chicken.... blä

Godmorgon...!

Jag kom hem för ca 3 timmar sedan. Hade en sjukt rolig kväll igår, mest roligt för att jag fick reda på vilka av mina vänner som var falsk. Så nu har jag insett att mina äkta vänner befinner sig utanför Bosvedjan. Jag hade det riktigt mysigt ändå, blev ju lyckat iallafall!

Nicole ska föra över bilderna från hennes kamera idag någon gång, så jag lägger upp dom när jag har fått dom! :)

Nu får det bli några bilder på mig istället, och Ellens hamster :)





Ellens hamster:


Hon hade gjort en orm också, som hette Otto, men den fick jag inte på bild :(

Nu ska jag äta kykling med ris, hörs snart!

Lanlokalen

Sitter i lanlokalen med Nicole, Edvin, John, Hampus och Dominik just nu... Händer inte så mycket här. Jag har paxat Dompas dator nu så han sitter vid Johns, och John blev utan.. HAHAHA. Tragiskt men ändå inte. Snart kommer Anton och Johan också, kul va? Haha nja, men ska nog träffa Jocke snart, börjar få långtråkigt. Tror heller inte att Dompa gillar att jag tar upp hans dator så jag ska nog flytta på mig snart!

varma mackor

Shooobre, nu ska jag äta varma mackor som har varit i ugnen ett tag, fett jävla gott! Sedan ska jag slita Jocke ifrån Alex så att jag har något att göra. Tror vi ska se på en film eller något. Blir lite ''mat'' nudå, hihi!





Lite pictureeees...

give it to me baby, aha aha!

Finns inga parfymer som luktar så gott som domhär! Vill ha allihopa!







elin in the phone

Hejsan igen...!


Pratar med Elin i telefonen nu, mamma Patrik och Ellen har åkt iväg och handlat grejer till varma mackor, mumma! Har knäppt lite kort på mig själv nu, haha typ dagens outfit som består av myskläder. Vill ha Colaaa.... Men har vi någon? Nej såklart inte... Nu ligger jag bara och väntar på att dom ska komma hem, så att jag kan få något mer än bara frukost i magen, är hungrig men ändå inte.. Haha konstigt egentligen. Har inte så mycket mer att skriva nu..

Ps: Bilderna från igår kommer upp lite senare, vi knäppte nämligen med Nicoles kamera och hon är inte hemma än :)




@home

Har ingenting att göra... Hittills har jag duschat, borstat tänderna, klätt på mig, sminkat mig och ätit. Men nudå? Vill inte bara vara hemma ikväll, vill göra något kul ju. Ska fundera lite till, kanske smsa Jocke och fråga vad han ska göra ikväll :) Får se om jag sover hemma eller icke... Vill egentligen inte sova hemma, att sova hemma innebär att sova själv i en tom säng. Sover hellre med någon, så jag känner mig trygg.

En till snygg bild på Edvin och mig! ;)


dag 10... 1 person du kan lita på...

Min mamma<3


tack för gårdagen!

Efter skolan igår så träffade jag och Nicole Danne och Henke, dom hämtade upp oss i Haga och sedan skjutsade dom oss in till stan, träffade Ronja på Ica så hon fick tillbaka pengarna jag var skyldig henne. Sedan åkte jag och Nicole hem till mig... Då hann vi med allt dethär!

Jag dammsög trappen medans hon lagade mat till mig, jag åt.
Efter det tvättade jag håret + hårförlängningen.
Nicole torkade hårförlängningen medans jag packade ner lite saker i väskan.

Sedan tog vi bussen hem till henne, hon käkade, sedan fixade vi oss lite mera.. För jag hann ju aldrig bli klar eftersom Nicole alltid stressar mig, haha! Vi lyssnade på massa gamla partylåtar och sjöng med som två jävla proppar! Kvart över 7 tog vi bussen hem till Jocke. Mötte Sofia på busshållsplatsen innan vi gick in till honom. Väl inne hos Jocke slog vi på lite skön musik och chillade. Sedan kom Alex, Tobbe och Oscar också hem till Jocke. Blev mycket trevligt, haha ;) Innan 12 drog alla från Jocke, utom jag. Han var så gullig och stannade med mig, istället för att kasta ut mig liksom.

Vi la oss i sängen och såg först på nån jävla skitfilm, haha sedan bytte vi till ''Jiddra inte med Zohan'', haha så jävla flummig film! Men jag somnade typ en stund efter att filmen börjat... Tror att jag somnade typ kl 2, sedan vaknade jag kl 6 av ingen anledning alls :S

Klockan 12 klev jag upp, skit seg... Typ diskade alla glas och tallrikar så att hans mamma skulle slippa, snäll jag är va?:)

Bilder från skolan!



På andra sidan befinner sig Natali (Tutta)



SOLIGT JU! Ser typ ut som en kille också, pluspoäng!


Söt krummilur...


Min outfit bestog av jeans, svart stickad tröja och kängor!


Stay down


Jag och Edvin! :)



Två asfina bilder på mig! Visst är jag unik?

hey ho, lets go!

Nu är det dags för mig att ge mig av, jag har sett på 2 1/2 men tills nu, kul liv va? Nja inte direkt asså... Så nu kilar jag iväg.. Men innan jag går ska jag bjuda på lite ''snygga'' bilder, hehe!





tänk om....

... jag fortfarande hade varit så smal?


