thursday makes me crazy

ÅÅÅÅÅHHHHH jag får snart ett utbrott, det finns absolut ingenting att göra på en veckodag. Förutom på dagen då man kan åka o sola och bada, men sen då? Ska man bara sitta hemma och ruttna då eller? Det är ju precis vad alla gör :( Till och med jag...

Jag vill göra något innan jag bryter ihop, och jag skojar inte. Jag är så jävla rastlös så det finns inte... Såhär tråkigt har jag nog inte haft på flera månader, det har alltid funnits något att göra. Kan ju bero på att det är skönare att ligga i sängen om man har mensvärk, alltså istället för att gå ut..


tranviken, mitt nya hem?

Japps, jag har varit på tranviken idag igen! Halv 12 hämtade min gullunge Linnea mig och sedan for vi till stranden. När vi kom dit träffade vi Sofia och Amanda och la oss med dom. Det blev ganska mycket sol idag, hoppas man blev nå brun då när man till och med använde sololja. Lite senare fick vi sällskap av Hannes, Anton, Markus och Filip.

Jag och Linnea drog oss hemåt vid 4 för hon skulle ha match klockan 5. Så nu sitter jag hemma och ska in i duschen lite snabbt sedan laga mig lite mat för att sedan göra något av denna kväll.

Sjukt varmt var det idag, ni som inte åkte och bada idag made a big mistake!



tranviken

Nu drar jag och mamma till tranviken för lite sol och bad.
Det ryktas om att det ska bli 30 grader idag, så jag är superglad!
Sedan blir det lunch där också skulle jag tro, kommer nog hem
ikväll någon gång, det beror på hur länge solen tittar fram :)


Gammal bild som Tova knäppt när vi var på bio.


nattinatti bloggen

Efter en kväll med älskling ligger jag i sängen och känner mig redan ensam utan honom. That sucks! Vi såg på tv, det var en bra film om amerikansk fotboll, filmer som den gillar jag! Så nu kryper jag ensam ner i sängen framför en film och sedan ska jag sova för om det blir bra väder imorgon så drar jag och mammsen iväg till någon strand och solar och badar.

Men jag ska nog ta det lugnt med solandet för jag brände ryggen idag och fick solutslag :(


Fotograf: Linnea Strömberg, hihi c000lt

japps, glasögonorm är det som gäller nu




fakta

Du heter: sanna andersson
Smeknamn: har inget
Låt som när du är ledsen sörjer till: Evanescence - My immortal
Beroende av: cola
Vad tror folk om dig? inte en blekaste aning
Stämmer det? vet inte
Vad får du oftast komplimanger för? min mage
Hur imponerar man på dig? va dig själv
Brukar du skratta för dig själv? yes baby
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: jobbar ju :o
Vem var det ifrån? jocke
Var bor du? bosvedjan
Trivs du där? ja
Hur svarar du i mobilen? hallå?
Vem ringde du senast? julia frisk
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: hejdå
Antal timmar sömn inatt: 8
Sov du ensam: japps
Brukar du komma i tid: njaae
Hur känner du dig nu: varm
Vanligaste färg på dina kläder: svart & vitt
Vad tycker du om fötter: söta
Vad vem saknar du: johan
Hade du en bra kväll igår: jarå!
Favorit dryck på morgonen: cola
När brukar du oftast gå och lägga dig: it depends
Är du blyg? ibland
Sysslar du med någon idrott: nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: allt jag velat
Är du nöjd med ditt liv: jorå
Är du bortskämd: tvärtom
Vad gör du i morgon: sola & bada
Vad är det värsta du vet? djurplågare osv.
Har du bra vänner och äkta vänskap? ja
Vad är det finaste du fått? 2 halsband av johan
En speciell dag du minns: 21 augusti
Du samlar på: nothing
Vem ringer du när du är arg/ledsen: julia
När grät du senast: 2 veckor sedan kanske
Vad skulle du göra om du vann en miljon: ojoj, det finns mycket
Vill du gifta dig: ja, man lever bara en gång
Vill du ha barn: ja
Är du musikalisk? nej
Vad dricker du helst när du är törstig: cola
Bor dina föräldrar tillsammans: nej
Biter du på naglarna: nej

vad gillar jag för killar?

- Killar med egen stil och personlighet

- Badboys

- Killar som inte har magrutor men ändå muskler

- Killar som ställer upp och försvarar

- Killar som är avundsjuka, men lagomt
(det visar bara att dom bryr sig)

- Sociala killar, inte såna som inte vill göra saker utan bara vill vara hemma

- Killar som hör av sig då dom vet att man väntar på att just dom ska ringa eller smsa


Sådär ja gott folk! Det var det enda jag kom på just nu. Men nu fick ni veta lite om vad jag gillar för sorts killar.


börjar dagen med sol, inte mer än rätt

Just nu ligger jag ute i solen på nersidan, har tagit med mig en cola, mobil och mini högtalare. Här ska jag tillbringa hela dagen tills solen försvinner och sedan ska jag vara med älsklingen.

Vi hörs senare!


Älskar dom här skorna! Sjukt snygga.

drar ut i solen!

Snart kommer lillplutten hit, då ska vi bara lämna en grej hos Julia och sedan sätter vi oss på någon gräsmatta i närheten och har det mysigt!


29 grader!

Nu har jag tagit en liten paus från solandet, höll ju på att få värmeslag! Så istället gick jag in en stund och tog en cola, släcker törsten som bara den! Jag är inte så hälsosam egentligen.... Är jag törstig, då dricker jag cola. Jag minns nog inte ens när jag drack vatten senast.

Snart ska jag ut och lägga mig i solen igen, men innan det tänkte jag kolla lite på kläder online!


godmorgon på er!

Idag skiner solen igen, så jag ska ut och lägga mig på en filt och lyssna på musik.. Har kylt en cola också som jag kan hämta ut senare.

Har precis käkat frukost, supergott! Nu drar jag ut i solen, tar inte med mig datorn så det dyker väl upp ett inlägg om några timmar igen, puss på er!


STEKA SOM ALDRIG FÖRR

och regnet dräper solen

Ajaaaa, solen försvann för en stund sedan och istället kom regnet så jag begav mig in igen. Satte mig här och berättade om min dag och sedan tog jag en behövlig dusch dessutom. Ska laga mig något att äta och sminka mig för att sedan vandra ut med Andreas och se vad som finns att göra!

