skit, och att du inte betydde något för honom! ;s va tänker du med ?!

Svar: Okejokej, men varför skriver du det på min blogg? Det intresserar inte mig ett dugg eftersom att jag inte söker något seriöst? Haha, fast det är ju ändå kul att någon kommenterar, så fortsätt gärna! :)

att sova låter som en bra idé

Nu säger jag godnatt med en bild på mina 2 älsklingar! Jag ska nog se klart filmen på tv innan jag somnar, ska upp lite tidigare imorgon för att locka håret, good luck säger jag till mig själv. Kommer aldrig lyckas...

Men det är värt ett försök :)


ge mig sommar, nu nu nu!












jag och min bebis Julia

Det är sånt här vi roar oss med när vi har syslöjd! Om vi inte knäpper fulis kort så står vi mot väggen och sover på varandras axel, inte konstigt att Camilla kallar oss mupp1 och mupp2, hahaha! Jadu, men nu har vi skärpt oss lite iallafall. Vi håller på att göra varsin kjol nämligen, hennes ska ha knappar och min ska ha dragkedja, cute? oh yes... :)



På kvällarna kan det hända att vi sitter UTE och äter varsin kyckling tallrik, hmmm jag börjar faktiskt själv undra vad det är för fel på oss....


Maten blev typ kall efter några minuter... *suck*

citygross in my heart!

Nu är jag tillbaka med 2 hallonsoda!

Det var riktigt skönt med en liten promenad nu på kvällen, kände att det behövdes. Fast det hade nog kunnat varit mycket bättre om det inte blåste så jäkla mycket. OGILLA! Har precis tagit en dusch också, så nu är jag så fräsch som man kan bli! Har ställt min hallonsoda ute i snön, där ska den stå tills den är kall, som ett straff liksom..

Idag har jag varit på tingsrätten också, angående en personlig händelse om en kompis till mig, så det tar jag inte upp här i bloggen :) Efter det åkte jag och Nicole till Birsta och åt på Tacobar, lika gott som vanligt! Men nästa gång testar jag nog något annat! När vi hade ätit klart och blivit proppmätt så begav vi oss först hem till Nicole för att hämta pengar och lite andra saker, sedan åkte vi och solade. Jag solade gratis denna gång, det var någon som råkade stoppa i fel automat och gick sedan därifrån så då solade jag 13 minuter gratis! :D

Klart man blir lite förvånad när det plötsligt, ett år senare, dyker upp ett sånt här papper i brevlådan:



Såhär såg det ut där man väntade på att någon skulle ropa upp ens namn i en jävla högtalare. Ödsligt, deprimerande och tyst..... BLÄÄÄÄÄ

Några bilder från idag!


Soligt väder idag!





Jag med min nedrans älg tröja.. =)

COCA-COLA

Går ner till Citygross och köper en Cola, lätt värt det! Hör av er om ni är i närheten, puss! Bloggar mer sen..


Håller ni inte med mig om att det skulle sitta jävligt bra nu?

what a jackass

Anonym: JAG HOPPAS DU VET ATT JOCKE HÖLL NYSS PÅ MED JENNY NYLANDER, MEN EFTER ATT HON SÅG DET HÄR MED MIG NU SÅ FÅR DU SKYLLA DIG SJÄLV :)

Svar: Jodå, det vet jag. Jocke har faktiskt berättat att han var tillsammans med henne i 4 år, och det säger mycket. Men just nu spelar det nog inte så stor roll för varken mig eller Jocke, så vad är poängen med din kommentar? Min åsikt är att sköta sitt eget liv och skita i andras, vad tycker du?;)


dreams can get true

Inatt drömde jag om dig, vi var tillsammans, ett par,
Jag var lycklig med dig, allt var så underbart.
Men så kom dagen då du krossade mitt hjärta,
Det gick i tusen bitar och jag kände en olidlig smärta.
Det gjorde ont som aldrig förr,
Det enda jag vill nu, är att sparka ner din ytterdörr.

HAHAHAHAHA KLOCKREN JU!



ont det gör ont

God eftermiddag på er!

Jag har så ont i huvudet så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Det känns som om det står ett dussin små gubbar och hackar sönder huvudet inifrån och ut, som om dom vill ut i friheten på något sätt. Har precis tagit ett tablett medans jag sitter och väntar på att den vidriga kycklingen och riset ska bli klart.... Jag tycker att vi äter kyckling alldeles för mycket i vår familj, börjar bli lite less nu...

Senare drar jag till Jocke och umgås med honom, kanske ser en film eller om vi hittar på något annat. Myspys!




En sån här ska jag ta efter maten, det är en tablett som man ska ta dagligen som innehåller massor av vitaminer, hihi!

what a great day

Hej på er!

Hahahaha, idag på idrotten hade vi basket. Och dagens fail inträffade. Jag stog i mitten av golvet och pratade med Saga, också skulle jag just visa henne hur hon gjorde när hon sträckte ut armen då hon skulle försöka ta bollen, (jag står still, sträcker ut vänster arm), också kommer Jonte precis då, och springer rakt in i min handflata med ansiktet. Om jag skrattade!!!

Efter skolan tog jag och Nicole bussen ner till stan och gick och bättrade på våran bränna lite, man blev ju lite brunare iallafall! Sedan träffade vi Andreas, Dompa, Kevin, Natali, Kalle, Amanda, Alex, Jocke och fler inne i stan. Det hände lite secret things som man kanske inte ska skriva ut här.

När vi hade umgåtts lite med allt folk så åkte jag, Nicole, Andreas och Dompa hem till Dompa en snabbis för att fika och byta om innan vi gick till gymmet. Var inte alls så pepp som jag trodde idag så jag gick på nån maskin i 10 minuter sen satte jag mig och pratade med dom andra medans dom tränade på :) Kom hem klockan 7, duschade och åt, sedan gick jag ut och träffade Jocke en snabbis. Det var hyffsat kallt med skinnjackan nu på kvällen.  Har precis kommit in, och Nicole har äntligen skickat bilderna!



I väntan på bussen


Jocke och jag


Nicole, Jocke, och lite jag


Söta Jocke!


Haha jag, tror inte att mina ögon mådde så bra av blixten?


Nicole och jag!


Söta Sofia och jag, anledningen till att vi sitter ifrån varandra är att Nicole skulle sitta där men hon hann inte, haha!


Sofia, Nicole, Jag och Jocke<3




Jag och lilla Oscar


Också snygga Tobbe var också på plats :)


Vad är kvällen utan närbilder liksom...


Lill ponken då..



Nawwwiii, titta va söt han är!


Hos jocke!


Efter solningen idag. titta vad brun jag är, wihoooo!

RSS 2.0