Bilden är ungefär 1 år gammal, fan va spinkig jag va då! Vill ju nästan dö när jag ser bilden, usch fy blä. Det är inte fint att vara undernärd och supersmal. Man ska ha former och lite fett på kroppen! Och vill man av någon anledning gå ner i vikt, så snälla banta inte eller gå på barnmatsdieten (LINA OCH JULIA, FY SKÄMS FÖR ERA TANKAR:)), träna och ät nyttig mat istället. HÄHÄ

Vem ville liksom va tsm med mig när jag såg ut sådär? HAHAHA

Once again the sun is rising, I better keep on walking

GE MIG ALLT! VILL KLÄ MIG SÅ! PRECIS SÅ!




summer dress

Kikade i min garderob och hittade denna klänning som jag bara måste visa! Jag bytte till mig den här klänningen av Hanna (min halvsyster), mot en av mina. Hon har köpt den i USA och den är så jävla snygg i ryggen! Synd bara att den är jätte rosa, men fortfarande sjukt snygg är den!

Såhär ser den ut:




Den är dock lite stor, därav alla veck på klänningen :)


I could walk a thousand miles to be with you

Hejhej!

Denna dag gick så jävulskt segt, huvudet kändes tungt, dunkade och gjorde ont. Hade ingen ork att vara i skolan idag... Men jag kämpade mig igenom ännu en skoldag, och imorgon är det äntligen fredag! Vad ska ni göra imorgon? Sitta hemma? Gå ut? Eller kanske till och med gå på bio? Jag har ingenting planerat ännu, bara att jag ska tillbringa kvällen med Nicole.

Nu
ligger jag i sängen och väntar på ett hemligt sms som lyder ''du kan komma nu<3'', eller något.. Hihi! Ska ta en snabb dusch också.. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Har bara varit hemma och lagat mat till familjen. Det blev en god pasta sås med pasta, haha!



Jag just nu...


På mitt gåband igår!


dag 9... 2 saker du önskade att du kunde...

- Hitta mitt livs kärlek

- Jag vill kunna flyga!


Nu drar jag och syster min och tränar med boysen!

Nu blir det att ta gymmet med storm! Fan vad biff jag ska bli *LAUGH UT LOUD*!!!
Nä men kolla lite på fina pojkar och gå på mitt gåband kan aldrig bli fel!

Tjaråå


dag 8... 3 ord du använder varje dag

- Hej
- Okej
- Ja

Fan vilket roligt inlägg!


dag 7... 4 minnen du aldrig glömmer

  • Min första fylla, oförglömlig
  • Klass S6
  • När jag gjorde en biopsi
  • Gatufesten 09


skoltröjan

Framsidan



Baksidan


Bäst ju.. =)

dålig uppdatering, sorry!

Hej sötnosar!

Om igår: Jag, Dominik och Nicole åkte bussen tillsammans efter skolan, vi åkte hem till Dompa en snabbis och plocka upp Alex, sedan drog vi upp till gymmet, varken jag Nicole eller Andreas var särskilt pepp på att gymma. Så efter 10 minuter så gick vi hem till mig och såg på lite tv och åt chips. Kvart i 7 gick vi upp till bussen, jag och Andreas åkte ner till stan för vi skulle se på Gullivers resor på bio. Den va superbra! Lätt värt att se den, skön som fan var den! Efteråt höll jag på att glömma min mobil i biosalongen!!!! Fick panik och sprang in igen och letade den, Andreas hittade den under sätet brevid honom, *pust*. Sedan begav vi oss till bussen och åkte hem :)

Idag: Vi hade en jättebra vikarie idag på både matten och fysiken, vi hade fysik i 10 minuter sedan slutade vi, hur skönt som helst! Efter skolan väntade jag på att Nicole skulle sluta, vi åkte ner till staden och solade på Ego och sedan köpte vi varsin dricka och tog världens fullaste buss hem, verkligen packat med folk! Så nu sitter jag här vid köksbordet och väntar på mat, och efter det väntar gymmet med syster och Alex, wish me good luck! :D



Dagens outfit, tufft va



EGOEGOEGO

Godnatt

Slänger upp en bild på min enkla outfit innan jag säger godnatt och sov gott till er!


Skönt att träna!

Stack iväg och tränade med Tobbe och Edvin, på plats var Jocke. Sedan kom även Alex och Dominik, då hade vi andra redan tränat ett tag så vi satt mest bara och kollade på, hehe jag iaf. Vem kollar inte när killarna står och pumpar sina muskler?;) Jag har duschat och sånt nu, känner mig superfäsch! Imorgon blir det gymmet igen med Alex och kanske Jocke tror jag, kanske kommer fler också!

Just nu ligger jag i sängen och ser på My name is Earl, haha fyfan vilket roligt och dåligt program.

Jag är biff.


Nytränad


Nyduschad

bildbomb!

Lägger upp detta så ni har något att titta på medans jag är och tränar, så snäll som jag är...


Jag, Tova och Andreas i somras!


Tova och Andreas nån gång.


Hanna, Tova och jag i Stockholm 2009


Tim, Ramtin och jag, H&H kvällen


Kalle, jag och Tobbe hos Julia!


Jag och Cissi hos Sumpan

HAHA LILL-LUGGEN


Cissi och jag igen, gillar mina miner


Haha, hos Sumpan det med


Fredrik, Tova, jag och Mattias


Jag och Ellinor i Uppsala i höstas/våras? :)


Första bilden jag la upp på bloggen :)


Jag och söta Andreas


Gammal bild på mig när jag var blondin


Jag, Ellinor
Evelina och hennes 2 kompisar :)


Jag Tova och Joel i Grekland!


Jag i mina mys kläder


Den supersöta kjolen jag velat ha, men som jag inte kommer ihåg var jag hittade den!