Såhär ser jag ut idag:



put your hands up in the air and say hell yeah

Sorry för att jag inte har bloggat på 2 dagar..

Midsommar spenderades mest ute. Först var vi ganska många, men några av oss skulle till stan och dra vidare osv. Till slut var det jag, Johan, Markus, Fredrik, Chadi och Vicky som satt ute. Sedan drog Chadi och Fredrik på krogen och vi gick hem till Markus och hade det trevligt och sedan gick jag och Johan förbi mig och hämtade cola och chips innan vi gick hem till honom och sov, myspys!

På midsommardagen hände det inte så mycket, jag och Johan tillbringade nästan hela dagen inomhus med tv, film och mat. Sedan vid 11 drog jag hem och bytte kläder och drog ut och umgicks med Amanda, Jocke, Markus, Hampus, Dompa och Ogge en stund. Vandrade hemåt vid 1 kanske.

Idag har jag inte hunnit med så mycket, plockat ur diskmaskinen och sedan tog jag med mig en cola och en filt o la mig ute på nersidan i solen för att bättra på brännan som inte existerar... Mammsen, Patrik och Ellen åkte till stugan imorse så jag är ensam hemma, fettskönt!




When a robot falls in love, we clap-clap


midsommar

Imorse blev jag väckt klockan 9, fuck.

Då var det bara att kliva upp och göra sig i ordning för att sedan åka iväg till mormor och morfar. Dom skjutsade upp oss på Norra och efter ett tag kom dom också. Vi kollade på griskultingarna, en smed, lekte i lekparken, frös, åt korv, drack cola, pratade i telefon osv osv... Men sedan gav vi upp för det slutade aldrig regna och åkte hem till mormor och morfar för att käka midsommarlunch, eller nånting.

Ikväll får vi se vad som händer, kanske ska ut eller så ska jag bara vara inne hos någon trevlig människa och umgås med trevligt folk.



laddat upp inför myskväll

Nyss var vi och lämnade av Tova på tågstationen, sedan for vi och hyrde film, jag hyrde 2 filmer, köpte chips, godis och sedan köpte vi cola. Jag har laddat upp inför en myskväll med världens bästa. Senare ikväll ska jag dra ut och träffa ****** :D

Menmen, nu ska jag se på Nanny McPhee med Patrik, Ellen och mamma, sedan ska jag ner på mitt rum och mysa framför mina filmer. Nu när jag är på gång med att visa lite gammal shopping kan jag ju visa er den nya också?;)


YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAH



Shoppingen!

dålig bloggvecka

Hej på er!

Imorse klockan 10 var jag och min familj iväg på ett möte... Lite för tidigt för mig alltså... Men mötet gick bra, sedan åkte vi in på stan och mötte upp Patrik och Ellen för lite mat och shopping. Jag fick med mig en tröja/kofta/poncho och ett fjäder-halsband. Sedan fick jag och Tovisen skjuts till Haga för vi skulle till Rasmus och Louise som fått barn. Lilla Liam blir en månad gammal om 2 dagar, han var hur söt som helst, och sjukt liten. För ett tag sedan kom jag hem och har nyss ätit middag.

Tovalova åker till Uppsala idag också, gonna miss my twin...

Kan berätta lite om gårdagen när jag redan är på gång. Klockan 11 åkte jag och bada i Ortsjön med Tobbe, Hannes, Anton och Marcus. Alla badade förutom jag och Marcus, whatever liksom.. När jag kom hem gick jag till Kalle typ vid 3 eller 4. Vi tog det bara lugnt, men åkte ner på staden en snabbis. Sedan när vi kom tillbaka igen så kom Andreas och Robin, sen gick vi till dagiset där Amanda och Fredde satt och umgicks med dom. Jag gick hem en timme och åt varma mackor med the family innan jag drog ut igen och va med Amanda och Fredde för resten drog till krogen, sedan tog vi med oss Palle och drog upp till Mandizzz...

Gammal shopping:





Bilder från Norraberget/gethuset:


Edvin


Jag och Edda


Bilder från igår efter badet:






Bilder från idag:




Tova och Liam

could not resist

Kunde inte låta bli att blogga igen. Jag har nyss satt på en tvättmaskin tillsammans med mamma och Tova, börjar lära mig att tvätta för en gångs skull. Kan vara bra att veta hur man gör när man flyttar hemifrån liksom. Annars då? Jo jag har skurit korv, mamma har kokat potatis.. Och sedan ska vi steka det tillsammans och äta det till stekta ägg. Godare än det låter faktiskt, precis som pastasallad. Gurka, skinka, majs och pasta låter väl inte så gott, men de ÄRE!

Efter maten kilar jag iväg till Dominik och umgås med Nicole, Julia, Sofia, Dompa och Andreas. Sedan får vi se om vi blir lite fler folk, man vet aldrig!



Love hard, fuck harder.


hemgång

Nu drar jag hemåt igen. Sedan väntas ett samtal från Andreas så ska jag möta upp han, Nicole, Julia och Sofia och sedan drar vi iväg för lite partaj!

Hörs imorgon!

`






old pics

Haha hittade massa gamla bilder som Tova har lagt in på mormor och morfars dator... L00k at this





























dancing through the fear

Godmorgon på er!

Jag vaknade klockan 10 av att min käre morfar ringde på hemtelefon, så jag kliver upp, äter och fixar mig osv. Är klar till klockan 11, så då åker jag och morfar till Nicole och hämtar min cykel och jag hämtade lite smink som jag glömt där. Sedan åkte vi till biltema och köpte nya cykelslangar eftersom de va punktering på båda däcken, men nu tydligen sa morfar att det enda jag hade behövt göra var att pumpa däcken, hahaha!

Så nu sitter jag hemma hos mormor&morfar och bloggar osv, nu blir det lite ägg och bacon, tjarå!

Juste... världens bästa Ulf Andersson är anledningen till att jag har pengar på mobilen nu, tacka honom!




shopping

Efter middagen åkte jag, Tova och mamma på birsta och skulle kolla efter lite sommarkläder. Jag hittade inte så mycket fint faktiskt, ovanligt för att vara mig hehe. Sedan åkte vi hem, jag och Tovisen gick till Service och köpte dricka och träffa Erika som var ute med hundarna. Sedan vandrade vi hem och åt glass och paj. Efter en halvtimme va jag uppe i köket igen och gjorde pastasallad åt mig själv! Nu tänkte jag duscha eller något och sedan sova, nattinatti!

