Förlåt för dålig uppdatering, dsv ingen uppdatering :(

Äntligen hemma...!


Direkt efter skolans slut så åkte jag Nicole och Dominik hem till mig, vi skulle hämta pengar så att vi kunde köpa dricka på Citygross, sedan gick vi hem till Dominik och såg några (två) avsnitt Prison break, riktigt spännande serie! Vi gjorde inte så mycket annat, satt och pratade och små åt lite och drack dricka :) Sedan kände jag att det var dags att dra mig hemåt, Nicole följde med en bit för att hon skulle ta bussen uppe vid mig. Så jag har nästan precis kommit innanför dörren.

Nu håller jag och mamma på att laga middag, det blir kött, ris och stekta champinjoner, mums!
Skulle egentligen ha träffat Johan idag.. Men han har inte hört av sig än, så jag får väl vänta och se vad som händer, hoppas kan man ju alltid göra...



godmorgon sötnosar

Jag klev upp klockan 6 imorse för att jag skulle hinna med att locka håret, haha! Överdrivet tidigt, så jag är klar nu. Snart ska jag gå till bussen och dra iväg till skolan..

Dagens outfit:


Örhängena har jag lånat av Tova



Vit blus/skjorta och jeans från Ginatricot

i don't wanna lose you baby

Ligger i sängen nu och ser på tv med min cheesecake,
just nu är det Top model, sedan är det säkert bara skit.
Detta är sista inlägget ikväll! Så godnatt på er! :)


Det enda jag vill är att ha dig nära
Här hos mig


Färgar ögonbrynen+ögonfransarna

Jag har nyss gått en bit med Elin, vi träffade på Kristoffer och Kevin så vi stog och pratade med dom en stund! Sedan fortsatte vi neråt eftersom hon skulle hem, jag följde med henne typ ända hem för jag hade ingenting att göra, snäll jag är va?:D

Nu färgar jag ögonbrynen och ögonfransarna svart/brun, ögonbrynsfärgen ska inte sitta i så länge för jag vill ju inte ha kolsvarta ögonbryn, haha!? Så jag ska snart tvätta bort det...



Med Elin nu!

Nu kom jag och Elin nyss innanför dörren, jag ska snart äta. Och Tova håller på att göra cheesecake, fan vad gott! Blir kvällsfikat ikväll då!

Vi får se vad vi hittar på lite senare, lär väl bli något kul! :D




Jag och ÄlinPälin :D


Möter elin

Jag har hjälpt till lite med maten nu, så nu går jag och möter upp Elin :)


Elin är så seg!

Jag är nästan klar nu, ska bara måla ögonen och sedan ska jag äta. Hoppas Elin kan skynda sig för jag har tråkigt! Jag bjuder på några bilder som jag har knäppt hittills :) Kommer fler bilder sen!




Jag just nu!

love, taught me to die

När jag är i din närhet står världen stilla. Det är bara du och jag, ensam står vi mot resten av världen. Jag är så jävla kär... Hur kunde det bli såhär? Jag vill inte stå ensam mot världen, jag vill ha dig stående vid min sida älskling.

Jag älskar att somna till dina andetag, jag älskar när du kysser mig, det går liksom en stöt genom kroppen av värme och kärlek. Vill ha det tillbaka. Jag vet inte vart jag har dig längre, var är du?

Nyduschad!

Nu har jag duschat och blivit fräsch! :D Mamma, Patrik och Ellen har åkt iväg en sväng på Birsta, så jag ligger hemma och väntar på Elin som är i stallet just nu. Hon kommer snart så jag ska se till att fixa mig och så innan hon kommer :) Ska föna håret, sminka mig, välja kläder och locka håret!


Ellen och Dammråttor

ASSÅ HAHAHAHAHAHA!

*Ellen kryper under min säng*

Jag - Ellen, är det mysigt med dammråttorna?

Ellen - Ja...

Ellen - Sanna... Är dom giftig?

Jag - HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Morgonmys

Godmorgon..!

Vaknade för en stund sedan, har varit uppe och ätit frukost och pratat lite med mamma och Patrik, nu ska jag och Ellen se på Lejonkungen 2 nu, mysig morgon! Skriver sen :)



Jag har inte sett denna på typ 4 år, ska bli jättekul att se den :D


baby, face it


Solarium: Vad skulle vi göra utan solarium? Gå runt som spöken på vintrarna? Näe fyfan vad tråkigt det skulle se ut, snacka om att man skulle bli riktigt jävla vinter less. Solarium är en bra uppfinning, nu slipper man iaf gå runt och vara blek på den kalla vintern! :)

CocaCola: Det hade man väl kunnat gissa? Haha, men det är klart att Cola-Sanna hissar denna fantastiska dryck! Cola kan man dricka när som helst, hur som helst, vart som helst och till vad som helst! Jag kan iallafall det, jag dricker Cola till allt och det är så gott! Om jag skulle klara mig utan Cola? Inte en enda dag, Cola är min drog!

Kenza: Så grymt fin tjej, det är nog den enda människan i Sverige jag skulle kunna få för mig att kalla perfekt, finns inte ett enda fel på henne! Och hon har en otroligt bra blogg, mycket mode och sådant. Som jag gillar! Älskar hela hon, och hennes kläder. Om jag skulle få byta liv med någon skulle jag byta med henne!



Dintur: Jag skickade ju 3 sms biljetter härom dagen och fick tillbaka dom 3 timmar senare. Jag fick ersättning för dom i nå jävla kuponger som man bara kan använda på bussen? Vadfaan tänkte jag... Vill inte ha såna, ville ha pengar i handen. Sedan dissar jag dom också för att allt krånglar med Dintur. Internet påfyllning, sms biljetterna och 2an är jämt sen! I fredags gick jag ut till busshållsplatsen 8:15. Kom fram dit 8:17. Tittade när bussen skulle gå, den skulle komma 8:17, 8:27 osv var tionde minut. Jag väntade i 30 min tills bussen äntligen dyker upp! Jävla skit företag...

Han: Dendär jäveln som tog 3 datorer, ett playstation och en hårddisk hemma hos mig. Jag räknade ihop hur mycket det blev, 9500 tog han, bara sådär? Hur fan tänker man då? Han ska INTE komma undan med detta. Ni som såg nåt, snälla kliv fram och visa lite ryggrad för fan! Göm er inte bakom ursäkter eller lögner, berätta vad ni såg så att idiotjäveln kan få ett helvete för detta!

Killar:
Vi behöver dom egentligen inte.. Det enda dom är bra på är att såra. Göra oss besviken med deras lögner. Ingen tjänar något på det.. Dom förstår inte hur ledsen vi tjejer blir för minsta lilla. Efter ett och ett halvt år har dom fortfarande inte lärt sig att vi tjejer blir lätt sårad och är mer ömtålig än vad hans killkompisar är. Det borde ni veta redan innan ni ens rör en tjej. Och förhållanden är bara överskattade. Det fungerar aldrig som man vill att det ska göra. Mitt fuckade upp sig, precis som alla andras...


Lägger allt bakom mig och siktar mot framtiden, med eller utan dig

Tjooo!

Har ju inte gjort så mycket ikväll, har varit ute på en liten promenad med Alexx. Vi hade mycket att prata om, så det var roligt att träffa henne! Fast vi gjorde ett misstag att gå bort på Skravlingsvägen för då skulle Alexx ringa Emelie och träffa henne, men det gick inte för att det var tydligen kaos hos henne, och gissa vem som var där? Johan såklart. Måttligt road just nu.

Snart ska jag hämta in min Coca cola som står ute och fryser. Sedan ska jag väl mysa lite med min Cola och mina Bilar.

Socker=min nya pojkvän??


Bild från 2009


Naww

Mammsen kom nyss ner med en Ahlgrens bil påse till mig, bara mig! Min mamma är bäst!




A cinderella story

Efter pizzan gick jag och la mig i sängen, har legat här i mörker i några timmar nu. Sedan såg jag att Josefine Berggren hade skrivit att det var filmen ''A cinderella story'' på 3an med snyggingen Chad Michael Murray. Så bort från mörkret till ljuset från tvn, låter väl bra?:D

Vet inte hur mycket jag kommer att blogga hädanefter, mår inte särskilt bra.
Lite senare blir det en promenad med bästa Alexx!



Bilderna knäpptes för någon timme sedan...

Bowling

Hej igen!

Runt klockan 2 for jag, mamma, Patrik, Tova och Ellen iväg och bowlade i birsta. Vi fick vänta i 1 timme på att våra banor skulle bli lediga, så vi slog oss ner vid ett bord och fikade och så! :D

Att bowla var superkul, jag har inte gjort det på länge så det var roligt att göra det! Jag vann över mamma, Tova och Ellen :D Men duktiga Patrik vann över alla med sina 200-300 poäng! När vi hade spelat klart åkte vi och köpte pizza, så jag har nyss tryckt i mig min pizza så nu ligger jag nere i sängen och är supermätt!


Lilla Ellen med alla bowlingklot..


Dom snygga skorna!


Tovisen :)


Vinnaren Patrik :D


And me!


Jag, Tova och Ellen


Kära syster


Patrik


Jag kastar


Jag väntar på resultatet av min proffsiga kastning....


Bilden säger allt! STRIKE!! :D


Ännu en kommentar från ''anonym''

Anonym om Svar på kommentar, haha!:

både du & jag vet vad du och andreas har gjort! är väl ganska självklart att hon inte tycker om när du är med honom nu då? eller..

Svar: Inte bara du och jag, jag tror nog att alla vet det. Och jag bryr mig inte ett dugg om vad Josefine säger, vi har ingenting med varandra att göra längre. I don't give a fuck about it? Bra då har vi rett ut den saken.


...

Kärlek är något som tar lång tid att få
Men det tar bara några sekunder att förlora..


Bilder sen torsdags, badet!

Godmorgon på er!

Ellen kom ner och väckte mig klockan 1, då klev jag upp och sedan hjälpte jag Ellen att duscha, och jag duschade mitt eget hår också. Nu sitter jag och äter frukost, har ingenting att skriva om så jag lägger upp bilder sen i torsdags när jag badade och hade ansiktsmask! :)




Den söta flodhästen har jag som propp i badkaret :)


Mysigt!

Svar på kommentar, haha!

Anonym om Godnatt sötnosar:

asså det är grymt dåligt av dig att skriva ut en massa om andreas när du vet att han har tjej.. & DU har kille! lite bättre än så borde du ju veta, eller? lugna ner dig lite med det tycker jag!