Solat med Ronja!

Efter skolan drog jag ner på stan med min saknade vän Ronja, vi drog en solning på 20 minuter. Fast först fick vi vänta i en kvart på átt 2 st solarium skulle bli lediga... Lite drygt sådär, men tiden går snabbt när man har roligt, och med Ronja kändes dom där 15 minutrarna som 5, haha! Älskar tjejen! Jag har precis kommit hem, har värmt på lite lasange, så jag sitter och äter en liten middag för mig själv här framför datorn.

Snart ska jag iväg och träna med Edvin och Tobbe, lär väl bli någon timme på gåbandet igen, haha! Eller som Tobbe säger... springband... Haha för mig är det inget springband, inte för mig och min kondition. Kör hellre på en liten promenad..



Gillar att ha handen där, och vet ni varför? För jag vill inte ha hår i ögat..


FANFANFAN

Jag hade en känsla av att jag visste vad rätt och fel var. Jag visste vad jag gjorde, men det visste inte du. Att bli sviken igen var det värsta som kunde hända, att det kunde bli så fel. Jag borde ha insett det, att du inte alls var som jag trodde. Att en människa kan vara så egoistisk och känslokall... Jag förstår inte. Att bara tänka på sig själv, inte tänka på den som blev sårad för 2 veckor sen. Då hela mitt liv rasade ihop, och när jag försökte bygga upp det igen, så förstörde du det. Jag hade kommit långt, längre än vad jag trott. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna börja om på nytt. Men det gjorde jag, eller jag försökte iallafall. Det kändes så rätt med dig, i din närhet betydde jag något. Men ändå blev jag lurad, helvete. Finns inga ord för min besvikelse, du visade en helt annan sida av dig, den sämsta sidan. Jag skulle ha stannat hemma, för att åka till dig var det största misstaget jag någonsin gjort.


want it







hemma igen!

Skönt att komma in i värmen...

Som sagt så gick jag ut med Hampus och Tobbe. Vi gick en sväng till Citygross och köpte varsin dricka, sedan gick vi tillbaka till centrum och väntade på Edvin. När han kom så gick Hampus hem och bytte om, och Edvin och Tobbe följde med mig hem när jag skulle byta om. Vi gick och tränade i ungefär 1-2 timmar, det var superskönt! Fastän mina ben känns som gummi nu... Jag har nyss duschat och smörjt in mig med Ldb body lotion, den bästa!

Nu ligger jag i sängen med lite chips och en kall Cocacola och ser på Hancock, supermysigt!



utgång

Tog lite tid på mig att fixa mig, har ju inte bråttom. Nu är jag helt färdig iaf, har lockat håret och sådant, så nu ska jag gå ut och umgås med lite trevligt folk. Annars har jag inte gjort ett skit idag, legat och degat i sängen, ätit och duschat.

Om igår: Jag hann inte uppdatera något igår innan jag åkte. Jag kom vid 6 ungefär, då åt jag middag med mamma, Patrik mormor, morfar och Tova. Det var supertrevligt och mysigt. Sedan kom Danne, Henke och Elin med bilen och hämtade upp mig, stannade på Citygross och köpte lite dricka innan vi åkte hem till Danne. Vi hade en superrolig kväll med massa musik och lite film! Jag somnade vid halv 2, klockan 3 vaknade jag med 6 missade samtal från syster och mammsen. Hon och Patrik hade virrat runt i en timme och inte vetat vart jag va, så klockan 3 satte jag mig i bilen och vi åkte hem. Cheesecake besökte min mage halv 4 den natten, blev proppmätt!

2 bilder sen igår!



Jag just nu, dagens outfit:



Också en dålig bild på tröjan, men det får duga. Till den har jag mina ljusa tighta jeans.

det är dags för min efterlängtade dusch!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch, behövs efter gårdagen!


Haha!


what you did to me was hurtful

Du visste vad jag hade gått igenom, och ändå gjorde du så.
Så jävla känslokall, så egoistisk.
Tillbaka på ruta ett, sårad igen.
Orkar inte försöka, det är ingen ide.
Bygger upp murar omkring mig, snälla stanna utanför dem.

Perfect




Godmorgon!

Jag kan inte fatta att jag lever idag... Menmen, har nyss vaknat och hunnit äta lite frukost. Nu har jag placerat mig i sängen och ser på Simpsons medans jag sitter vid datorn. Har inte så mycket att göra idag, tror jag ska dra ut en sväng, men innan det blir det en dusch och lite pugg! :D



so damn beautiful

Du är så jävla fin, vet du det?
Komsi komsi.
Jag bits inte, haha. Nejmen....

Jag har alltid tyckt att du har varit fin, för 2 år sedan var första gången jag såg dig i ögonen och såg något vackert. Det hände något speciellt mellan oss, något som än idag finns kvar.




dag 6... 5 saker du inte kan leva utan

  1. Lypsyl
  2. Coca-Cola
  3. Min familj
  4. Hudkräm
  5. Mina vänner


Snygg tjej...


hemma/ut?

Hejsan allihopa!

Jag har en bra dag idag, mitt humör är på topp och ingenting kan gå fel. Hoppas det fortsätter så mot kvällen också, har inga direkt planer, men någon plan i bakhuvudet har jag, kanske ska lägga fram den för folket! :D Jag hoppas attg min kväll blir lyckad, om jag får som jag vill ;)

Idag har jag på mig en svart basic långärmad, ljusa jeans till det också slängde jag på mig mina Converse! Körde på lockigt hår också, för att piffa upp den tråkiga outfiten... :)

Jag just nu:




Summer

Sommaren 2011 ska bli den bästa! Jag ska köpa fina bikinis så jag kan byta varenda dag... Haha... Funderar på dom här för tillfället:




ge mig!