En baströja, skor och ett par shorts var det enda jag hittade...

svar på kommentar

Anonym om sämst på att blogga, jag vet:
håller du inte på med henke längre?

Svar: Nej det gör jag inte, och det beror på olika skäl faktiskt, men ingenting jag gärna skriver ut i bloggen. Men svaret är nej iallafall.



trötter&butter i samma säng

Trötter ligger fortfarande och sover även fast klockan är mycket... Och butter(alltså jag), sitter och gör ingenting på datorn för att jag har tråkigt... Vet inte vad jag ska blogga om direkt heller och på denhär datorn har jag ju inga bilder.

Men iallafall, för att fördriva tiden kan jag berätta om gårdagen där det inte hände så mycket. Vi vaknade kanske runt 2-3 tiden, klev upp och åt lite frukost. Sedan såg vi på Kopps, Family Guy och massa Jackass, åt kinamat till middag, sedan mer Jackass, gick ut en stund för att få frisk luft.

När vi kom in igen var klockan 11. I 2 timmar såg vi Jackass och lyssnade på musik. Sedan följde han med mig en bit för att jag skulle hem, jag bad honom ringa mig om 10 minuter för att försäkra sig om jag kommit in eller inte, eftersom jag för tillfället inte har tillgång till hemnyckel. Så efter 10 minuter ringer han, jag sitter utanför mig på bron och får vandra tillbaka samma jävla väg igen, haha!







lite fler bal bilder

Såg att Julia hade lagt upp lite fler bilder från balkvällen, här kommer dom!



Ni är verkligen bäst! Hannes & Tobias, kommer sakna er otroligt mycket. Jag älskar er grabbar



sämst på att blogga, jag vet

Har hänt massa nu dom senaste dagarna som jag inte kan ta upp i bloggen. Smaskiga hemligheter som ni inte får veta, hehe! Fast vissa av er vet nog redan vad det handlar om men det är inte så många.

Igår eftermiddag vaknade jag klockan 6... Oups.. Så länge har jag nog aldrig sovit..

Iallafall så drog jag mig hemåt en kvart senare för att bli bjuden på lasagne och efterrätt där hemma! Mormor och morfar var också på plats, samt Patrik. Efterrätten bestod av anannaspaj och glass, HUR GOTT VA INTE DE?

Sedan fixade jag mig litegrann och drog till hemlig. Kör på samma stil som syrran...






harry potter

Jag och Kalle gick på citygross vid 4 och köpte massa gotta och sedan hämtade hans pappa upp oss också åkte vi hem till han i Tunadal och började på första filmen. Vi har fortfarande 4 filmer kvar nu så det går framåt, hihi.

bal/norra berget/gethus

Som det ser ut nu har jag inte varit hemma på några dagar vilket orsakade att jag inte bloggat på dessa dagar heller.. Fick ett sms där någon frågade om jag hade dött eftersom att jag inte uppdaterat.. Nämner inga namn... *host host*, Robin Palander... ;)

I tisdags efter skolavslutningen så åkte jag hem och sov några timmar innan jag packade en liten väska och fick skjuts av morfar upp till norra berget. När jag kom dit träffade jag först Nicole och Julia som var med Filip, Da Silva(stavning?) och en till kille jag inte visste namnet på, hihi. Sedan kom det några fler som jag inte kände, men dom var trevliga iallafall :) 

Vi gick upp och hälsade på ''Nijats fest'' som ägde rum vid kaninfågeln, aka Skvadern, men vi kände inte så många så vi gick tillbaka dit vi satt förut och då kom Kalle, Fredde och Johan. Resten av kvällen spenderade vi i ett gethus innan vi gick hemåt vid 1.
3 bilder sen balen...

skolavslutning + 2 outfits

Försov mig imorse.. Ovanligt? Skulle egentligen ha åkt till Linnea halv 9 men då sov jag och vaknade istället med 14 missade samtal från plutten... Förlåt igen♥ Iallafall så kom Julia och Linda och hämtade upp mig på busshållsplatsen också for vi vidare till skolan. Alla va sjukt fina idag, lika fina som igår, hiihi! Hade klackar idag igen, tror inte mina fötter mår så bra... Menmen, något som inte mår bra är min hals, det sticks och gör ont när jag sväljer vilket tyder på att jag inte hade mycket kläder på mig igår och skrek mycket. Skit också.

Vi samlades i aulan och dom delade ut stipendium till dom som gjort något bra osv, fast ne... Då skulle ju jag också fått ett, right? Lina och Felix sjöng, otroligt bra dessutom! Sedan var det fler uppträdanden och sist men inte minst sjöng alla dendär ''sommartid'', du naggas ljuva sommar eller hur fan den går :)

Efter ''showen'' gick vi upp till skolan/klassrummet igen och fick betygen..

3 IG
2 VG
11 G

Också tog vi klassfotot utanför bara, Eva va lite busig och släppte ut oss genom dörren där larmet går så fort man öppnar, amagad..

Avslutnings outfit





Bal outfit



bal/efterfest

Jag åkte till birsta och köpte ett armband och en ring vid 2, så jag kom hem till Linda kanske vid halv 3 och då började jag fixa mig. Testade klänningar osv.. Sedan lockade Julia mitt hår och sedan sminkade jag mig och gjorde mig redo för att bli 13 centimeter längre för att sedan ramla och dö i trappen... Skorna tog kål på mina fötter kan jag direkt påpeka.... Min röst är ju helt fucked up den med...

Men jag hade så jävla kul igårkväll så det är inte sant! Kvällen hamnar på toplistan direkt! När vi först kom dit så åt vi middag tillsammans, sedan kom efterrätten in och rektorn och några lärare ville hålla tal och sådär. Sedan bjöd lärarna på en sång som dom skrivit om texten på så att den ska passa in på oss, hehe. De va dendär ''du ska inte tro det blir sooommar..'', gulliga dom var när dom stog där och sjöng typ farväl till oss :(

Borden flyttades undan och gardinerna drogs för fönstrerna, då vare paaaaaaaaaaaaartyyyy!!!!!! Dansade tills fötterna inte orkade mera och benen gav upp, idrottsläraren Hannes fick alla att hänga på hans dans så till slut stog nästan alla i 9an i en stooor ring på dansgolvet och gjorde som Hannes, hur kul som helst ju!