Svar: Asså hahaha, vad handlar detta om? Jag är bra kompis med Andreas och det vet Johan om. Han får störa sig hur mycket han vill på att jag umgås med Andreas men thats it. Din kommentar kommer inte få mig att sluta vara med Andreas? Och jag vet redan att han har tjej, so what? Klart han borde få vara med sina kompisar.

Kebab, mumma!

Efter skolan åkte jag med Nicole ner till stan, hon skulle ladda sitt busskort och jag skulle få pengar för 2 sms biljetter. För att igår när jag och Julia skulle hem från birsta så skickade jag först 2 st, sedan en till. Då var klockan 18:30, vet ni när jag fick dom!? 22:10!!!!!

Sedan åkte vi hem till Nicole, vi har inte gjort mycket alls, typ ätit kebab. Haha, det satt bra i magen! Men nu vill man spy... Åt för mycket, det gjorde Nicole med. Nu ska vi fixa oss lite för snart kommer Sofia, och vi får se vart benen bär oss!



Gamla foton!

FICK MED MIG LITE SAKER HEM!

Tillbaka...

Jag och Julia åkte ut en sväng på birsta, vi åkte runt 5 och jag kom nyss hem. Direkt när vi kom in i birsta slog vi oss ner på Wongs kitchen och åt en god middag och pratade om sånt vi tjejer brukar snacka om, bland annat skitsnack, skvaller m.m, haha! Sedan gick vi runt i lite affärer, hittade flera saker jag ville ha men jag åkte till birsta enbart för att köpa hårprodukter och ansiktsmasker!

Fick med mig detta:


Repair grej för skadat hår, hårinpackning (båda från Sunsilk), sedan 3 ansiktsmasker från H&M :) Väldigt nöjd!

Så nu ska jag använda en av ansiktsmaskerna, hårinpackning på både hårförlängningen och mitt eget hår, sedan repair saken efteråt, medans ska jag ligga i ett varmt skönt bad! Efter det blir det sängen, helt ensam....

Mot birsta city!

Jag har haft ont i huvudet hela dagen... Tror att jag har dålig syn, dåligt :/ Men nu ska jag ta en huvudvärkstablett och sedan bär det av med Julia till birsta! Vi hade tänkt äta på Wongs kitchen, medans mamma och Tova ska äta korvstroganoff, euw..

Lägger ut bild sedan


tackar inte nej!

Jag vill ha, jag ska skaffa, jag är redo!



Så jävla snyggt! Jag hade där uppe förut, men det blev typ svullet? Varför vet jag inte, men kul var det inte iaf... Så nu skaffar jag sånt här istället! Fast på icke böldpest örat (dvs höger öra)

Godnatt sötnosar

Nu är det läggdags för mig.. Har laddat med en daim och en cola, perfekt!

Följde Andreas till bussen nyss, tråkigt att bli ensam :( Men fikat får väl duga då, eller? Jaja, får väl sällskap snart eller nåt, det blir mysigt!

Andreas, min baby boo!

Yeah, osminkad tjej, we like it!



Jag var tvungen att ha örhängen i mina andra 2 hål också, det blev dom här, det kanske inte syns vad det är, men det är 3 blommor på rad. Jättesöta! Sammanlagt har jag 4 hål. Hade 5, men vad hände liksom? Jo typ böldpest eller nåt...

SÅ SÖT!

Hittade denna lilla krabat bland mina bilder, och den var så söt! Var tvungen att lägga ut den, hihi!


Typ Johan när han sover..?


Med Nicole och Andreas

Hello again...

Jag och Nicole mötte upp Andreas vid busshållsplatsen förut, sedan gick vi in till mig. Vi har legat som 3 sälar under täcket, vi har fått trängas i sängen för att Andreas tar så mycket plats! :( Men mysigt var det! På tv var det massa avsnitt av Simpsons, Family guy och Scrubs....

Nu ska jag äta lite mat, och sedan ska vi gå ut en sväng..


AHLGRENS BILAR

Hej..

Har nyss kommit hem, var ju som sagt på Hedbergska skolan och tittade på deras vårshow, den var väl helt okej. Det var mest tjejer som var med och sjöng, men en kille var faktiskt med, han sjöng låten ''She's a lady'' med Tom jones. Han var blind, men han var sjukt bra!

När den var slut så åkte jag och Nicole hem till mig, nu sitter vi här och käkar Ahlgrens bilar och dricker cola.

Andreas är påväg till mig nu också, min saknade bäbis! Vi ska väl hitta på något roligt tror jag, nu ska jag och Nicole möta Kevin en snabbis. Han har något som vi vill ha




Vårshow!

Nu drar jag mig till skolan för att ha hemkunskap och sedan klockan 12 bär det iväg till Hedbergska skolan för att titta på deras vårshow! Det kan bli roligt!

Dagens outfit:







ps. tova är bäst!

Omelett!

Hej igen, dålig uppdatering...

Men jag har ju ingenting att skriva om idag... Har inte hänt något kul...

Gick med Nicole till bussen för ett litet tag sen. Sedan gjorde jag och mamma en omelett som vi delade på, den bestog av korv, lök, ägg och lite grädde. Supergod blev den! När jag har ätit färdigt så ska jag bege mig hem till Johan för att se lite film! (Mysigt!)



Nickelodeon

Jag och Nicole ligger i min säng, jag bloggar och Nicole kollar på. Tova har också anlänt till sängen nu. Nu ska vi titta på en videoblogg, FAIIIL!

C you later


Mobil, dator och tv

Jag och älskling ligger i sängen och gör helt olika saker, jag skriver på min novell, Johan spelar spel på mobilen och tvn är på.. Haha bara elektronik, billigt va...? Nu måste jag se till att bli klar!


Jag och älskling förra vintern!

Novell

Nu ska jag skriva min novell som skulle ha varit inlämnad idag, men jag var ju hemma och hade ont i magen så jag är inte klar med den. Måste skriva klart den så att jag kan lämna in den imorgon! Fast innan det ska jag gå och möta älsklingen (dsv nu)!

Jag just nu, osminkad!


nyttig mat!

Japp, detta blir min lunch, riktigt nyttigt och gott!


Vitlöks krocketter, lök, rödbetor, majskolv, morötter och bea sås, kan inte bli bättre! Också en Cola till det!

The end

Hej igen..

Nu har jag sett klart filmen, och det var ju Step up 3, jag tror faktiskt inte jag har sett 1an och 2an? Finns dom ens? Filmen var iallafall sjuuuukt bra och den påminner om Step up 2 the streets, det kanske är en uppföljare eftersom det var ju samma skådisar och sådant. Det är en film som jag verkligen rekommenderar till er som gillar att dansa!

Jag ska göra lite mat nu, har fortfarande ont i magen sen i morse, men jag måste äta något!

Bilderna jag lovade att lägga upp:


Jag och Cissi i dom supersnygga skorna! Vi har en var :)


Jag och lurv hunden Issa!




Partypinglorna!


Jag Olle och Cissi, vi blev jättelång i dom skyhöga klackarna, haha!


Världens sötaste Mattias och Cissi!


En suddig bild på mig! :)


Nawww



Jag och Cissi!


Jag :D


Fredde, Tova, Jag och Färnan (Mattias)


Haha man måste ju bjuda på sig själv, eller hur då Cissi? :D


Jag Mattias och Cissi!


Fredde Cissi och jag


Cissi Olle och jag :)


The girls of the night


Cissi under lampan


Vi igen :')


Min rumpa!




Cissi Färnan och jag!


Cissi Färnan Andre och jag


Wannabe Kissie

Godmorgon på er!

När jag vaknade imorse kanske vid halv 7 så hade jag jätteont i magen! Mamma gav mig en Ipren för hon trodde väl att jag hade mensvärk? Men det är något helt annat, det liksom trycker under revbenet och jag mår lite illa, huvudet känns tungt och jag vill inte röra mig något mer. Så jag blir hemma idag, känns skönt men missar ändå massor...

Jag har placerat mig i soffan med täcke och en film, nu blir det Step up 3.


Nyvaken, sjuk och osminkad. SNYGG


Film och mys med älsklingen

Mitt i filmen knackar det på dörren, där utanför står Johan, vi ser klart filmen Eclipse, jag såg aldrig den förut för att Tova somnade... Den va skitbra! Men jag tycker fortfarande inte att Jacob är snygg, lika bra det, haha!

Jag älskar detta inlägg som Daniel har gjort på Facebook

''massfågel och fiskdöd över hela världen. what is happening?

aftonbladet säger att mysteriet är löst. fåglarna dog av yttre skador.
NO SHIT DEM FÖLL FRÅN HIMMELEN. Klart dem har yttre skador. LOL.''

Hahahahaha så jävla klockrent!

Nej nu ska jag umgås med baby boo, vi hörs imorgon!


Film

Medans jag ser på en film och dricker Cola så kan ni passa på att njuta av dessa godingar från Bikbok!






ÄLSKAR DEN! MITT NÄSTA KÖP



Myspys tröja, kan behövas så jag slipper ta Johans, hehe







Gamla foton

Vi åt en supergod omelett hemma hos mormor och morfar, till det fick vi majs och broccoli. Jag hittade massa gamla foton, jag ska visa er dom :)

Det första jag gjorde när jag kom hem var att ställa 2 Cola ute i snön, ska ta in dom om ca 10 min! Vart så jävla sugen på Cola när jag var hos mormor och morfar så jag ville bara hem till min älskade röda vän!

Haha titta vilken rolig Toblerone dom hade!


Med små kaniner!


Jag med en liten kissemisse jag hittade utanför mormor och morfar, haha! Måste vara 3-4 år sedan!


Jag och Tova somnade på stranden när vi var i Turkiet med mamma och mormor&morfar, bästa semestern någonsin!


Tova och jag i mormor och morfars hall.



Middag med mina kära morföräldrar

Middag

Snart kommer morfar och hämtar upp mig och Tova, så jag ska klä på mig och borsta tänderna lite snabbt, sedan blir det god mat!


Kör på naturligt idag! Inget smink och ofixat hår, känner mig som en pojke...


Eclipse

Nu har vi sett klart på Inception, lika bra som förra gången, och nu fick man liksom aha-upplevelser om filmen, t.ex ''ahaa, det var därför han gjorde så''. Nu blir det Twilight filmen, har ju inte sett den senaste, haha!