Denhär klänningen...


Domhär skorna, så skulle jag vilja se ut i sommar! Superfräscht med färg ju!

summer outfit




today is a sunny day

NOT!

Idag sög skolan lika mycket som vanligt, men kanske lite mer eftersom att jag ärligt kan säga, men dom starka fördomsfulla orden att jag HATAR vår matte och fysik vikarie. Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaam heter han, får inte kalla han Sam, utan de måste vara ett utdraget Saaaaaaaaaaaaaaaam,.. Helt blåst... Han fattar inte ens hälften av vad han själv står och försöker räkna ut på tavlan.. Han pratar som en bäbis, ser bra ut, men tänderna och rösten förstörde utseendet lika snabbt. Samma kläder typ 4 dagar... Helt dum i huvudet är han... Tror att jag kan skriva graffiti o skit, låt mig skratta HAHAHAHAHAHAHA.

Åkte hem
Städade
Käka på donken
Kom hem
Dator + Tv
Smsa
Blogga


Nyår


Såhär hade jag tänkt att se ut på avslutnings middagen tror jag. Nyårs outfiten som aldrig blev av ;D

måste införskaffas!



Alla som har testat dessa produkter har bara sagt positiva saker, som att håret är jättemjukt efteråt och slits inte lika mycket. Mitt hår som jag hatar, slitet och klyvna toppar, torrt och jävligt skadat, skulle verkligen behöva dessa vårdande hårprodukter. Ett snack med mamma så ska det nog gå. Vill inte använda Tresemmé efter att min otroligt smarta vän Julia berättade att den innehåller olösliga silikoner, som alltså inte reparerar håret, utan skadar det. Så ett tips från mig är att använda Matrix :)

Dag 5... 6 låtar du är beroende av...

Tracy Chapman - For my lover
Akon - Angel
Daniel Adams Ray - Lilla lady
Hoffmaestro - Young dad
Vincent - Baby hurricane


bilder från helgen!







dag 8... 3 ord du använder varje dag

- Fel
- Ja
- Oki


dag 7... 4 minnen du aldrig glömmer

  • När jag var fjortis
  • 21 Augusti 2009
  • Coop forum med Julia
  • Haha Elin på spanska lektionen förra året. Vi hade haft spanska i ca 3 år då, och när vår lärare frågade henne vad 33 hette på spanska så sa hon trecetre, och det måste vara första och sista gången jag skrattade så mycket som då!

dag 4... 7 rädslor/fobier...

  • Mörker
  • Stora insekter
  • Hårstrån i maten
  • Typ klaustrofobi
  • Att behöva gå på begravning
  • Rädd att bli tjock
  • Döden



filmtips

Detta är fan den bästa filmen jag har sett på länge! Jag såg den igår natt, också var jag tvungen att ladda ner den hos Oscar så jag såg den igen med han inatt. Så sjukt bra, värd att se!


ber verkligen om ursäkt!

Dåligt bloggande både idag och igår, även fast jag sa att jag var tillbaka, förlåt...!

Det hände inte mycket på skolan idag
, som vanligt. Fick sprängande huvudvärk också, inte skönt kan jag lova! Så jag missade dom 2 sista lektionerna och åkte hem och sov.. 2 timmar senare vaknade jag, kände mig fortfarande sjukt seg, också kom jag på att jag var tvungen att hämta tjockjackan+plattången hemma hos Oscar. Gick dit en snabbis och när jag kom hem så väntade maten på köksbordet!

Igår var jag på stan med Julia, jag hittade som vanligt supermycket fint som jag ville ha... Och äntligen hittade jag mina avslutnings-skor! Dom är så sjukt snygga så jag dör... Höll på att börja gråta på plats när jag såg priset, eftersom att jag inte är världens rikaste så sved det i hjärtat när jag såg siffrorna ''1299kr''.. Även fast det är mycket så SKA jag ha dom! Har även suttit och kollatg runt efter fler snygga pumps på internet, hittade många godingar!





Förälskad!!!!!!



Och sist men inte minst, mina älsklingar!!


Är verkligen helt såld, kärlek vid första ögonkastet. Dom ska jag ha till min fluffy kjol och min spets bustier på avslutnings middagen/balen! LÄNGTAR!!

i'm back bitches

Lite tidsfördriv medans mamma lånar datorn!

DITT LIV

Vad heter du? - sanna andersson
I mellannamn då? - moa carina
Vart bor du? - bosvedjan 
Trivs du där? - jadå
Brukar du läsa horoskop? - nej 
Har du körkort? - nej
Äger du några converseskor? - yes
Favoritdjur? - alla!
Vad spenderar du dina pengar på? - mat
Antal kuddar i sängen? - 2
Kan du baka bullar? - om jag har recept
Bläck eller blyerts? - bläck
Mc donald's eller burger king? donken
Är du allergisk mot något? - ja
Äger du ett busskort? -  ja
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - grön, men vill dricka röd 
Vad åt du till frukost? -  mackor och o'boy
Hur ser du ut idag? - lika sexig som vanligt
Nästa mål i ditt liv? - gå vidare
Vad såg du senast på tv? - himym
Hur svarar du i mobilen? - hallå?
Vem ringde du senast? - juliaaahh
Antal timmar sömn inatt? - 5
Sov du ensam? - a
Vad innehåller din favoritnattmacka? - smör, ost, korv/köttbullar/skinka