Klockan 11 åkte vi(Julia, jag & Sofia) hem till Sofia med Jackie, Matilda, Ulrika, Dompa och Andreas och hade det trevligt, och efter någon timme var jag så satans trött så jag var tvungen att ringa efter skjuts hem.




Bild tagen från Google

hemkommen från skolan&stan

Jag hann visst blogga ändå... Slutade tidigare än vad jag troddde!

Åkte till skolan kl 9 då vi började, städade ur skåpet osv osv... Sedan drog jag, Julia och Ulrika ner på stan och chilla runt, åt på donken och titta lite på kläder. Träffade morfar också som kom ner med pengar som jag ska köpa smycken för, tills ikväll.

Nu har jag precis kommit hem, ska packa ner lite armband som Julia kan välja emellan att låna, sedan ska jag till birsta och köpa smycken och sedan till Linda i Ljusta... OMG VAD STRESSIGT!



Såhär ser man ut efter att ha varit vaken all night long, har stor lust att sova nu men det hinner jag inte.. Känner på mig att detta kommer bli en tidig kväll för Mrs. Sanna Andersson...

kommentarer

Rayantanja  ([email protected]) om Dag 5... 6 låtar du är beroende av...:

I like your website alot...its lots of fun...

Svar: Thank you very much, it means a lot to me! :)



Patrik  ([email protected]) om Dag 5... 6 låtar du är beroende av...:

Himla snygg tjej faktiskt...

Svar: Hihi tack! :)



a n n a ss om kärlek är en bra lek, om man leker den rätt:

älskar din header otrolgt mycket!

Svar: Tack! Det gör jag med, eller snarare älskar den :D



Steinaraurora  ([email protected]) om Inception:

Very interesting & professional site.

Svar: Thanks, i'm glad you like it! :)



kärlek är en bra lek, om man leker den rätt



ensam hemma

I dethär inlägget kommer den tappre fågeln upp, som säkert inte dog så skönt...

Iallafall så hann jag och Kalle se 36 minuter Harrypotter, askul.. Så vi ska ha Harrypotter-marathon på onsdag, och då lär ju inte jag må så bra.. Skolavslutningen är ju på tisdag också, längtar!!

Btw, mamma är fortfarande i Tosåsen (Östersund) hos Patrik, så nu har jag duschat, packat en väska med klänning, skor, smink, örhängen, parfym osv så jag slipper göra det imorgon innan jag ska iväg till Linda med Jullanbullan&Sofia..

På tal om annat så kommer jag inte att blogga imorgon för det kommer bli skitstressigt. Jag slutar skolan klockan 1, och då ska jag och Tova åka och köpa ett armband och en ring som jag ska ha ikväll till en svart klänning (troligtvis), sedan ska jag hem och duscha, raka benen och sedan ta med mig pick och packet och ta bussen till Ljusta för att fixa mig där..



Awesome att man vet när kameran knäpper så man kan hålla ögonen öppna...



Uuuuuuuuuusch, och Kalle som skulle vara där och peta med sin jävla pinne.. *SUCK*


HIHI naww lill-kalle


Datanörden...


Kalles otroligt små skor


@kalle

Gick och mötte Kalle för en stund sedan, också när vi va påväg till han så hittade vi en död fågel utan huvud och fjädrar, Kalle petade på den med en pinne... Taskigt :(

Nu sitter han och spelar gitarr, det låter förjävligt... Och snart ska vi se Harry Potter och den vises sten, awesome!

pizza eller kycklingtallrik?

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 17:30 för då ska jag skölja ur hårfärgen, sedan ska jag duscha och klä på mig för jag, syster, Melina och Kalle ska ner till pizzarian och käka, gött!


steka som aldrig förr

Har precis anlänt till huset, gick från farmor ganska sent idag för jag fastnade för ett program/en film på tv11 som var sjukt bra! Så nu har jag placerat mig på en filt ute på gräsmattan för att sola lite och få färg. Sedan ska jag duscha, färga håret, stryka avslutningsklänningen osv!


i'm running out of time

Nu hoppar jag in i duschen för att sedan dra mig ner mot stan och umgås med Kalle och Robin, wOOpwOOp


Såhär glad har ni aldrig sett mig förut

cHiLL dAg

När jag kom till farmor så började dom med maten direkt, det var awesome eftersom att jag bara hade ätit chips och druckit cola. Det blev lax och massa annat gott till middag och efterrätten bestog av glass, grädde, vaniljsås, kakor, cola och frukt! Efter det gick jag och pappsen till citygross för att jag skulle köpa hårfärg, samtidigt så fick Nosa en liten promenad också.

När vi kom hem drog jag typ ut direkt, gick till Kalle för jag skulle va med han, Robin och Mandiz. Me and Kalle fick skjuts till service och sedan gick vi därifrån upp till grillen, hehe skulle kunna förklara bättre om jag visste hur ordet stavades, men nu vare inte så... Vi satt i Mandiz baklucka nere på parkeringen och chilla.. Blev lite fotboll för Amanda och Robin och mest chill för mig och KalleBalle...



Efterrätten... Knäppte kort på den för de va så gott, HeHe


Hittade något kort från Bella i Skåne, en riktig rappare...


Robins lilla Jäger-flaska


Jag och Kalle gifte oss med min ring, bara min...


Försten till bilen...

farmor

Drar iväg till farmor nu, vi hörs sen!




stekarN

Nu är det färdigsolat för mig idag, ska hoppa in i duschen nu och sedan dra mig ner mot farmor för att käka middag och fira henne. Ikväll vet jag inte vad som sker men det dyker alltid upp nånting.. Är inte ett dugg sugen på att festa, är inte sugen på att göra nånting faktiskt, kanske bara ska ta o vara själv och se på en film eller något..

BRB, DUSCHAR


ojojoj, ojojojoj

Igår hämtade Henke och Simon mig, vi åkte på 7eleven och Henke fick gå in och köpa cola och chips till mig, hihi! Sen skjutsade vi hem Simon och åkte sen hem till mig och såg på Twilight, sen hämtade vi nyckeln hos farmor och åkte hem till mig igen. Båda somna ju innan filmen slutade så imorse vid halv 8 vaknade Henke, som egentligen skulle ha varit hemma halv 2, precis som jag... Hade missat massa samtal och fått lite sms. Och jag måste nog berätta för pappa att jag somnade.