Old picture

Stukade tummen igår :(

Fan vad ont det gör, jag skulle bara sätta mig som en helt vanlig människa på en stol hemma hos Tovas kompis, men nejnej, jag sätter mig på tummen istället!




You're amazing

Överskriften säger allt.



Lavio

Är jag full, eller bakis?

Vad har hänt? Vaknade imorse, har jätteont i huvudet, ögonen hänger inte med och jag orkar inte hålla upp huvudet... Hoppas det bara är för att jag är trött. Jag känner mig jätteseg, så jag tänkte berätta lite om gårdagen och sedan slår jag och Tova på en film :)

Igår: Jag, Tova och pappa åkte först på 7 eleven och fyllde på min mobil, så nu kan jag svara!:) Sedan bar det av in till stan för att hyra film på Hemmakväll, vi köpte även godis där! Och sen drog jag och Tova till en kompis till henne och hade en sjukt rolig kväll! Jag lägger upp bilder senare idag, eftersom jag inte hade någon kamera med mig igår så är det bara Cecilia som har bilder, så kika in ikväll eller imorgon om ni vill se dom... :)

Det blev dom här filmerna:


Eclipse, Inception och Step up 3, fast jag och Tova ska se Inception, jag vet att jag har sett den en gång men jag måste se den igen för att den är så sjukt bra när man fattar filmen!


Laddad och klar! Har börjat på min första kalla cola, 2 återstår.

Jag fick bara några bilder på killens hundar, haha! Men titta vad söta dom är!!



Riktiga mjukis djur!

Nu kan jag andas ut...

Pappa ringde nyss och pappa och Tova kommer hit och får hämta ut mig från toaletten, sedan drar det iväg ner till farmor för att käka revbenspjäll! MUMS, skriver sen!


Bilden är inte tagen idag!


Spökar det eller är det någon i huset?

Jag låg i sängen och såg på tv medans jag satt vid datorn, sedan bara small det till på övervåningen, det lät ungefär som att någon slog med ett järnrör på ett element!? Så jag gick tyst som fan in på toaletten med datorn + mobilen. Sitter här inne nu, tänker inte gå ut!

Och jävla helvetets skit att jag varken har pengar eller sms på mobilen så jag kan ju inte ringa pappa och tova och be dom komma hem! Kan bara ringa 112, men det hjälper ju inte mycket...

Men ingen kan ha kommit in heller? Eftersom att jag har låst ytterdörren???


Jävla navelpiercing

Den bara varar hela tiden, den borde ju ha läkt för längesen! Jag tog den ju i maj, det har liksom gått 8 månader!

Inga pengar, inga sms på mobilen... *suck*

Jag har fått ett antal sms idag som jag inte kunnat svara på eftersom att pappa inte har fyllt på min mobil än, men någon gång i kväll är det nog fixat så då kan jag svara! :) Jag har ingenting att göra just nu, så jag tänkte lägga upp dagens outfit och några ego bilder, låter det bra?:)


Tröjan kommer från H&M och mina jeans kommer ifrån Ginatricot



Bara EN bild sedan igår!?

Det var jättedåligt, men jag har faktiskt ingen kamera, eller jo, en riktig klumpig en som jag gärna inte vill skylta med... FUL ÄR DEN.

Jag hittade en jättedålig bild (dvs mörk och suddig) sedan igår, och eftersom att det faktiskt är den enda så lägger jag ut den.

Ps: Det var riktigt synd det som hände igår, men jag tror nog att iallafall en av er är klok nog att förstå varför det blev som det blev. Bli sur över det om ni vill, men jag har mina egna åsikter och ingen annan kan säga åt mig hur jag ska behandla mina känslor.

Ni vet vilka ni är..


Dom jag kan urskilja på bilden är Julia bakom blixten, haha, Amanda med ryggen emot kameran, Andreas som vinkar, Micka framför Andreas. Sedan har jag ingen aning om vem som står längst till höger och vem som sitter brevid blixt-Julia är.

Shoppingen





ÄLSKAR ATT SHOPPA


Vilken underbar dag!

Jag och pappsen åkte ju på Birsta som ni såg i inlägget innan. Vi gick runt och letade min Fjällräven jacka i alla affärer, vi var till och med på Brandworld, men ingen jacka där heller... Men jag fick med mig ett par jeans och skor hem! Så jävla nöjd över mina köp!

Jag kunde inte ladda upp bilder förut av någon anledning, så här kommer 2 bilder som jag skulle ha lagt ut imorse.



Birsta

Drar på Birsta en sväng med pappsen, enligt honom har jag inte fått hela min julklapp :o Detta kanske innebär SHOPPING!! Jag hoppas att jag kommer hem med massa kläder och massa fint!

Bilder kommer senare ;)
Vi hörs.


Riskorn...

Godmorgon..

Känner mig så jäävla risig idag, jag glömde att ta med mig sovkläder hem till pappa, så jag fick sova med gårdagens kläder och vakna upp i dom också. Jag vill duscha håret och sminka mig, vill känna mig fräsch!

Igår gick ju jag och gänget (haha) till Bosvedjans centrum/gården, haha och vi hade så jävla kul! Det påminde om gamla tider när vi stog och sjung (skrek) tillsammans mot folk vi hatade, resten är väl ingenting man lägger upp på bloggen. Men jag säger en ledtråd: GRISAR.

Undra om någon kan lista ut det?:D

Jag har nyss tryckt i mig en sked cheesecake, haha ovanligt eller?:D Så nu sitter jag bara och tar det lugnt i köket..



Gården

Nu drar vi alla till gården, vi ska ha en superkväll ikväll! Vi hörs lite senare!


Chill med vänner

Jag sitter hos Emelie med Andreas, Amanda, Nicole, Julia och bara chillar. Vi har inte gjort så mycket ikväll..

Jag är kissnödig, så nu ska jag kissa!




G-hooden

Nu ska jag ta bussen med Nicole och Andreas till Granloholm en snabb sväng, sedan får vi se om jag kommer hem efter det eller om jag åker till Nicole, för hon ska äta :)

Hörs lite senare!


Wongs kitchen, here i come!

Idag slutade jag runt 1, fyfan vad skönt det var! Vår mattelärare är sjuk/borta, så vi har haft håltimmar och slutat tidigare nästan varenda dag den här veckan, superskönt. Så jag tog första bästa buss hem och nu sitter jag här (vid köksbordet) och smaskar på lite cheesecake :D

Dagens outfit!



Svarta leggings, randig kofta och en ring från glitter



Bara för att jag är asgrym och inte bor i Stockholm!

Sen!

Nu börjar jag bli sen, jag börjar halv 9 idag med idrott, så det är bäst jag skyndar mig!

Lägger upp 2 bilder lite snabbt nu.


Dagens outfit


Pärlarmband, lockigt hår och örhängen från Cubus


Kvällsmys

Nu har jag bäddat ner mig i sängen med detta:



Jag har också hunnit med att locka hårförlängningen, kör på lockigt imorgon då :D


Använde lockspray eller vad det är också :)



Godnatt på er allihopa, jag bloggar inte mer ikväll.

The perfect summer outfit (enligt mig)

Eftersom jag inte kan göra collage så får det bli såhär, haha! Ni får använda fantasin :)




På en brun arm såklart..

HÄR SKA DET VARA BRUNBRÄNDA BEN :D


Också pricken över i:t :)

It only hurts when i laugh

Vad hände med tiden då vi var nykära?
När vi inte klarade en dag utan varandra.
Är det bara en liten del av historien nu? 
I mina ögon är du alltid vackrast. 
Mitt hjärta slår för dig älskling.
Varför kan du inte förstå?

Att du är den enda för mig.

Sötsaker, mumma!

Hello..!

Nu har jag och min familj nyss ätit en gemensam måltid, mysigt va?:D Och jag har gjort cheesecake, så det blir till att äta den sedan, vill äta den nu men jag är för mätt..

Har heller inga gamla bilder som jag kan lägga upp, allt försvann med mammas dator, fan också. Får väl bjuda på nå fulis bilder på mig då :)





Mammas nya dator..


Söt va?


Need it all

Från H&M


Sötaste blusen jag sett på länge från H&M!


Basplagg, alltid bra att ha :)


Skön till sommaren till ett par shorts :)


2 färger såklart :)


Basic


Snygg färg på linnet, kan aldrig ha för många linnen till sommaren!


Supersött


Big love..!


Gillade volangerna uppe i urringningen :)


Behöver verkligen trosor!

Finns inga ord, jag är kär på nytt!

Har varit på stan, hemma nu!

Idag efter skolan åkte jag ner på stan en snabbis med Nicole och Julia, vi träffade Cissi, hennes kille Mattias och Emma en stund. Sedan åkte vi hemåt, fanns ingenting att göra på stan så vi orkade inte va kvar..

Kom hem för en stund sedan och nu står mamma och lagar mat, ska bli gott det! Lite senare så ska jag göra cheesecake och se på Kenny Starfighter filmen, perfekta kvällen! Eller ne... Den hade varit perfekt om Johan också var med mig :( Vi får se om han hör av sig och vill komma hit ikväll, hoppas kan man ju alltid!

Det är ingen idé att jag lägger upp någon dagens outfit idag, spillde ett helt glas O'boy på min vita blus, haha!



Frukost=kräm

Sitter och äter frukost nu, det blev Aprikoskräm och grädde haha! Igår när jag och mamma var och handlade så hittade jag ingen hallonkräm... Så jag köpte denna, Hallonkräm är mycket godare!

Om gårdagen: Jag gick och mötte Johan när vi hade handlat, så han och jag såg på tv här hos mig och drack hallonsoda. Det var en bra film på tv som hette nånting med '' Härmed förklarar jag er Chuck och Larry ''. Men jag hann inte se så mycket för jag somnade.. :) Sedan har jag bara ett svagt minne av när Johan gick hem. Och det var att jag frågade vart dosan till tv:n var, och bad han stänga av den, haha :)

Nu måste jag skynda mig att fixa mig så att jag inte kommer sent!

Lägger upp ett inlägg sedan

JAG SAKNAR MIN COLA :(

Hur kunde jag göra såhär mot dig, efter allt vi har gått igenom...
Jag ska iaf ner på Citygross nu med mamma, och jag ska köpa Berra bus! Sådeså..!


R.I.P

Tog längre tid än vad jag trodde

Hej igen..