SENASTE PERSON SOM

Sov i din säng: jag
Du gick på stan med: julia
Skällde på dig: mamma 
Skickade ett e-mail till dig: inte en blekaste

HAR DU NÅGONSIN

Sagt "jag älskar dig" och menat det? - ja
Bråkat med ditt husdjur? - haha ne
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - nopp

SAKER


Tar du droger? - nej
Vad är du mest rädd för? - ensamhet
Vart vill du gifta dig? - på stranden eller i en mysig park
Vad hatar du verkligen? -  kärlek
Har du varit kär? - ja 
Har du ett jobb? - nej
Gillar du att ha folk omkring dig? - ja
Är du ett hälsofreak? - nej
Är du ensam nu? - ja
Några piercings/tatueringar? - ja
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - jadu... många
Vill du gifta dig? - ja
Vill du ha barn? - dom får man ju på köpet

FAVORIT

Rum i huset? - mitt rum
Typ av musik? - allt
Månad? - augusti 

DE SENASTE 48 TIMMARNA

Köpt någonting? - ja 
Varit sjuk? - nee
Sagt "jag älskar dig"? - nej
Träffat nån ny person? - ja
Saknat någon? - ja
Kramat någon? - ja 
Kysst någon? - ja

SENASTE


Låt du hörde: follow me
Film du såg: nån inatt
Drink du köpte: coca cola?
Mat du åt: köttbiffar och potatismos
Person du sa att du älskade: -
Gången du åt en 7-Eleven korv: har aldrig gjort de
Människa du slog: HAHAHAHAHAHAH
Längsta bussresa? från vallentuna, hehe
Irritation: mitt liv

orkar inte...

Som ni har märkt så har jag inte bloggat på 2 dagar.. Och ni förstår nog varför. Det har hänt så mycket i mitt liv nu att det inte ens är värt att skriva på bloggen. Ni kan kika in då och då, men det tar nog ett tag innan jag börjar blogga igen. Förlåt, men ni förstår nog..



Promenad med min gumma Alexx

Haha asså jag kan tyvärr inte bjuda på en bild med ansiktsmasken, allihopa såg verkligen förjävliga ut, haha! Nu har jag satt på mig mysiga och varma kläder, redo för en promenad med min kompis Alexandra, aka, Alexx :) Vi hörs senare. :)



mat

Hej hej på dej

Stuvade makaroner och stekt korv........... Behöver jag säga nå mer? Jag tycker inte om det iallafall, men ner i magen går det. När jag har ätit klart ska jag tvätta håret och sedan föna det. Kanske blir en snabbsväng ner på Citygross för att köpa dricka, kanske träffa Kalle också. Känner mig ju ensam :(

Det här är ju äckligt, ser helt sjukt ut...


Vårdar håret

Idag slutade vi skolan klockan 2 typ, det var superskönt. Så jag åkte raka vägen hem och hoppade in i en varm dusch, jag rakade benen, använde peeling, ansiktsskrubb+ansiktsmask, och hårinpackning, den sitter fortfarande i, vill att mitt hår ska bli super mjukt! Så jag känner mig superfräsch nu! Idag blir det bara en hemma dag... Kanske ger mig ut på en promenad runt bosvedjan lite senare. Förresten, min ansiktsmask var rosa och typ genomskilnig, haha! Visar bild senare när jag har laddat in dom i datorn :)

Såhär ser jag ut just nu!


Godnatt bitches

Nu ska jag nog lägga mig och försöka sova, min rosa kudde kommer nog vara svart imorgonbitti om handduken ramlar av inatt, haha! Får hoppas att det inte kommer hända för man vet ju hur föräldrar är?;) Nu sitter jag iaf i sängen och dricker cola ur en giraff-mugg, jättegullig, har till och med kort på den som jag ska visa er nu! :)


Visst var den söt?:)

måste glömma

Nu har jag det där eftervårdande medlet i håret, har satt upp det i en handduk så att det ska sitta i lite längre. Jag som skulle tvätta min hårförlängning idag hann ju inte det, så det får bli imorgon... Ingenting blev som jag ville idag. Jag skulle ju göra inpackning i håret, raka benen, ansiktsmask och bada :(

Jag klarade bara inte av att vara i mitt rum fullt av minnen från tiden vi var tillsammans..
Det står skrivet på väggarna, dina kläder luktar precis som du brukade göra.
Det är omöjligt att fly ifrån dig, du finns överallt.
Klumpen i halsen och tårarna som bränner bakom ögonlocken gör inte saken bättre.
Jag kan inte blunda utan att se en bild av dig, i detta kolsvarta mörker finns du, finare än någonsin,
du lyser upp mörkret, så att jag äntligen kan se.
När du finns där, så känner jag mig inte blind längre.

När jag föll för dig, trodde jag aldrig att det skulle göra såhär ont..


Minnena lever vidare

Färgar utväxten!

Imorse märkte jag att något var fel på mitt hår intill huvudet... Det var ljust?? Hmm.. Utväxt kanske.. Så den blir svart igen nu, så slipper jag gå runt bland folk och se ut som en mupp med en dm utväxt haha!

Förut så gick jag ut, själv, jag satte mig vid ett dagis och rökte säkert 1000 cigg, näe men nästan. Kände mig dock lite emo när jag satt där på marken, svart runt ögonen och bara stirrade ner i backen, hehe! Ungefär halv 9 så kom Patrik och hämtade mig och 3 pizzor, mumma! Så min kvällsmat blev en fet pizza med en iskall Coca cola till.. Varje tugga bara växte i munnen på mig, fick kämpa ner den i magsäcken med några klunkar cola. Är knappt hungrig längre, men äter gör jag ändå för jag vet att jag måste.