Så imorse när Henke drog hem vet jag inte om jag va vaken eller sov, haha. Men jag babbla iallafall på som faan. Sen ringde Henke typ vid halv 2 imorse, så då vaknade jag igen, och nu ligger jag och pratar i telefon med den bögen men ska snart ut o lägga mig i solen och få lite färg.



15. Vad finns i din väska?

- Tamponger
- Nycklar
- Smink
- Hårborste
- Tjocktröja
- Plånbok
- Busskort

I guess it was all....


on the beach

Imorse vaknade jag vid 10, inte ett dugg pepp på att kliva upp men vi skulle ju till tranviken vid 10 så det var bara att hasa sig ur sängen direkt. Alla drog till tranviken och sola+bada, några åkte vattenskoter, ring eller vattenskidor osv. När alla drog så stannade jag, Edvin, Oscar och Henke kvar för de va askönt att ligga på stranden. Edvin är så jävla skön så man lär ju snart få magrutor av alla gånger man skrattar åt/med honom... Hehehe. Sedan beställde vi lunch/middag på pizzarian, Henke bjöd på en kycklingsallad till mig, knäppis.... Sen iallafall så åkte vi och kollade till husvagnen, lämnade nyckeln till Eddie och samtidigt så skjutsade vi han till Rasmus för han skulle hämta sin moppebil, röd och söt, hihihih!

Vi åkte hem till Oscar en sväng och såg på småstadsliv, Henke kliade mig medans så jag halvsov hela tiden. Ungefär klockan 5 så skjutsade han mig till farmor också åt jag middag, sedan gick jag ut och träffa Julia. Vi satte oss på trapporna vid service, sedan får  vi besök av Pettson, Kevin och Pallle. Snackar lite med dom, och nu är jag hemma.

Funderar starkt på att duscha i 1 timme och borsta tänderna i 2 timmar...




Så smart som jag är hade jag inte med mig ombyte så jag kom till stranden i svarta leggins och en svart långärmad tröja, så jag lånade shorts av Henkebenke, assnyggt!

man ska ha husvagn

Igår när Henke kom till mig gick jag runt och letade kläder, hade en dålig kläd, hår och ansikte dag... Så det sög ju. Jag bytte om typ 3 gånger och låg framför spegeln som en strandad val och sminkade mig, Henke har ett kort på mig när jag ligger på golvet men den är tagen från sängen så mitt arsle och mina ben ser GIGANTISKA ut på bilden så det är ingenting att lägga upp.

Iallafall blev jag klar till slut och då for vi ut till Alnö och träffade massa folk innan vi drog till bänkås och chilla där. Det kom och gick folk stup i kvarten så jag vet inte ens vilka som va där, men många var vi. Vi förflyttade oss sedan från stranden till nån gräsplätt där Eddie hade parkerat husvagnen, medans typ alla va där så hände det en olycka nere vid stranden med en epa och fyrhjulin, hemskt.... Kvällen/natten spenderade vi vid en brasa, fast jag satt mest i Henkes epa för alla dessa jävla blodsugare...





inväntar kenke

Jag drog till stan med Linnea förut, inte Julia som det var bestämt innan. Vi hann inte komma nånstans förrän vi träffade Bella och Nicole på Kebab city, haha tjockisar. Sedan satte vi oss i solen med dom ett tag och träffa Julia och Sofia en snabbis innna dom drog till bussen. Vi missade ju allt det roliga när studenterna åkte på flak osv... Menmen, det slutade med att vi satte oss vid ån på en filt och myste där med Micke, hihi!



dmx är grymmare än kenke, thats it

Pratar med världens tönt i telefon nu, men de är ju bra för jag hör mina awesome låtar i bakrunden...
Snart lär jag ju ska fixa till mig och glida ner på stan med Julia, sen bär det av till Alnö och chilla där.

Imorgon är det vårshow på Haga så den ska jag inte missa, det kan bli roligt..



NOT QT


country roads, take me home

Japp, då var man hemma igen! Julia gick och mötte mig förut när jag skulle till henne så jag slapp gå själv, då fick hon en bamsekram och ett grattis av mig! När man kom innanför dörren bjöds det på marängtårta och trocadero på balkongen, sedan massa jordgubbar, mums! Hennes farmor och farfar kom efter ett tag också, så vi satt med dom och Beatrice&Micke i köket. Där inne blev det mycket goa skratt kan jag säga, riktigt kul vare!

Sedan blev det balkongen igen, vi hade myyycket att prata om så det tog sin lilla tid. Sedan skulle hon åka och sola med Sofia så då gick jag hem, hihi! Och äntligen vet jag nog vad jag ska ha på balen! Ska testa Julias svarta klänning om jag kan ha den, och isåfall blir det den, mina klackskor och massa silversmycken till, AWESOME!

Snart slutar Henkes träning och då ska jag va med han.. Blir nog inga fler inlägg ikväll :)




hehehehehehehehehe

Lite kul vare ju


mys i solen

Just nu ligger jag, Tova och Pontus ute på gräsmattan på 2 filtar, en svart och en rosa. Lyssnar på musik, Tova läser en bok och vi bara pratar på om allting. Här kommer jag ligga ett bra tag till kan jag säga, fittskönt

Senare idag ska jag till mitt födelsedagsbarn Julia och äta tårta osv, så jag måste hinna duscha och sånt innan :)



Vet tyvärr INTE hur bilderna ser ut eller om man ens ser mig. Solen lyser på skärmen så jag ser bara svart, hehe, så bli inte rädd....

fin middag hos davve the man









fotbolls-bilderna












svar

hanna ♥ om lira fotboll med grabbarna:

allt härligt med dig? :)

Svar: Ja det är bara bra med mig, hur kan man inte må bra när man precis har vaknat och solen skiner!
Hur är det med dig då? :)


  Julia om 14. Vilka är dina hjältar?:
hahahahahahahahah :( rolig du är

Svar: Jag vet Julia, jag vet...

linneaaaa om jag saknar min pingla ♥:
awi, vad glad jag blirr när jag läser det här! jag saknar dig med hjärtis.. men jag är hemma nu och vi ses på torsdag!! <3

jag älskar dig pluppen!


Svar: Jag tyckte att du hade varit borta för länge ju... Bra gumman!

I love you!