Som sagt så följde jag ju med Johan när han skulle tatuera sig, killen som tatuerade var jättetrevlig och jätteduktig! Det tog 2 timmar att tatuera, men den är inte klar än :) Efteråt så följde jag med Johan hem, vi myste och såg på tv bara, inget märkvärdigt.. :)

Nu är jag hemma och äter, och jävlar vad gott det är! Äter pasta med champinjon och skinksås. När jag har ätit klart så ska jag och mammsen åka och handla lite och sedan göra cheesecake, jag längtar redan!

Här är ett litet smakprov på älsklingens tatuering!:)



And me!




Kort skoldag, stort plus!

Jag slutade runt 12 idag, så jag åkte hem och fick i mig något litet att äta, har bytt om och fixat mig lite också, tidsfördriv ni vet ;) Nu sitter jag bara här och kollar runt på Facebook..

Snart ska jag ta bussen till min pojkväns skola, sedan ska han åka och fixa tatueringen, och jag ska få följa med :D (Jippie..!) Det kommer nog ta några timmar så jag tror att jag åker direkt hem efter det! Ska faktiskt bli roligt att kolla på, har aldrig sett någon tatuera sig i verkligeheten :)

Såhär ser jag ut just nu:


Linne från Cubus, och utanpå det blir det en svart kofta och skinnjackan!




Godmorgon!

Jag är snart färdig att gå till bussen, idag ska jag då inte komma sent, vi har Hemkunskap nu på morgonen och jag som älskar att laga mat kan ju inte komma sent ;)

I helgen kommer min älskade pappa upp, och gissa vad han ska göra..? Han ska ta tag i det här med datorerna som försvann, jag hoppas det går bra! Sitter just nu och bloggar på mammas lilla rosa dator..!

Den ser ungefär ut såhär



Idag har jag på mig ett linne med tryck från Ginatricot, svarta jeansleggings från Vero Moda och en transparent skjorta från H&M:


Sämst bild...




Till älskling

Jag har vilat ut mig nu så jag går till älsklingen en timma eller 2, skriver när jag kommer tillbaka! :)



GODISSUGEN

Jag skrev ju att jag gick och la mig i sängen förut, jag somnade även där och vaknade nyss till, haha! Det måste ha varit den skönaste powernap jag någonsin haft! Jag ska fråga mamma om pengar, för jag måste verkligen köpa godis..

Vissa människor har ju totalt noll koll på vad respekt innebär, klankar ner på andras förhållanden och tror att hon vet allt och alla, skrattretande, som in i helvete. Vissa av er vet nog vad jag menar om jag nämner blond mot brunett, på facebook.


Det är inte ens någon idé att jag försöker knäppa ett kort på mig just nu, håret står åt alla håll, mascara över hela kinderna och runt ögonen, och svullna ögon, så ni får sorligt nog nöja er med en ganska gammal bild.


Ska leta efter pengar nu, ses snart!

Hello sunshines

Äntligen hemma!

Jag är på skit dåligt humör just nu, bara massa bråk med Johan.. Det känns som att slutar vi inte bråka så kommer det ta slut, och det är det sista jag vill. Vi är som små barn, bråkar om ingenting, och måste göra exakt samma sak tillbaka..


Jag har precis ätit lite knäck, supergott! Och nu har jag faktiskt ställt ut en Cola i snön för att den ska bli kall, jag tänkte ta lite chips till det :) Så eftersom att jag bryter mitt Cola löfte så har jag skrivit ut på min status att ''om 99 personer gillar detta ska jag inte dricka cola på en vecka!''...det funkar väl de å?;)

Nu ska jag slå mig ner i sängen och titta på tv, vi hörs om några timmar!



C ya later bitches


Godnatt babes

Nu tackar jag för mig och vandrar till sängs. Hua vad trött jag är, det har varit en jobbig dag idag. Saknar någon att mysa med, saknar när någon håller om mig. Vill ha någon som saknar mig med..

Säger natti natti med en 3 dagars gammal bild :)


Nu påbörjar jag min Cola fria vecka!

Japp ni såg rätt, tro det eller ej men jag ska försöka! Jag dricker Cola i stora mängder varje dag. Jag kanske dricker ungefär 1-2 liter per dag, och nu är det slut med det annars kommer det väl sluta med att ni ser mig på ''Du är vad du äter'' om ca 10 år, haha..!

Nu tänkte jag berätta lite om min dag.

Jag började såklart att åka till skolan och göra vad jag skulle där, det är som vanligt roligt att få träffa klassen. För jag måste ju erkänna att jag skulle inte kunnat hamna i en bättre klass. Det är min klass som gör mina skoldagar rolig, jag har gått med vissa personer i bara 3 år, men det känns som att vi har gått i samma klass sedan dagis, helt sjukt! Men jag älskar min klass sjukt mycket, men så finns det ju en person som gör mig lite illa till mods.. Som är lite sämre.. Men det ska jag inte hänga upp mig på nu! :D

När jag hade slutat skolan så åkte jag ner på stan. Där träffade jag på min gamla kompis Emelie, vi hade mycket att ta igen så vi pratade i över 2 timmar medans vi samtidigt väntade på hennes pojkvän Olof. Vi gick också och mötte upp Frida, Tova och Andrea vid Naturkompaniet, för både Frida och jag skulle kolla på en Fjällräven jacka. Sedan gick jag och Emelie och satte oss på stan och snackade ännu mer, det var så himla roligt att träffa henne igen. Vi bestämde att vi verkligen måste träffas mer!

Jag tog bussen hem halv 6, tog med mig Oscar hem då också. Vi lagade god mat, det blev kött, krocketter, bea sås och svamp :D Sedan såg vi bara på tv och käka Daim! Riktiga soff potatisar.

Jäääääävlar vad mycket jag hade att skriva.. Juste! Mamma åkte och köpte en ny mini dator nyss, det blev en rosa/vit, hur söt som helst! Men mamma tycker att den ser ut som en karamelll :(






Har varit på middag

Klockan kvart i 5 så kom morfar och hämtade mig här hemma, då åkte vi hem till mormor och morfar och käkade supergod middag! Det blev potatis, kött + grönsaker och champinjonsås, MUMS! Och till efterrätt blev det fruktsallad och grädde.. Kunde inte bli bättre va?:)

Halv 8 hämtade vi Tova i Johannedahl, sedan blev vi hemskjutsad till oss! Efteråt skulle Morfar hämta mamma på tågstationen så hon kom hem nu.... Det kommer bli ett helvete nu... Nu har jag ingenting mer att säga, är helt stum. Så jävla förbannad på den/dom som har tagit våra datorer. 

Bjuder på lite old pictures, hinner inte blogga mer ikväll.


Finland


Stugan


Sommar 08
Turkiet 08

Turkiet 09

07

Blivit av med 3 datorer under helgen

Ja, överskriften säger väl allt..
Här kommer en liten sammanfattning av helgen:

Fredag: Som sagt så åkte jag till Heaven and Hell med Tova, Louise, Payam, Asiz och massa fler. Vi hade superkul den kvällen, vi dansade och träffade massa folk. Klockan 2 blev det hemgång, vi fick skjuts av mammas kusin Linda, det var jättesnällt! Så när vi kom hem till oss så tvättade jag bort sminket och tog av mig hårförlängningen innan jag gick hem till Johan. Vi såg på Hem till midgård och sedan så somnade jag, haha!
Lördag: Jag vaknade klockan 3 hemma hos Johan och då gick jag hem och åt. Sedan när jag skulle sätta mig vid datorn så hittar jag den ingenstans, så jag går ner och frågar Tova vart mammas dator är, till svar får jag ''ÄR DEN OCKSÅ BORTA?''.. Det var inte bra.. Tur som fan att jag inte hade något med det där att göra och att jag sov hos Johan, så nu kan inte jag få skit för det där. Men blev så jääävla förbannad, vem fan får med sig 3 datorer + laddare?!?! Polisanmälning på g..
Söndag: Jag vaknade vid 1 ungefär, hela morgonen har jag bara suttit vid Tovas dator och kollat på massa gamla bilder som jag tänkte lägga upp. Och Johan vaknade ungefär för 10 minuter sedan, så vi har nyss ätit en gemensam frukost. Det blev korv och ketchup, haha. Nu ligger Johan i soffan och håller på att somna medan jag skriver för fullt. Nu vet ni iaf varför jag verkligen inte kunnat blogga!
Old memories:












Musik

Hej igen..!

Kom nyss innanför dörren, datorn direkt ni vet :D Jag och Johan var hemma hos honom och såg lite på Hem till midgård, det är inte världens bästa serie men den funkar väl. Sedan vet jag inte vad som hände men vi blev tyst och sa ingenting... Och han satt bara vid datorn och jag hade inge roligt så det slutade med att jag gick hem.

Kocken våran anländer ju också snart, och det är Tovas kompis Payam som är kocken idag! Det blir något slags kött, champinjoner och krocketter/rösti, supergott!

Ikväll bär det nog av till Skönsberg för att gå på Heaven and Hell med syster och hennes girls! Det kommer nog bli kul, men jag tror faktiskt inte att jag stannar hela kvällen, vill ju umgås med mitt folk också! =)

Avslutar detta inlägg med en bild som jag knäppte förut




Bye bye

Nu har jag varit hemma i några timmar så nu går jag hem till Johan och ser en film. Sedan blir det middag hemma, och det är faktiskt Tovas kompis Payam som ska få äran att laga mat till 5 personer idag :D


Heaven and Hell

Tova (syster) vill dra med mig på studentfesten som äger rum ikväll. Men jag har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra. Vistt, det kommer säkert att bli jätteroligt. Men det känns inte som att jag kommer att passa in där, det är inte riktigt jag. Så jag ska välja mellan fest och hemmakväll... Hmmm...

Har ni något tips? Hur ska jag göra? Visserligen så finns hemmet och pojkvännen kvar, men det gör inte Heaven and Hell.. Svårt val det där :D

Iallafall så sitter jag just nu och gör ingenting, får inte tag på Johan så jag lär väl fika klart och sedan hitta på något, men innan det så ska jag visa er dagens outfit och lite ego bilder :D





Mina nya älsklingar

Kom nyss hem från skolan, slutade tidigare idag vilket är jätteskönt! Har ställt ut en Cola i snön också så att den ska bli kall, sedan ska jag väl ta mitt vanliga ''efter-skolan-fika'' ;)

Idag på skolan så hade vi inte så många lektioner... Vet ni vad vi gjorde på Fysiken? Vi fick göra såna här typ telefoner med 2 plastmuggar och ett snöre emellan. Det var intressant hur det kunde fungera.