Nej nu måste jag skölja ur hårfärgen, det börjar stickas i hårbotten :(


Yesterday

Hade inga bilder på alla, eftersom att jag inte tog med mig kameran. Men några bilder iaf!:)

INTE normalt... ELIIIN var kom denna bild ifrån liksom?


Jag på toaletten!


Denna dök upp på dörren efter mitt toabesök... HAHA asså nej jag skoja!!!


Naww, satt inne på väggen på toan..


Armbrytning! (grrrrrr)

Åt tacos nyss, nu blir det mys

Gick ju hem till Robin, som vanligt spelade vi Legobatman!


Jag tror fan att vi spelade det i 2 timmar... Sedan gick jag hem och åt god tacos till middag/lunch! Och nu ligger jag i sängen och ser på Cougar town som är världsbäst!
...... Senare tänkte jag färga håret, göra inpackning, ansiktsmask, peeling, raka benen och ta ett varmt bad! Då är hela jag som ny imorgon! :)




2 bilder sen idag!


Världens bästa Robin

Nu har jag fixat mig färdigt, duschat sminkat mig och fixat håret. Så nu drar jag ner till världens bästa Robin, vi ska hitta på något roligt. Funderar på att käka en fet pizza eller kyckling tallrik till middag, låter frestande...

Jaja, nu babblar jag bara på... Sitter och borstar tänderna nu, så efter det så bär det av! Har 2 bilder sen igår, en på en affisch och en på Danne och Kristian när dom kör armbrytning (grrr..) ;) Jag lägger upp dom senare för nu måste jag skynda mig, vi hörs!





Dagens outfit:
Tröja: Ginatricot
Jeans: Ginatricot
Örhängen: Cubus

Tack för en bra kväll allihopa!

Förlåt att det inte blev mer uppdatering igår...

Till middag blev det krocketter, rösti, sallad och kött med bea sås, så jävla gott! Sedan kom Henke, Danne och Elin och hämtade upp mig.. Vi skulle ha åkt till Henke i Nacksta men det blev hos Danne istället, så både kvällen och natten tillbringades med awesome folk, tack för kvällen! Jag sov inte hemma inatt eftersom jag verkligen inte vill sova själv just nu, så klockan 1 typ fick jag skjuts av min kära vän Robin till Njurunda. Älskar vissa av mina vänner sjukt mycket! Halv 4 somnade jag, råkade armbåga min sovkompis i ögat också, haha!

Klockan 8 klev vi upp också gick jag till bussen, Njurunda är verkligen landet för mig haha! Sedan när jag skulle kliva av vid mig så ramlade jag när jag skulle kliva av bussen, så jävla pinsamt... Fick ont i benet :(

Jag just nu, sliten!




Lånade en tjocktröja av Danne igår :) Visst är den fin? Den är typ blå/grön :)

Fix&trix

Snart är jag klar med sminket och sedan är det bara håret kvar, jag ska sätta i hårförlängningen och sedan funderar jag på att kanske locka håret, vad tycker ni?:) Jag sitter och ser på tv nu, och snart blir det middag.. Undra vad det blir? :) Jag är sugen på potatisgratäng, det ska jag meddela kockarna mammsen och Patrik! :D Ikväll blir det nog Njurunda först och sedan stan! Vi hörs snart gott folk! :)

Jag just nu:




Ofixad

Gårdagen

Mamma och Patrik åkte och handlade grejer till tacos, och sedan hjälpte jag till lite och lagade allting... Det var ett tag sedan jag åt det, jag tror att det sist var hos Nicole med Andreas och Julia, haha... Så detta var efterlängtat! Sedan fixade jag mig också skjutsade Patrik in mig till bion där jag mötte upp Emelie, vi tog 1an till Alnö och mötte upp Sofia och Nicole. Hemma hos Sofia såg vi en Saw film och sedan en film som hette typ ''Mortyr'', riktigt läskig var den! Jag vågade knappt gå på toa :(

När filmerna var slut så tog jag och Emelie bussen in till stan, på bussen satt det en alkoholist och glodde asmycke, och när bussen stannade i stan så nästan sprang jag och Emelie hem till henne. Mamma hämtade mig senare hos Emelie :)


Knäppte inga bilder igår...


Fixar mig!

Har inte gjort ett piss idag.... Bara legat framför tvn och datorn.. Fått i mig lite mat också, två korvar. Nu ska jag iaf börja fixa mig, ska nämligen vara med Elin och massa folk ikväll =)


true



Monkis strumpor är så söta!!

Titta bara, vill ha allihopa! 30 kr/st






-


Det får inte vara sant.

big love
















Dag 3... 8 saker som irriterar dig...

  • Att jag jämt och ständigt är kall om händerna
  • Att det alltid är tv-shop på helgerna!
  • Att vissa artister suger live...
  • När folk som är fet säger att dom är det men gör inget åt det?
  • Allt som har med skolan att göra!
  • Blonda bimbos som tror att dom är något
  • Gamla människor som kör bil, typ 30 km/h
  • Att kärlek gör så ont

Dag 2... 9 saker du gör varje dag...

  • Ser på television
  • Bloggar!
  • Äter, i stora mängder ;)
  • Kissar, hihi
  • Sover
  • Drömmer
  • Känner rädslan av att förlora honom
  • Träffar min familj
  • Pratar

 


Dag 1... 10 saker om dig själv...