14. Vilka är dina hjältar?

Har inga hjältar

talking to the moon

Igår drog vi ju ut till ön som jag sa. Vi åkte till My, Ruda, Edda och Oscar i hamnen och chilla lite där innan vi drog till Äppellunda (hette det så?), utan My och Jesper, för dom va tråkig. Sen spelade dom lite fotboll, grabbarna alltså. Och jag tittade på och smygknäppte massa fulis-kort på dom, jag uppfann nyss ett nytt ord, fulis-kort...

Sen gjorde vi väl inte så mycket mer, Rasmus kom också dit och spelade lite. För det mesta så garva vi åt Edda. Jordgubbar fixade vi också, jättemycket jättemycket! DAAAAh. Jag och Henke åkte till mig vid 11, sen drog han innan 12, och då blev det ensamt...

Idag har jag inte gjort ett skit, lyckades försova mig också. Pettson ringde och väckte mig och jag ringde och väckte Jullan direkt efter, haha. Har nyss kommit hem och sitter just nu och diskuterar stooora problem med Tovisen.. He-he

Justja, ikväll skulle vi egentligen utmana våra föräldrar på brännboll uppe på norra men de va bara 5 st som skulle komma så det blev inställt, 2 bad. Lite synd vare ju....

Bilderna kommer upp nån annan dag



lira fotboll med grabbarna

Snart kommer Henke och ska hämta mig.
Sedan drar vi ut på ön och lirar fotboll med
Oscar och Edvin, kanske fler, vem vet.
Utan middag blev jag också, hehe, söt familj!

Hörs senare ikvällll!


13. Fem saker du inte kan leva utan?

- Coca-Cola

- Mobilen

- Att sova

- Kläder

- Mat


sovit bort hela dan

Vaknade för ca en halvtimme sen, så nu sitter jag i köket och käkar frukost/lunch/middag eller vadfaan man kan kalla det. Gott äre iaf! Snart ska jag väl hoppa in i duschen och klä på mig och fixa håret och sminka mig och borsta tänderna för sen ska jag träffa Henke.

Ikväll ska jag inte komma hem i tid, tjarrå


Söt tjej

12. Vart ser du dig själv om 10 år?

Hmm... Nog har jag flyttat hemifrån och har 2 barn, flicka och pojke. Sedan om jag har en man eller inte spelar ingen roll för jag vill helst uppforstra mina barn själv, hehe. Vi bor i ett fint hus med fin inredning, pool, stor gård osv. Har en Chrysler såklart, för jag har ett bra jobb så jag tjänar mycket pengar, hiho!

Kanske, att jag bor utomlands!


en fråga ger ett svar

Gorangrete  ([email protected]) om Godmorgon! :):  Nice site, cool background. toni.

Svar: Oh, thank you very much! :)


w00pw00p

Endast en mor kan älska detta barn


myyyys

Innan middagen kom Kenkekeee hit, vi såg på tv och nörda dator. Också gick vi upp i köket och skala morötter, sedan fick jag vänta i 100 år på maten. När jag till slut fick mat så satt jag och åt typ en timme, så jag tror att Henke blev lite uttråkad nere på mitt rum, hehe! Han sov ju nästan när jag kom ner.. Jag fixade mig och bytte kläder också åkte vi till Fäbodgränd och träffa Kalle, Robin, Fredde och Amanda. Sedan innan vi skulle gå så kom Dompa och Edda förbi.

Efter de åkte vi ju in till stan som vi hade lovat Oscar och Edvin, det tog sin lilla tid men framåt kom vi! Det fanns inte ett skit att göra i stan så vi åkte mot Alnö, där träffar vi på Rasmus, så vi hänger på han till Media markt och hare bra! Sen åkte vi in till stan en stund ändå. Köpte dricka och godis.. Så medans vi åkte till mig så tjocka vi på i bilen, de va gott heheh! Så nu har jag kommit in, skulle egentligen ha haft sovsällskap men de blev inge av :(

BARA FÖR ATT JAG ÄR SÅ JÄVLA COOL





min humor








HEHEHEHEHEHEHHEHEHEHHEHEHEHHEHEHEHHEH

jag saknar min pingla ♥

Min kära vän Linnea Strömberg åkte utomlands utan mig.
Hon lämnade mig i kalla Sverige med alla randoms.
Jag vill att hon ska komma hem omedelbart!
För jag saknar henne sjukt mycket och behöver henne.
Vill höra varenda detalj om hur hon haft det.

Älskiiiii, kom hem nu! :(


färgar håret

Tova ville att jag skulle färga hennes hår, så jag har precis gjort det, och resten av färgen som blev kvar färgade jag min utväxt med. Färgen är mahogny brun så jag vet inte exakt hur resultatet blir, men jag får hoppas på att det blir bra! Bättre rött än grått iaf...

Kanske ska börja fixa mig också eftersom Henke skulle komma... hehe hade helt glömt bort det så jag började göra massa annat istället, hihi!


cha cha bloggen!

Jag sitter och äter frukost nu, rostade mackor med skinka, ost  och gurka, men huuuuuua vad nyttig jag är då! Också dricker jag o'boy... Tänkte gå ut i solen snart också, mamma och Patrik har åkt iväg så nu är jag själv. Känns skönt!

Snart ska Henke komma hit också, han skulle bara tvätta epan, hoppas det tar tid så jag hinner fixa mig liiite iallafall! ;)


försenade bilder!











I came up in here to rock, Light a fire, make it hot

Innan vi drog in till stan satt vi uppe hos Sofia och hade det trevligt med musik och mycket skratt!
Till slut, när klockan va halv 10 så drog vi äntligen in mot staden och träffade mycket trevligt folk
och såg många fina bilar som man INTE skulle tacka nej till. Dessutom så var det ju många gamla
äckliga gubbar som vissla och ragga på oss och man blev så sjuuuukt äcklad!! Ville bara sy igen
käftjäveln på dom, snusk! Vi gick mååånga varv, fötterna och benen fick lida, och till slut även
huvudet... Bajs. Sedan blev det för kallt och det värkte i hela kroppen så vi gick och åt på kebab-city
och träffa Linnea, hennes kompis, Jonna, Ebba och Henke också, trevligt trevligt! Sedan skildes vi
åt och jag och Julia tog bussen hem.