Jag åkte och köpte ett par skor igår, men jag hann inte visa dom när jag kom hem eftersom att jag har en pojkvän att ta hand om :D Såhär ser dom ut...



Det är ett par ''kängor'', från Skopunkten. Jag fick skavsår första gången jag använde dom, men det beror på att ena min fot är lite större än den andra :(

SKOOOOOR

Nu ändrade sig häxan i sista sekunden så det blir sko shopping ändå :D

Fast jag är fortfarande less på henne, så jag tänker inte vara glad. Mohahahaha.. Nu kommer hon och tjatar på mig att jag ska hjälpa till att hänga tvätt...
*suck*

Läjuu inte, vi hörs efter att jag har köpt skor :D


Hade ingen bild på mig, sorry ;)

En stor besvikelse

Förlåt för att jag inte har skrivit idag...!

Men just nu blir allt bara fel, ingenting är som jag vill ha det. Och jag är less för att mamma lovade att vi skulle åka och köpa skor idag, men det blev inget.

Jag är less för att mamma ändrade sig i sista sekund att INTE åka till Patrik i Östersund.. Bara för att hon är orolig att jag ska dra hem massa folk? Hallå?
Har faktiskt för mig att jag var 15 år...

Jag är less på att jag inte har köpt min fjällräven jacka än.

Jag hoppas att Johan ser detta... Men ändå inte...

För mig känns det som att Johan har en till flickvän, men som heter Hampus? Ni undrar nog varför jag känner så?

Så fort jag pratar med Johan så är han med Hampus, så fort jag är med Johan så pratar han med/om Hampus. Eller så fort jag vill vara med han så är han redan med Hampus? Det är bara HAMPUS HAMPUS HAMPUS. Och jag börjar känna att Johan inte har tid för mig längre. Att Hampus har tagit min plats. Johan prioterar liksom allt före mig.. Och det börjar gå för långt, jag blir alltid så jävla sårad och ledsen när jag ringer Johan också hör jag namnet ''Hampus''.. Det gör mig så otroligt besviken att jag till slut bara skriker åt Johan och lägger på...

T.ex som idag, Johan smsar och säger att han kommer till Hagaskolan, och då blir jag såklart överlycklig, eftersom att jag trodde att han kom till Haga för att först och främst träffa mig. Men jag hann träffa min egen pojkvän i 5 minuter innan Johans andra flickvän (Hampus) ringer... Då finns inte jag längre, jag är som luft i Johans ögon.. Och han förstår liksom inte att jag blir besviken utan tror att allt är bra.

Ska jag vara helt ärlig med vad jag tycker, så håller Hampus på att förstöra förhållandet mellan Johan och mig. Jag kan liksom inte vara tillsammans med en kille som inte har tid för mig, som aldrig tar mig i första hand. Jag hoppas verkligen inte att jag tvingas göra något jag kommer ångra..

Men snart har jag inget val..


Idrottskläder

Jag åkte hem en snabbis för att hämta idrottskläder, glömmer ju alltid... Det är inte så lätt att hålla reda på allting. Nu ska jag kila till bussen och åka tillbaka till skolan.

Ciao


Rihanna - S&M

Måste vara världens bästa låt, är helt förälskad i den, det är min number one just nu! Lyssna och lär er att älska den :D

Jag som skulle laga mat... Det finns ingenting som kan slinka ner i magen här hemma. Kanske min Redbull, men det är ju inte middag... Ska leta lite till, och sedan ska jag laga nånting äckligt, för det lär ju inte bli gott iallafall. Vi hörs!


Bytte byxor till något skönare, detta är mina ''Haremsbyxor'', fast dom är inte lika hängiga, också är dom hög i midjan :)



Do you care, about all the little things or anything at all?

Hej igen...

Åh vad jag känner mig duktig! Jag har städat hela mitt rum och satt upp 2 extra hyllor i min garderob så nu får jag äntligen plats med alla kläder. Det ser mycket finare och renare ut nu när jag slipper ha massa saker på golvet :)

Snart är Johan påväg hem också, så jag ska laga lite mat. Mamma ska skjutsa Tova och Louise till Södermalm nu och hon vill att vi ska äta på McDonalds, men jag orkar verkligen inte åka nånstans men det fattar inte hon!? Och allt skulle vara så mycket skönare om hon kunde hålla käften så att jag slipper få MER ont i huvudet...

Min älskade garderob!


Längst ner till vänster och längst ner till höger har jag satt dit en till hylla på varje, ni ser att det är 2 hyllor..? En uppe och en nere, och det var den nedersta som jag satt dit idag. Jag blev jättenöjd, det har tagit ca ett halvår... Hihi



Nyttiga jag

Jag kom precis hem från skolan och som vanligt så ligger jag i sängen med lite fika. Min baby är och tatuerar sig just nu.

Ungefär något sådant här tror jag:


Snyggt!

Så jag ska vänta på att han blir klar, vilket blir ungefär vid klockan 6... Jag vill också tatuera mig! Men jag vet fortfarande inte vart, jag har uteslutit ljumsken, där vid magen. Eftersom att när man blir gravid så töjs ju tatueringen ut om man har otur, och jag vill inte ha en uttöjd tatuering när jag blir vuxen liksom?

Med mig i sängen finns det här:


Onyttigt... Men gott!


And me!


Åh vilken bra morgon!

Jag börjar med en varm dusch kl 8, sedan börjar jag dagen med en stor Redbull, MUMS! Idag börjar jag klockan 10, så jag har ett tag till på mig att fixa mig. Hade tänkt att locka håret idag, kommer bli super =)




Dagens outfit: Svart kofta, ett leopard liknande linne från Weekday och svarta jeansleggings

Redbull m.m

Nu drar jag och Tovisen till alex och umgås, hörs ikväll...!

Vi gick aldrig hem till Alex, så jag vandrade själv mot Citygross och träffade på Kevin och Natali. Så dom följde med mig dit och jag är väldigt happy med vad jag fick med mig hem. Exakt det jag gick till Citygross för att köpa..! :D


MUMMA!


Också lilla jag just nu, nöjd med mina drickor!




God natt allihopa :)

Lindex


If I can't see the sun, maybe I should go

Vart är solen och värmen egentligen? Tror snart att jag lägger mig och dör, för hur kul är vintern egentligen? Man vill ju inte direkt vara ute i kylan en hel kväll.. Som man kan göra på sommaren. Nu ska jag inte prata mer om det för man blir ju bara deprimerad av att tänka på kyla och vinter =(

Tova ska vara med Alex ikväll, och vi två ska möta honom och sedan drar jag vidare själv till Citygross för att ta med mig lite Redbull hem... *Dreglar* Efter som att det inte finns en droppe Cola i detta hus..



Sängen

I'm back where i started... In the bed. Jag har verkligen urtråkigt just nu. Blev så besviken förut så jag ligger bara och deppar ihop i sängen. Jag måste egentligen montera ihop mina hyllplan till min garderob.. Men jag orkar verkligen inte.. Har ont i huvudet fortfarande också, tänk om jag börjar bli sjuk? Det går ju inte... Jag som har lovat mig själv att gå på varenda skoldag :(


Bikini

Jag fick en fråga om vilken min favorit bikini var. Jag har några favoriter men jag gillar vita bikinis, för då ser man brunare ut, haha..! Men sedan när man har blivit lite brun så använder jag färg =)

Det här är min absolita favorit




Blev inge Johan

Ni hörde rätt, allt var bestämt redan tidigt idag när jag fortfarande var i skolan. Han slutade klockan 2 och jag klockan 3. Men för ca 1 timme sedan skulle han åka iväg och göra en grej lite ''snabbt''. Han kom hem nyss... Kul eller? Nej, varför har jag inte en kille som prioriterar mig nån gång? Allt går före mig, köpa cigg, träffa någon. ALLT... Lite less jag är nu, min dag blev just jääävligt mycket sämre


Fika = ägg och bacon

Hua vad gott det är med äggröra och bacon med en kall Cola, det går inte att slå så lätt! Det äter jag ganska ofta, iallafall om jag åker hem direkt efter skolan. Nu har jag börjat göra det eftersom att jag har en blogg att sköta :) Men testa aldrig att göra äggröra med milda mat.... Det gjorde jag nyss och det blev typ slemmig äggröra, usch!

Nu drar jag till Johan i några timmar, vi hörs lite senare!






Don't tell me if I'm dying, cause I don't wanna know

God eftermiddag..

Jag har nyss kommit hem från skolan. Det var inte lika mycket plugg idag som igår, idag pratade mest lärarna om ganska roliga saker så att vi elever också kunde delta i konversationen :)

Annars har jag lite ont i huvet och lite läxor jag behöver göra, jag måste svara på några frågor på Svenskan, läsa en bok på Engelska, skriva 65 engelska ord och plugga in dom i huvudet. Ojojoj vad mycket det blev... Hehe

Snart ska jag bege mig hem till min älskling, vi lär väl se på en film och bara mysa. Men innan det ska jag fika lite :)



Dagens outfit, blommig långärmad och leggins från Ginatricot





Jag på skolan..


Godnatt

Nu är det dags att sova ifall man ska orka kliva upp till ännu en skoldag imorgon.. *suck*


Sleep tight =)

Om du någonsin lämnar mig, kommer jag att förlora en stor del av mig

Jag älskar dig Johan Nordlund, 1 och ett halvt år med dig känns otroligt underbart.

Du valde mig av alla tjejer och jag blir så lycklig när jag är med dig.
Jag ska dö före dig, för att jag skulle inte kunna genomgå en sådan smärta som att du lämnar mig igen..
Att lägga rosor på din grav, det bara går inte, det är hjärtskärande.

Min kärlek till dig går inte att beskriva i ord.









Borgvattnet och svininfluensan

Nu är jag äntligen hemma..

Jag, Amanda, Fredde, Dominik och Kalle var ute och körde lite nere i stan och vid polisstationen.. Men det hände inte så mycket, vi såg några urgulliga hundar bara, haha :D Sedan släppte vi av Kalle och Dominik och for vidare till Södra berget och sedan släppte vi av Fredde i Skönsberg och jag fick också skjuts hem :)

I bilen satt jag och Amanda och pratade om Borgvattnet, om ni inte vet vad det är så är det ett ställe som man kan hyra över en natt för ca 4000. Det är ett stort gammalt och risigt hus där dom påstår att det är hemsökt. Det finns ett foto i ett rum på en liten pojke, och på natten kan man se honom stå och skratta i dörröppningen och sedan springa iväg. I ett annat rum så sitter det tre gamla tanter i en soffa också pratade Amanda om någon gungstol, om man sätter sig i den så blir man utknuffad. Hon skrämde upp mig något så rejält!