  • När jag är hemma själv älskar jag att slå på musik på högsta volym och städa!
  • Jag är rädd att förlora någon som står mig nära
  • Jag har haft tanken på självmord
  • När jag var liten lekte jag inte med dockor, jag lekte med bilar (barbie-perioden kom senare;)
  • Jag önskar att jag hade haft en storebror (inte ístället för Tova såklart!)
  • Mina såkallade vänner, visade sig vara falska
  • Jag vill kunna gå ner i spagat och splitt igen!!
  • Jag känner ingen sympati för dom som begår självmord, tycker bara synd om dom anhöriga
  • Jag vaknar alltid tidigt på helger, idag vaknade jag 8:30...
  • Jag vill ha en igelkott!


Tidsfördriv

Nu kör vi!


Dag 1: Tio saker om dig själv.
Dag 2: Nio saker du gör varje dag.
Dag 3: Åtta saker som irriterar dig .
Dag 4: Sju rädslor/fobier.
Dag 5: Sex låtar du är beroende av.
Dag 6: Fem saker du inte kan leva utan.
Dag 7: Fyra minnen du aldrig glömmer.
Dag 8: Tre ord du använder varje dag.
Dag 9: Två saker du önskade att du kunde.
Dag 10: En person du kan lita på


några fina bilder

Denna blogg: marigold.devote.se (vet inte hur man länkar...) må vara den finaste och bästa bloggen. Har man en gång tittat på hennes bilder och collage så är man fast! Här kommer lite bilder som jag snott av henne ;)






VAFAN DÅ!!?!?!?!?

Är det bara jag som ser det eller är all text på min blogg stor? Typ som om jag har använt Caps lock?
Om ni också ser det, finns det någon därute som kan hjälpa mig?:(


En dag blev allt så annorlunda.
Din röst var buren av is och min av snö.
Jag började frysa.
Det blev så kallt.
I dina ögon sökte jag värme,
men jag fann bara en sköld.
Jag försökte läsa vad som stod på den,
men ingenting gick att tyda.
Du förvandlade mitt liv till mörker,
och när jag sökte efter ljuset,
blåste du ut det..

Potatisbullar och bacon

När jag kom hem efter skolan så hade mamma och Patrik gjort potatisbullar och bacon, så jag sitter och äter det just nu. Jag tycker egentligen inte om det men idag var det faktiskt jättegott!

Som sista lektion hade vi engelska prov, det gick hyffsat bra tror jag. Blir resultatet dåligt så visas det inte i bloggen, haha! Men gör jag så bra ifrån mig som på So provet så blir jag happyhappy och då delar jag gärna med mig av mitt resultat :)

Nu ska jag gå och hänga mig själv, låter väl bra? Allt i mitt liv suger, haha! Men först så tänkte jag stycka, strimla och sälja kroppsdelar av 6 personer som jag vill se död. Ha ett bra liv!


Fuck off and die, du är för ful för mig

Mot skolan!

Jag börjar halv 9 med idrott... Vem fan har kommit på något så dumt att sätta in en idrottslektion på morgonen!? USCH!!!

Ska dra mig till bussen, annars blir jag nog sen! Bloggar mer när jag kommer hem från skolan ;)


Bra lärare!

Vi fick ha Shelle på våran mattelektion för några dagar sedan, och då var vi lika tyst som vanligt, sedan såg vi hur han ritade sig själv(?) på tavlan och skrev: Bra jobbat 9B! :)



Detta är Shell/Shelle. Han är vår bildlärare. Det är dessutom bara på hans lektioner som vår klass sitter som små änglar. Första gången vi skulle ha honom så pratade vi som på alla andras lektioner, för vi visste ju inte att han var jättesträng. Så han slog näven i bordet och sa att alla i klassrummet skulle vara knäpptysta, att vi inte ens skulle andas. Nu vågar man knappt prata, haha! Jodå, men inte så högt och inte så mycket :)

Bra är han iaf, han hade haft oss i en halv termin förra året och flera av oss fick VG..?

Heaven & Hell

Förlåt för att jag inte uppdaterade...

Julia hade ett akutfall. Hon hade blivit utlåst haha! Så jag gick och mötte henne också gick vi en sväng, sedan satte vi oss i hennes trappuppgång och pratade och spelade Bubble town på mobilen! Sedan träffade jag min älskling en stund innan jag gick hem till min efterlängtade Coca cola.

Tova skulle ha gjort ett inlägg medans jag var borta men det funkade inte? Hon skulle lägga upp lite bilder från H&H så ni hade något att göra medans jag var borta. Men eftersom att det inte gick så får ni se dom nu :)


Louise, Tim, Ramtin och jag


Ramtin också jag bakom Viktors hand, haha


Tim Ramtin och jag


Jag och Ramtin!


Aziz, Jag, Louise, Tova och Viktor


Ramtin jag och Viktor


Haha, jag!

Mysig kväll!

Nu har jag precis duschat, rakat benen, haft ansiktsmask och smörjt in mig med bodylotion. Känner mig jättefräsch!

Jag tänkte skära upp lite frukt och kyla en cola. Sedan kanske jag tar ett och annat chips också, haha! (Försöker vara nyttig men det är så svårt!) Hade tänkt vara med Johan men det är lite sent nu. Så jag väljer sängen ikväll! Det ska bli skönt att bara ta det lugnt också, jag får hoppas bara att det finns något bra på tvn!



HAHA skel jag ser ut på sista bilden. Menmen, ibland så kan man bjuda på sig själv :)


Här är en bild från när jag och Tova hade en take-care-day:



My friend McDonalds

Hemma igen!