Nu ligger jag här ensam i sängen med mina chips, min daim och min cola, sov gott!



stan/crusing

Snart ska jag och Jullan ta bussen ner till stan, möta Sofia, åka och fixa en grej och sedan ska jag bannimej köpa 4 powerking som jag kan smutta på hela kvällen. Jag har bara lite kvar att fixa innan jag drar iväg. Har klätt på mig, sminkat mig, ätit och nu ska jag bara fixa håret lite. Det är ju inte rakt så jag tar en sväng med plattången, hihihi!




frågor och svar

mysan om ikvälllllllll:

Tjenare hur mår sötnosen idag?
kram :)

Svar: Hejsan gumman! Jag mår superbra för att det är sol ute, då kan man inte vara ledsen! Sedan ska jag ju träffa Henke ikväl också, ska du in till stan?

Kram


paaaaaaaaaalllllllllllleeeeeeeeeee om ikvälllllllll

Blir lika glad varje gång jag träffar dig min bästa vän <3

Svar: Nämen bubben då.. Blir glad när jag träffar dig också. Och jag fick mig ett gott skratt när du berättade du-vet-vad! Hahaha <3



skin skin som den sol du e'

Jag vaknade för ca en timme sen, har suttit och ätit frukost sedan dess och nu drar jag ut och sätter mig i solen, hoppas man blir nå brun då!

Kenke kommer hem ikväll istället för imorgon, WIIIIIIIE!


fake it til you make it

kenke om ikvälllllllll: och jag njööt av dom där pussarna :D<3

Svar: Klart du gjorde, de va ju mig dom kom ifrån ;)<3


sara:) om ikvälllllllll: söt blogg:)

Svar: Tack detsamma!



11. Vad vill du göra innan du dör?

- Jag vill hoppa bungyjump

- Jag vill hoppa fallskärm

- Jag vill skaffa barn

- Jag vill köpa ett hus med pool

- Jag vill förbättra världen på något sätt

- Jag vill ha en stor stor hund och massa fler djur


ikvälllllllll

Efter att jag käkat middag så vandrade jag till Hagaskolan och mötte Amanda, hon satt där på en bänk och hade det chill medans jag vad helt lökig för att ha gått 3 km... AMAGAD. Sedan kom Robin med en liten unge också, så vi gick upp till en lekpark och gjorde sandkakor, kasta frisbee, lekte med Matrix och gungade lite. Efter en timme kanske så gick jag och Amanda tillbaka till Bosvedjan och köpte lite dricka och slog oss ner vid ett dagis. Sedan kom Robin tillbaka (utan unge), vi satt och lyssna på musik osv. Hade riktigt trevligt. Sedan fick vi besök av Björn och hans tjej ett tag också.

Jocke och Palle kom lite senare. Sedan drog alla utom jag och Palle iväg med Robin. Kenke hämtade upp mig där jag va också åkte vi till Alnö. Träffade 2 polare till han, sedan stog vi utanför Jackie i en halvtimme typ innan han skjutsade hem mig... Den bögen åker till sin sommarstuga imorgon så jag fick pussa på han extra mycket nu!


Amanda och Matrix



he-he-he


GOOOOOS

en irriterad outfit

Som jag skrev förut så kom Jullan upp till mig för att sola, här bjöds det på Coca-Cola och musik, hehe!
Och sedan när hon skulle gå så hade jag pratat med mamma om en grej så jag blev fly förbannad
och tog första bästa skorna innanför dörren vilket resulterade bilden nedan...


Sovkläder & uggs i Juni, de är fashion de!

tur att någon håller med mig!

Kimmey :) om ?:  Håller med dig fullständigt! Fyfan för djurplågare!!

Svar: Bra att du tycker likadant, jag avskyr djurplågeri överhuvudtaget. Nästan grät när jag kände att jag var tvungen att leta fram bilder på sälarna för att visa vad jag menade...


tur att någon håller med mig!

Kimmey :) om ?:  Håller med dig fullständigt! Fyfan för djurplågare!!

Svar: Bra att du tycker likadant, jag avskyr djurplågeri överhuvudtaget. Nästan grät när jag kände att jag var tvungen att leta fram bilder på sälarna för att visa vad jag menade...


sanna svarar

/ - lindaaa' om 10. Tror du på dig själv?:

man måste våga tro på sig själv !
hur har din fredag varit ? :)

Svar: Det har du helt rätt i Linda!

Min fredag har varit en av dom bästa faktiskt, fast blev lite sad när Henke berättade att han åker till sin sommarstuga imorgon och stannar tills på söndag... Annars har den varit helt okej faktiskt, har varit med trevliga människor och med min kärlek, bättre kunde det nog inte bli!

Har du haft en bra fredag? :D



Baby i was born this way








HAHAHAHA, måste vara det mest groteskta ever..


10. Tror du på dig själv?

Lite konstig fråga men jag antar att jag gör det ibland, om jag tror att jag klarar något som jag egentligen tycker är svårt så brukar jag oftast klara det.

Till exempel när jag skulle ha idrott en gång förra veckan, och jag kom 20 minuter sent när vi skulle springa i ett spår som var 2,7 km långt. Så sa jag till mig själv att detta klarar jag! Så jag sprang spåret på 16 minuter, och det tycker jag själv att jag gjorde riktigt bra ändå, för att ha varit en rökare och för att ha kommit sent så var tiden hyfsat bra.

Så jag antar att jag tror på mig själv.


godmorgon solen!

Termometern utanför köksfönstret visar över 20 grader, ibland kikar solen fram och ibland är molnen i
vägen. Men det hindrar inte mig och Julia från att sitta ute på min veranda inte! Så hon är påväg upp nu,
sedan ska vi försöka få lite färg på kroppen!

Bloggar senare.


?

- Vad är det för likhet mellan en säl och en oskuld?
- Båda blir blodiga när de får smaka klubba.

Hur i satans jävla f*tthelvete kan man få detta till någon roligt?
Kan någon förklara för mig, för jag förstår verkligen inte..







Jävla tragisk värld vi egentligen lever i.

Funderar starkt på att få livstids fängelse när jag blir äldre, allt för att bara ta ihjäl varenda jävla djurplågare på denna planet. DÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!

number eleven, me likeeeee

1. Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män
2. En snigel kan sova i tre år
3. Ögats storlek är detsamma från födsel till död, men näsa och öron slutar aldrig att växa
4. Den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare.
5. Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet
6. En krokodil kan inte sticka ut tungan.
7. Det är omöjligt att nysa med ögonen öppna.
8. Noshörningens horn består av sammanpressat hår
9. Serien Kalle Anka var en gång i tiden förbjuden i Finland på grund av att han inte har några byxor.
10. Jättebläckfisken har världens största ögon (no shit, den heter jättebläckfisk...)
11. Det vanligaste ordet världen över är okej. Det näst vanligaste ordet är Coca Cola.



nawwwww

Hahaha asså så jävla söt lillpandan är!