Och hon berättade om bieffekterna man kunde få efter svininfluensan sprutan också. Har man tagit den så kan man vakna upp mitt i natten, och fortfarande drömma, man kan t.ex se någon stå vid sängkanten och kolla på en, men man kan inte röra sig eller skrika. Hjärnan och ögonen är vaken, men kroppen sover fortfarande. I en minut så är man helt vaken i sin egen dröm, men kan inte göra något. Visst är det hemskt? Jag vill inte att det ska hända mig... Då kommer jag aldrig vilja sova och åka in på något jävla psykhem..

Ni som har läst hela texten förtjänar ett stort diplom, men det var faktiskt ganska intressant att höra =)








Ett stort ego är ett tecken på att man äter mycket skräpmat. Haha nej jag bara skojar. Men bjuder på lite ego pics..


FOOD-TIME

Matar magen med detta idag, väldigt gott!

Nä nu drar jag ut och åker lite bil med Amanda och Kalle, skriver när jag är tillbaka :)






Take me back




Jag Hanna och Tova


Jag och Tova


Jag, Hanna och Tova med våra Greker ;)


Hanna och Jag :D


Hanna Tova och jag


Jag och mina Greker


Hanna, Jag, Tova och Lotta


Hanibanani och jag :D


Längst bak sitter Tova och Lotta, sedan har vi mig och Hanna fram :)


Tovisen och jag


Syskon


Ingen kommentar... haha




Jag och Tova




I may be bad, but I'm perfectly good at it

Ligger bara i sängen och har allmänt tråkigt, vad kan man hitta på egentligen? Orkar typ inte göra någonting heller...

Jag förut




Magen säger att den är hungrig, bäst att mata den :D

Acne

LOOOOOVE


Älskar klänningen och det underbara tyget, här kan man skippa bh:n!
















En skoldag avklarad...

Hej på er...

Jag tycker att det är jättekonstigt att man jobbar på som vanligt första dagen efter ett lov? Och att vi till och med fick läxa till imorgon är ju patetiskt.. Dom kan ju lugna sig lite med läxor och sådant några dagar, inte liksom all in direkt.. Förutom det så var det jättekul att träffa alla i klassen och dom i paralellklass.

Men jag har bestämt mig för att komma i tid till skolan och alla lektioner, närvara på varenda liten grej, och verkligen plugga och arbeta så bra jag kan. Duktigt av mig va?:D

Jag kom hem för ett tag sedan och nu har jag placerat mig i sängen med lite fika :)


Kyckling, vitlökssås och en iskall Cola.. Smarrigt!


Monki tröjan och svarta leggings


Örhängen från Cubus

Skola imorgon...

Jag har haft ett super lov! Jag har umgåtts med mina vänner och gjort allt jag velat, ångrar inte en sekund av mitt lov. Men känns både bra och dåligt att skolan börjar imorgon..

Dåligt
Börjar 10 över 8
Läxor
Plugg
Lektioner

Bra
Träffa vännerna

Haha det blev inte så mycket bra, men det förstår jag.. För skulle alla få välja så skulle väl ingen vilja gå i skolan?
Så det var väl inte så konstigt att det var mer dåligt :D Nej nu ska jag mysa ner mig i sängen med chips och min stora kärlek.... COCA COLA =)




Godnatt på er!

Memories




Min 15 års dag tillbringades med min dåvarande vän Oscar


Drakbåtsfestivalen


Oscar


Oscar, Andreas och Tova


Andreas och Anton


En sommarkväll med vin och party sugrör :)


En oförberedd bild på mig och älsklingen när han va inlagd på sjukhuset


En halv Julia, Oscar, Kalle (Nicklas) och jag.




Partyyy


Jag och Sofia


Jag och Ronja på Selånger marknad


Jag, David och Tova när David tog studenten


Julia och jag, skolavslutningen i 8an


Hanna, Lotta, Jag, Elin, Tova. En dag i Stockholm


Tovas kompis Hanna, Tova och jag hemma hos min halvsyster som också heter Hanna :D

Jag som liten...










Take care day

  • Peeling
  • Ansiktsmask
  • Rakat benen
  • Filat fötterna
  • Smörjt in hela kroppen med Bpdybutter som luktar cocos :D





Myspys

Lånade Tovas mys byxor, supersköna! Måste införskaffa mig likadana, perfekt i form och perfekt färg. Nu är mamma och Tova och köper en riktigt smarrig pizza! Gud vad jag längtar efter mat!

Jag i Tovas mysbrallor..


Brun är jag fortfarande! Lite iallafall... :)

Nu kilar jag ut

Jag har klätt på mig och fixat håret nu, sminket skippar jag idag. Jag ska ut en sväng, kanske träffar på lite folk, vem vet? Skriver när jag kommer in igen :D 

Jag just nu


Dagens outfit består av en stickad tröja från JC och svarta leggings (inte med på bild)

Jag förut




Ett måste efter duschen!


Från vänster:

Got2b hårspray som luktar jordgubb
Loreals lockspray
Vanilla & Apple bodylotion
Cancan parfym
Barnängen deo
Dust it från Osis
Nagelbandsolja
Lypsyl

En sak klar!

Nu har jag duschat klart, smörjt in mig och använd body scrub, känner mig superfräsch!
Ska äta om en stund, och sedan måste jag fixa mig, dvs föna håret, sminka mig och välja kläder :)


Fix och trix

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig, lägga upp dagens outfit och äta. Hua vad jobbigt... Skulle behöva sola och åka på Skopunkten också... Skulle behöva tvätta min hårförlängning och köpa min Fjällräven jacka... ÅÅÅH :(

Skriver snart...


Nyvaken

Har nyss klivit upp och satt mig vid köksbordet.

Till frukost blev det 2 rostade mackor med ost och ett stort glas O'boy. Igår somnade jag med tvn på så mina ögon är helt svullna.. :(

HAHA ni skulle ha hört Tova igår. Hon höll på att spika upp sina tavlor på väggen kl 2 på natten.

Tova: Donk  donk  donk

Mamma från övervåningen: TOVAAA!!!?

Tova: Donkdonkdonkdonk










Systrarna Andersson helt osminkad

Sängen

Nu ligger jag i sängen och ser på tv, det stör mig fortfarande att jag bara har kanal 6... Men det får la duga tills jag har fixat resten av kanalerna, har faktiskt inte orkat... Men får se till att göra det snart för det är ju bara skit på 6an, förutom Simpsons, Scrubs och dom programmen.



Knäppte lite bilder med Tovas dator, hihi

Kom nyss in :)

Hej igen..!

Jag har varit ute med Dominik, Jocke och Amanda, vi tog en liten promenad runt skolan med hennes hund Matrix (Grand danoi). Sedan fick jag skjuts hem av henne, i bilen dunkade vi på för fullt med Daniel Adams Ray!
Nu när mamma och Patrik har åkt för att hämta syster min så tänkte jag steka bacon och kyla en Cola :D Väldigt gott, fast jag tänker inte säga något till Johan för då blir jag bara kallad ''tjockis'', hehe :)

Bjuder på några bilder sen jag var i Grekland

Vårat hotell hade en hund och den hade fått små valpar, hur sött...?
Det blåste och jag var väääldigt oförberedd på detta kort som ni kanske ser..:)

Blåste...

Här är jag och min halvsyster Hanna i vattnet, det var hur fint som helst!

Hemma

Jag passade på att gå hem en sväng när Johan skulle gymma, så nu sitter jag här i soffan brevid Patrik och mammsen och dricker Cola :D Imorse så hörde jag hur det dunsade ner snö utanför mina plexiglas fönster (har ju inte riktiga fönster, utan bara såna här små tjocka), då var det Patrik som skottade vårat tak, riktigt snällt av honom!

Jag försökte dryga ut tiden så mycket jag kunde så att gymmet skulle hinna stänga.... Men jag lyckades inte, haha! Innan vi gick så låg vi i sängen och kollade på massa Pingu parodier, riktigt roliga!

Gud vad jag skriver mycket.. Nu ska jag gå ut och först träffa Bosse (Niklas Nylund) en snabbis, sedan ska jag vara med Dominik och Amanda medans Johan är och gymmar :)

Här kommer lite bilder




Åhléns























Weekday är kärlek
















Behövs nog lite mer pengar..











BIKBOK

Judit och Judit

Jag har nyss kommit hem till Johan, sitter och bloggar på en 10 tums dator, eller mindre, haha! Den är sjukt liten och söt, jag skulle vilja ha den som min bloggdator, fast helst en rosa.. :)

Jag dör lite varje gång jag ser Comhem reklamerna, jag fattar inte vart dom får allt ifrån? Så jävla sköna! Man får sig ett litet skratt när man ser Comhems reklamer :D


Dagens outfit och dagens mat

Nu är äntligen maten klar! Jag har väntat i 2 timmar, men det är det värt. För till middag blir det potatisgratäng och kött med bea sås, MUMS!

Efter maten så går jag och Johan hem till honom, för att min väska är där, vilket innebär alla mina grejer också :( Så jag ska fixa mig också ska han äta och duscha, sedan så går vi nog ut en sväng och träffar folk :)

Såhär ser jag ut idag, osminkad!






Idag har jag på mig en vit långärmad tröja från Ginatricot och svarta jeansleggings från Vero moda

Godmorning sunshines :)

Jag och min älskling har nyss vaknat, vi sitter här och äter frukost tillsammans, mysigt..! Jag är fortfarande trött och seg, tror att jag ska gå ner o lägga mig framför tvn igen. Det var verkligen himmelriket enligt mig! Min säng är min bästa vän :)


Något jag vill ha..










<3

Jag har världens underbaraste pojkvän!

Kommer så väl ihåg när vi var ute, jag satt i hans knä och la handen på hans rygg.

Jag sa att jag kände hans hjärta.

Då svarade han att det bara slog för mig.

Ett minne för livet.


Nu är jag hemma!

Kom nyss in i värmen!

Jag, Johan och Andreas har varit på Citygross idag, vi köpte lite dricka och sånt tills ikväll!