Efter handlingen på Willys åkte vi och käkade på donken, hade verkligen längtat efter onyttig mat nu när jag har tränat 2 dagar i rad, haha! Så jag beställde in en McFeast&Company och jag kan bara säga att... DEN GJORDE SUSEN! :) Kom hem för ett tag sedan och sitter här med ansiktsmask. Visar bild snart! :)


MUMS



Bilder från igår!

Eyes

När man har färgat ögonfransarna så ser det faktiskt ut som att man har mascara, det är inte stor skillnad, och det ska ni få se. Igår knäppte jag ett före och efter kort när jag hade mascara och inte :)

Och såhär blev det:


Med mascara!


Utan mascara

Man ser ju nästan ingen skillnad?:) Bara att med mascara så klumpar ju ögonfransarna ihop sig och blir tjockare. Men det är ett tips till sommaren. Då man kanske vill se ''fin''/fräsch ut även utan mascara, det ser helt naturligt ut.

Jag använde brun/svart färg till att färga både ögonbrynen och ögonfransarna :)


Den håller i 40 dagar så jag ska göra om det idag :)


Hemma från skolan!

Jag gick hem sista lektionen, hade sån jävla huvudvärk så jag kunde inte stanna kvar... :(

Snart ska jag och min lilla familj åka och storhandla, vi ska handla grejer till en cheesecake och massa mat! :)

Idag på skolan så fick vi tillbaka vårat So prov i Judendom, blev riktigt nöjd över mitt resultat...


Bara 5 poäng ifrån ett MVG!!!

Dagens outfit:



Stickad tröja: JC
Skärp/band med rosett: Det har jag gjort själv med hjälp av ett par leggings
Leggings: Ginatricot
Stövlar (syns inte på bild): Skopunkten

Filmer...

...som jag vill se är...









A perfect getaway har jag redan sett en gång, men den var så krånglig så jag måste se den igen. Jag och Julia diskuterade om den igår och hon har kommit på hur det är. Så det blir en omgång till med denna film :)

Coola bilder

Knäppte lite coola bilder imorse.. Resultatet på en av dom i olika färger och kontraster blev såhär:



Jag gillar denna mest, visst ser ni att jag har ett jätte ljusblått öga och ett mörkt, det blev så av solen och jag tyckte det blev grymt. Inte varje dag man tar såna bilder.. Har många olika såna här bilder. Börjar med att lägga ut dom där två :)


Back at home

Tillbaka från träningen!

Jag Nicole och Bella gick och tränade i 2 timmar idag igen, på plats träffade vi Edvin, Hampus och John. Så man kan säga att vi alla tränade tillsammans. Efter 2 timmar var vi helt slut i kroppen, så vi stretchade och sedan begav vi oss hem till mig. Bella tog bussen hem förut och nu blev Nicole hämtad av sin mamma.

Så nu sitter jag ensam vid köksbordet och är nyäten, måste hoppa in i duschen också, känner mig inte så fräsch. Sedan ska jag väl försöka få min pojk att vara med mig en stund, har tråkigt... :(

Här kommer några bilder som jag knäppte utomhus idag :)





Kunde inte låta bli att knäppa ett kort på detta, när jag satt och väntade på bussen så såg jag att det hade smält ett hjärta i isen, så sött!

Lite om gårdagen!

Godmorgon förresten! :D

Som jag skrev igår så drog jag Julia och Nicole och tränade på gymmet alldeles nedanför mig. Sedan kom Andreas och gjorde oss sällskap. Vi tränade i ungefär 2 timmar, 17.00-19.00, känner mig superduktig! :)

Efter det
gick jag hem en snabbis och hämtade nya kläder och hårprodukter, sedan gick jag hem till Johan. Vi tog en gemensam dusch, hihi, myyysigt! :) Och sen spelade vi något tv spel som va asgrymt, åt chips, och drack cola. Awesome!

Idag när jag vaknade så kände jag träningsvärken i mage, armar och rygg... Satan vad ont jag hade. Men nu är det bättre och det känns så skönt när man vet att man har tränat!

Nu drar jag iväg och tränar bort träningsvärken :D

Dagens outfit:



Kofta från Cubus (Fridas), vitt linne från H&M och svarta jeansleggings från Veromoda

Beautiful pictures


Det är jättefint att ha en tatuering där, men det skulle säkerligen göra så jävla ont, så jag vågar inte testa. Haha ;) Men om jag skulle vilja tatuera mig där, skulle jag skriva Mamma, och på det andra fingret skulle det stå Pappa. Sedan kanske en tatuering för min syster också, annars blir hon ju ensam :(


När jag ser den här bilden får jag massor av sommarkänslor. Man blir så sugen att sätta på sig shorts och ett vanligt slappt linne och gå ut i solen och knäppa massa fina bilder! Åh, jag vill ha sommar nu!

Bad update

Jag har verkligen börjat suga på att uppdatera.... Vet inte varför.. Tror inte jag har så mycket att skriva om längre :(

Idag på skolan så berättade vår So lärare Daniel om sin resa i Indien, han drog pån sig Indiska kläder och sedan så pratade vi för det mesta om hans vistelse i Indien för 10 år sedan. Det var superintressant, eftersom att Daniel är den bästa läraren vi har haft så är allt han säger intressant! :D Jag har bildbevis på att han hade Indiska kläder men jag fick tyvärr inte lägga ut den :(

Nu ska jag iväg och träna med Julia och Nicole, sedan ska jag hem och äta pannkaka med grädde, mumma! Hinner inte knäppa några nya kort för dom stressar sönder mig... Ses snart :)



RSS 2.0