Storpandan blir ju rädd....


spenderat kvällen på ön

Efter att jag käkat pizza, som var asgott. Så tog jag bussen till Alnö där jag träffade Henke, Oscar, My, Rochella och några fler. My och Oscar va tråkmånsar för dom skulle hem eftersom att båda skulle upp tidigt dagen efter... Så vi andra drog till Hartungviken till Jocke, Jennifer, Petter och nån till. Dom hade gjort en brasa dom.. Sedan kom och gick det folk hela tiden och till slut var det bara Henke, Jocke, Jennifer, jag, Jackie och en till kille kvar. Så vi orkade inte vara kvar så vi släckte brasan och åkte iväg. Då for vi in till vi och åkte runt lite där, och jag fick styra när Henke körde, hihihihi! Jag va så jäääävla bra på att köra, jag till och med skjutsade hem Jackie till Släda, så bra är jag, jappjapp!

Nu svamlar jag ju bara på, så kanske är dags att sluta skriva, hehe!

Några bilder från ikväll, tog dom från Jackie, hihi





brb

Nu sitter jag och kissar samtidigt som jag bloggar, intressant i know.
Snart ska jag byta om, och sedan ta bussen till Alnö. Tjarå


sköm dröm

Hatar inte ni också såna här konstiga drömmar? Där det är folk man inte känner och man hoppar från en plats till en annan på mindre än en sekund? Det gör jag iallafall...

Iallafall så började min dröm med att jag var med tre killar i en snowboard backe, som såg ut som en vanlig skate-ramp fast med snö... Och helt plötsligt var vi på min veranda och solade, också känner jag hur jag får ont i käken, så jag försöker gapa, men de tar typ stopp. Och även fast jag inte vill och säger NEJ till mig själv så gör gapar jag ännu mer i drömmen. Jävlar vad less jag blev då, för drömmarna känns ju helt verkliga... Och jag visste ju själv att den skulle gå ur led eftersom jag har drömt samma sak ett antal gånger förut.

Så min käke hoppade ur led/bröts, så jag kunde inte prata eller nånting, utan jag började typ böla och visade med teckenspråk att dom tre killarna jag var med skulle ringa 112 omedelbart! Men helt plötsligt var jag inte med dom killarna längre, utan jag var med Amanda och Jocke, så vi tog bussen från mig ner till centrum, de va mörkt ute, så det måste ha varit natt. Och jag fick gå och hålla i käken så att den inte bara hängde hux flux...

Kommer ihåg att jag kunde känna hur den stack ut från kinden(alltså inte genom kinden, utan det var bara som en hård knöl på kinden, alltså käkbenet) och att jag kunde röra på den, helvete vad ont det gjorde, kände mig helt psycho! Iallafall så kom ingen ambulans när vi var vid centrum, utan istället för en ambulans kom mamma i en mörk bil med pappa, farfar och Jenny (som för övrigt bor i Uppsala), helt sick.

Och där slutar drömmen, när jag vaknade var jag tvungen att se så att munnnen fungerade som den skulle, så det första jag gjorde var att gapa.


honey, i'm hoooome!

Nu har jag kommit hem från vår fina stad. Jag och Julia tog bussen till stan och köpte jordgubbar och powerking, sedan mötte vi upp Sofia och slog oss ner vid ån. Träffade även Isac och Micke vid basketplan en stund. Vi hade en sjukt trevlig dag, vi låg på en filt och lyssnade på musik, det kunde bara inte bli bättre! Sofia hade även med sig kameran men hon är seg på att skicka bilder :( Amanda och Robin kom också förbi och sa hej osv. Sedan innan vi drog hem träffade jag Ella och Jonte också, sjuuukt längesen!

Nu ligger jag i sängen och väntar på pizza, boom schakalaka!

Bjuppar på en bild på mig och Sofia så länge ♥


svar på kommentar

linnea om men döööörå:
jag kommenterar juuu, :( <3

puss
love you

Svar: Ja det gör du gumman, och det är awesome! Creds 2 u honey!


tröja

Justja, mamma kom hem med en tröja till mig igår, och Tova fick en likadan.
Det var meningen att vi skulle sova i dom men dom är så söta så man kan
ha dom till vardags också, hihi.


Ni fattar inte hur svårt det var att knäppa en bra bild...

goodmorning my sunshines!

Jag har nästan precis vaknat, har tagit mig upp ur sängen och ätit frukost och hunnit planera dagen med Julia.
För idag ska nämligen jag, Julia och Sofia dra ner till stan och köpa jordgubbar och dricka och sitta på gräset och ta det lugnt, jag ska ta med mig mini-högtalare och filt också, detta kommer bli jätteskönt, att bara ha en slapp dag kommer sitta jäävligt bra!

Senare ikväll bär det av till Alnö för att umgås med mer trevligt folk, vi hörs lite senare! Kanske kan få blogga från Jullans telefon :D



9. Någon du vill byta liv med en dag och varför?

Ingen tvekan om vems liv jag skulle vilja leva för en dag, Kenzas helt klart. För att hon har en stor framgång i livet, egen smycke/kläd kollektion, superbra blogg, klädstil, egen inkomst, fina kläder och en egen lägenhet. Hela hon är ju fin, allt som har med henne o göra är perfekt. Hon måste ha världens finaste utseende, kropp och ja... allt!

Avgudar henne, och ibland så hatar jag henne för hon har allt :(


8. Tre favorit låtar, filmer och tv-shower

TRE LÅTAR








TRE FILMER








TRE TV-SHOWER






glid på stan med julia&sofia

Idag när jag och Julia anlände till skolan så fick vi reda på att vi slutat så vi blev ju jävligt glad... Då drog vi till stan och kollade runt, sedan ringde vi Sofia och gick till henne en stund medans hon bytte kläder och så. Sedan vandrade vi alla tre in till stan igen och letade en klänning till Sofia, hon hittade en skitfin på h&m som satt huuuur bra som helst på henne! Jag hittade en skitsnygg tröja på Carlings som jag vill ha, men alla pengar går ju till balen/avslutningen... Så det suger ju..

Sofia knäppte några bilder också, hon får skicka dom till mig ikväll eller imorgon så lägger jag upp dom då! :D


RSS 2.0