Nu sitter vi hemma hos mig och tar det lugnt, vi tänkte slå på en film eller nånting!




Dagens outfit: Randig tröja från Monki, den jag köpte igår, vanliga svarta leggins och mina favvo örhängen


Utgång

Jag ska bara fixa mig nu sedan drar jag och Johan hem till Dominik och har det trevligt.

Ha en bra kväll allihopa!
XOXO

I want it


Trött och ofräsch

Förlåt för att jag inte bloggade igår.. Jag sov hos Johan och han har inget internet på datorn... :/ Så det var därför det inte dök upp något inlägg. När vi kom hem igår såg vi på en film som hette ''Fun with Dick and Jane'', riktigt rolig och bra film!

Vi har precis ätit kyckling och ris med currysås som Johans pappa kom hem med, det satt bra i magen! Sedan har vi inte gjort speciellt mycket, vi har sett några avsnitt Simpsons och Jims värld. Jag skulle verkligen behöva duscha, känns som att jag inte har duschat på en vecka fastän jag duschade igår... Borsta tänderna skulle också kännas skönt, men Johans familj slängde min tandborste, haha! :D Nu ska jag ta en dusch och sedan fixa mig för att vi ska gå ner till Dominik och umgås med han och Andreas.. :)

Hör Johans musik från nedervåningen, låter hemskt....


Jag och min älskling i somras
Skolavslutningen i 7an

Film

Sitter hos Dominik nu med Johan och vi tänkte se på Dumpad (Forgetting Sarah Marshall)
Innan vi gick in till Dominik så käkade dom pizza och jag kollade på, haha! Om man är ute i det här vädret är man sinnesjuk. Det går inte ens att vara ute! Det blåser och snöar rakt i ansiktet och innanför jackan, hur mysigt är det? :D


Blev ett snabbt inlägg bara så ni vet vart jag är och vad jag gör!

Vad du är söt, min kära lilla ponny

Får inte den låten ur hjärnan! Kommer ihåg när jag tyckte om den låten, jag lyssnade på den hela tiden! Det var tider... Nästan så att man önskar att man var liten igen, håller ni inte med mig?

Inga kärleksproblem
Ingen mens
Inga komplex över vikt, utseende osv..

Allt var ju så lätt. Men nu är man stor och får ta lite ansvar över saker, det är ju också skönt..
Nu sitter jag iallafall och äter lite av varje, pasta, kyckling klubbor och pastasås!






Tova gjorde en snabb lite inbakad fläta på mig, hihi!


Finally home!

Har kommit hem från en runda på birsta nu! Hittade jättemycket snyggt, men jag håller i mina pengar så jag kom hem med 3 påsar.... Jag är ändå jättenöjd med vad jag köpte, det blev 1 tröja, en bh och ett par brallor!


H&M. denna behövdes verkligen!


Monki


Cubus

Kände mig lite osäker på byxorna, det är ett fult snyggt mode. Haha, men tyckte det var lika bra att köpa, dom är ju sjukt sköna!

Birsta

Nu drar jag till Birsta med Patrik, Tova och mamma. Jag hoppas att jag inte kommer hem tomhänt...

Får panik, hittar inte mitt Monki kort... Måste ha det eftersom jag vill handla på Monki


Lägger upp ett kort på dagens outfit lite senare :D

Frukosten idag!

Det blev en riktigt god frukost! Nöjd tjej sitter nu vid köksbordet och skrattar lite åt Daniel Van De Bergs inlägg på facebook, haha!


Hallonkräm + mjölk. Rostade mackor med ost och ett ägg :)
Ser inte så gott ut men det smakade gott!

Godmorgon!

Jag har nyss klivit upp och satte mig direkt vid datorn, haha! Snart blir det frukost, det är mamma som lagar frukost denna gång så jag hoppas att det blir något annat än rostade mackor.. Hehe, har blivit less på det eftersom att jag äter det i stort sett varje dag.

Utanför köksfönstret ser jag Patrik slita med att få bort all snö som har kommit under natten och som fortfarande kommer :o Det slutar aldrig snöa, det får inte fortsätta komma mer snö!


I'M IN LOVE!



Hur söt? Tänk er den på sommaren till bruna ben, jag dör!

Vad orättvist! :(

Denna lilla murvel hittade jag på Google när jag sökte på ''ful''. Enligt mig är den väldigt speciell och söt! Hihi, så jag tycker att det var orättvist att lägga den i kategorin ''ful'' :(


Lite söt var han väl?

Pillar mig i naveln..

Ytterst nära att jag gör det också.. Pilla i naveln är väl inte helt fel, eller?

Tidsfördriv = redigera bilder...




Mammas gammelfarfar

Den här bilden visade mamma mig på facebook, det är hennes gammelfarfar och hans fru.

Såhär såg våran konversation ut...

Mamma: Detta är min gammelfarfar som föddes på 1800 talet.

*Vad hon sa gick in genom ena örat och ut genom det andra*

Jag: Ofta han har facebook?


En trogen Facebook medlem.... Hähä


Sommar favoriter


Köptes i somras på Rut m.fl från märket Kling


Från Ginatricot

Grönsaker och dip

Johan har precis anlänt till Bågevägen 204, nu står han och skär gurka, zuccini och morötter, han protesterade men det gick till slut! :D Visst är han gullig?

Nu ska vi slå på en film eller se något bra program på tvn. Mysigt! :D



Hade jag fått bestämma hade det kommit upp en bild på mig och Johan, men eftersom han ska trotsa allt och vara så jobbig så blir det tyvärr ingen. Tack och hej!

Kommer strax

Sticker ut en sväng och träffar den här proppen! :D


Robin Palander

Dagens outfit

Jag när jag var ute:






Kofta som jag har fått av Johans syster, spetslinne från H&M, svarta leggings från Ginatricot

Ut

Går ut och möter upp min kompis Alexandra en sväng. Tillbaka snart!

I want candy!

Något jag gör varje dag är att duscha håret med kallt vatten. Jag gör det istället för att platta det, för när mitt hår blir blött och sedan när jag fönar det så är det spikrakt, bra va?:D Så jag slipper slita på mitt hår när jag plattar det med en platttång.

Också är jag så jävla godis sugen.... Bara för att jag har köpt massa grönsaker... *suck*


Hej blötdjur!


Något jag vill ha är...







Blekfis

Måste verkligen sola, jag har blivit jätteblek! Förut solade jag minst en gång i veckan, men nu orkar jag inte åka iväg och sola.. Känns bara jobbigt. Så det är bäst när mamma vill sola också, för då slipper jag ta bussen. Får hoppas att hon kommer med förslaget om att sola snart, haha eller så kan ju jag fråga ;)


Blekfisen

Fick med mig lite gott!

Hemma från handling+promenad.

Inte fick jag en egen korg... Men jag fick med mig grönsaker och en Fresh Island dip + cola hem! Supernöjd.. Ser ut som att det blir ännu en till myskväll!

Jag frågade mamma i affären: Kan jag få en Red Bull?
Mamma: Nej, inget sånt trams inte..

När vi står i kassan frågar jag: Mamma kan du köpa en Röd Tjur till mig?
*Mamma funderar*... Sedan börjar hon asgarva.... :(

Iallafall så släppte mamma av mig hos Alexandra påväg hem. Vi gick ett varv runt Bosvedjan med hennes lilla hund Alice, det är en Papillon. Sjukt gullig är den! Sedan stog vi och pratade lite om allt möjligt innan vi båda gick hemåt. Supertrevligt! Och nu sitter jag här och äter korv och potatismos....


Snygg bild va?


Maaaat

Åker och handlar nu med mamma, hoppas jag får en egen korg... hähä

Godmorgon på er! :)

Jag har verkligen kämpat mig upp ur sängen, ville ligga kvar där i flera år... Det skönaste som finns är att sova, det har jag kommit fram till nu. Att få ligga i en mjuk och härlig säng och sova... MHM! Bästa som finns... Nästan så att jag tänker gå ner och lägga mig igen, haha! :D

Sitter och äter frukost nu!


2 baguett-halvor och ett glas O'boy


Varför vi älskar er killar!


*Sättet ni ser ut på när ni kliver ur duschen med
en handduk slarvigt knuten runt höften.

...*De där djupa rösterna ni får på morgonen.

*Rufsigt hår när ni är nyvakna.

*Sättet ni så sexigt tar av er tröjor och skjortor på

*Att ni direkt förlorar ca 75% av era hjärnkapaciteter
när ni smeker insidan av våra lår.

*Att ni hur lätt som helst kan få oss på bra humör bara genom
att titta på oss med hundögon tills vi börjar le.

*Den där otroligt sköna känslan när ni kysser oss i nacken.

*Sättet ni sätter händerna mot våra höfter och går bakom
oss när vi ska gå igenom ett rum fullt med folk.

*Den naturliga parfymen, doften.

*Sättet då våra händer känns så otroligt små inuti era.

*Det där gulliga, frustrerande ansiktsuttrycket ni får
när ni försöker få av oss bh:n utan att lyckas.

*Hur ni erbjuder oss att låna era jackor, trots att ni bara
har en t-shirt under och det är jättekallt.

*Hur ni ser ut som små barn när ni sover,
trots att ni är hur tuffa som helst när ni är vakna.

*Ni är så maskulina, helt enkelt underbara


Godnatt

Nu ska jag stänga ner datorn och lägga mig i sängen framför tvn och äta gott! Sitter ju uppe i soffan med mammsen. Men ska förflytta mig nu. börjar få ont i huvudet också, så det blir nog skönt att lägga sig och ta det lugnt!

C ya tomorrow!


En bild från när jag var blond

Favoriterna


Desperate Hosewives


Ugly Betty


One Tree Hill


O.C

Det finns inget bättre än att lägga sig i sängen med massa godis och dricka och se på någon av dom här. I just love it..!


...!!

Kul att man har en kille som ringer.

Kul att man har en kille som hör av sig.

Kul att man har en kille som frågar om han kan komma.

Kul att man har en kille som frågar om jag vill sova hos han, eller tvärtom.

Väldigt kul att man har en kille som inte har hört av sig sen kl 18.30


KUUUUUUUL!!!

Film

Sitter och ser en film på tv nu, och fyfan vad rolig den är! Den heter Knubbigt regn, ni har säkert sett den på reklam. Så jag har laddat upp med ostbågar, choklad och cola :)

Jag just nu i mörkret






Nä asså det börjar bli lite Kiss varning..

Dagens outfit

Nu har jag precis kommit hem från en lång åktur med Amanda, Jocke och Kalle (Nicklas). Som ni vet så älskar Amanda poliser, så vi var på en liten polisjakt runt Sidsjön och Södermalm. Sedan när vi hade stannat och stog och sopade av bilen så åker det förbi en polisbil.

*Dom stannar*
Polisen: Hej! Har ni stått här länge?
Jocke: Näe bara i 5 minuter kanske.
Polisen Okej, ni har inte sett en ensam man?
Alla: Näe?

Sen åkte dom, och det var därför vi åkte och letade lite, haha vi var på vår egen lilla spaning. Vi hade jätteroligt!


Såhär såg jag ut idag:


En blus med mönster, tjocka leggings och ett brunt flätat skärp


Och självklart mina fina örhängen från Cubus

Tattoo

Jag vill tatuera mig när jag fyller 16. Men jag vet inte vart...

Jag har några alternativ:







I know, navel piercingen ser fucked up ut, men det rår inte jag för :D



Någon som har en idé om vart jag ska tatuera mig efter att ha sett bilderna?

Världens bästa vinterskor

UGGS måste vara dom varmaste och skönaste vinterskorna. Och dom gulligaste.. Många tycker att UGGS är jätteful, men det tycker inte jag! När man har ett par egna och använder dom varje dag blir dom till slut fin. Så är det med mina iallafall, för mig är det ett måste att ha UGGS på vintern, sedan kan man ju ha flera andra skor också så att man kan variera.

Har ni inte ett par UGGS så är det dags att köpa! =)




Mina varma älsklingar. Dom sviker mig aldrig :)

Tips till hår och ansikte

Började min morgon med två rostade mackor och O'boy, mums! Har precis kommit ut ur duschen också, skar mig när jag rakade benen, buhu! :(

Vet ni vad jag gör varje gång jag har duschat?

Jag duschar håret och ansiktet med kallt vatten, och nu undrar ni säkert varför? Jo för att när man duschar håret med varmt vatten öppnas hårtopparna längst ner på hårstrået, och för att förhindra att topparna blir slitna och klyvna så kan man duscha med kallt vatten efteråt som gör så att dom stängs igen, bra va?:D

Samma med ansiktet, i varmt vatten öppnas porerna och i kallt så stängs dom. Så ett tips är att skölja ansiktet med kallt vatten varenda gång när du har duschat ansiktet med varmt vatten, då förhindrar du att det kommer in smuts i porerna.


Saker ni inte visste om mig

  •  Jag får panik när någon håller fast mig eller ligger på mig så att jag inte kan röra mig
  •  Jag har aldrig kysst en tjej, kommer aldrig att göra
  •  Jag tittar alltid under sängen innan jag ska sova
  •  Jag har bara haft en stor kärlek, och det är Cola
  •  När jag sover ensam kan jag vakna av att jag kramar kudden
  •  Jag sover alltid med stängd dörr, annars känner jag mig otrygg
  •  Jag tycker att det är sexigt när killar slåss (på tv)




    Jag igår..!

Old days


Hanna, Tova och Jag i Stockholm 2009


Pappa i Uppsala


Nisse och Nosa 2010


Killian, Alex, Oscar och Nisse 2010


Jag och Tova 2009, där var jag riktigt blond!


2009, det var bruna tider!


2008 var fjortis tiden...


Blondie

Scrubs

Jag kan inte undgå att se likheten mellan Johan och Turk i Scrubs. Det är sjukt.
Samma hundögon och plutläpp, lika knäpp också :D

Johan fast svart (..?)




Jag kan se gravid ut, kan du det?


From this


To this



From this


To this

Visst är jag cooooool?

Navelpiercing

Japp en sån har jag. Jag minns så väl när jag skulle ta den, och han som gjorde den på mig sa ''du kommer känna ett litet stick''... Jag kände minst 3 stick! :( När han först tröck igenom nålen, när han tröck igenom staven, och slutligen när han tog ut nålen. För vissa känns det inte alls och för andra så gör det jätteont. Haha det var hemskt.. Men resultatet blev snyggt!






JAG VILL JAG VILL JAG VILL!!


Myspys

Ja det slutade ju med att jag fick gå ner till Citygross själv och köpa min Cola, det blev en 2 liters bara till mig! Men jag slapp GÅ hem iallafall, min kompis Amanda tog om körkortet imorse så jag fick skjuts av henne hem från affären :)

Jag har också tagit mig tid till att skära annanas, supergott! Så jag har myst ner mig i sängen med min 2 liters Coca Cola och ett fat med annanas. Nu ska jag mixtra med tvn lite, har haft alla kanaler men nu har jag bara kanal 6 helt plötsligt? Så det måste fixas snabbt, hehe och med det så menar jag nu!


Gott!


Myskläderna är på!

Nosa Doris Andersson Forsman

Hur kan man älska ett djur så mycket? För 4 år sedan tjatade jag på pappa jättelänge om att vi skulle köpa en hund. Och en kväll, när det var vinter så plingar det på våran dörr (mamma och pappa är skild). In kommer en pytteliten Jack Russel Terrier springandes och slickar mig i ansiktet. Jag var bara 11 år då så jag blev överlycklig!

På den tiden bodde min pappa fortfarande kvar i Sundsvall. Ganska nära där min mamma bor, det var gångsavstånd till pappa ungefär 500 meter. Och jag minns så väl första natten med Nosa (som vi döpte henne till). Jag, mamma och Tova hade läst på internet hur man ska ta hand om valpar, vad dom får äta och inte äta, samt hur dom vill ha det i hemmet. Valpen skulle helst sova i en korg bredvid sängen med en varm vattenflaska för att känna värme. Och jag blev så arg på Pappa när han ställde korgen i förrådet och stängde dörren på natten. Tänk dig att komma till ditt blivande hem, helt främmande, också blir man inlåst i ett mörkt rum på natten. Fy vad hemskt va? Så på natten när jag och Tova skulle sova så hörde man hur lill valpen ylade och gnydde, så jag började gråta för att jag tyckte så synd om Nosa.

Dagen efter fick pappa en rejäl utskällning för hur han hade behandlat Nosa första natten hos oss, haha. Vi visade allt vi hade läst på internet och efter det så lärde sig pappa och Nosa fick sova i sovrummet eller i någons säng. Hon blev snabbt kärleksfull och gosig!

Nu kan man säga att min pappa är Nosas bästa vän, Nosas boss. Hon lyssnar strängt på pappa och följer honom vart han än går. Man blir varm om hjärtat när man ser hur pappa gosar med Nosa och hur glad hon blir. Han har uppfostrat henne till en underbar hund! Nosa och pappa bor tillsammans i en 2a nere i Uppsala.


Goshunden och Pappsen


Nosa och Pappa


Vi har ingen Coca Cola hemma :(

Jag kommer bryta ihop snart! Vi har ingen Cola hemma och jag är i stort behov av en iskall Cola just nu. Och mamma orkar inte åka och köpa någon så jag får pallra mig ner till Citygross som ligger typ 1 km från mig känns det som, det suger...! Måste bara ha 5 kronor till så kan jag köpa en helt egen 2 liters Cola! Fyfan vad nöjd jag kommer bli då.

MONEY MONEY MONEY, MUST HAVE MONEY



Give me that, I want it!

Detta inlägg skulle jag ha lagt upp imorse men det glömde jag bort... Man kommer ofta på andra tankar när man har pojkvän, haha!

Jag är en sån som inte kan sluta att kolla efter nya kläder, smycken och skor! Här är lite av det jag hittade.




Totalt förälskad i dom här skorna!

Hur söt som helst, och den ska bli min.








Just love it!

Tjock pannkaka :)

Hej igen...!

Vad är bättre än att känna lukten av mat när man kommer innanför dörren? Svaret på det är ingenting.
Det är då man vet att man inte är fattig, så det är ju bra! :) Jag har nyss ätit upp min tjock pannakaka, och den får betyget MVG (mycket väl god)..




Gillar att klämma och hålla på i mitt ansikte!


Som på denhär bilden som ni kanske kommer ihåg. Den ligger ute på min facebook! Haha det är så kul att göra sådär för man ser så ledsen ut på ögonen...:(

Ikväll funderar på att bara vara inne och ta det lugnt med Johan. Kanske ta ett långt varmt bad med tända ljus? Jag frestar mig själv väldigt mycket så det slutar nog med att jag ligger i badet hela kvällen haha! Och efter det en bra film tillsammans med frukt och Coca Cola. Vad ska ni göra ikväll?

En propp till pojkvän...

Johan förstår sig inte på tjejer alls.

Såhär ser en normal konversation mellan Johan och mig ut:

Johan: Vad är det för mening med hårförlängning?
Jag: För att det är snyggt med långt hår?
Johan: Men det är äckligt med löshår...
Jag: Varför då?
Johan: Vem vill gå runt med fejkhår hela dagarna?
Jag: Det är faktiskt inte fejkhår, det är riktigt hår?
Johan: Bläää ännu äckligare!
Jag: *suck*


Alldeles nyss lät det såhär:

*Johan lägger sig på min hårförlängning som ligger på sängen*


Jag: Akta mitt hår!
Johan: Du och ditt jävla hår...

Den absolut vanligaste repliken som kommer ut ur Johans mun är ju '' Du och din jävla...''

Inception

Jag är kvar hos älsklings Johan fortfarande! Har inte kommit nånstans typ, förutom när jag åkte förbi mig med Amanda, Kalle och Hampus för att hämta Kalles walkie talkie... Hur gammal var han nu igen? Inte kan man tro att han är 18 iallafall, hihi.

Jag och Johan har nyss sett klart på Inception, grymt bra film! Jag rekommenderar den starkt. Så sjuuuukt bra film, men man måste tänka väldigt mycket för att förstå vad den handlar om... Och det är inte jag så bra på, Johan förklarade typ hela filmen :D




SE DEN!! NI KOMMER TACKA MIG




Såhär ser den 18 årige Kalle ut för er som inte vet, till vänster..

Godmorgon förresten!

Jag är hemma hos min pojkvän fortfarande. Jag passar på att blogga medans han sover... Annars kommer väl den vanliga kommentaren ''du och din jääävla blogg!;)''.. Han är ju för go... ibland. Nämen jag har inte så mycket att blogga om. Så jag lägger upp några av mina godbitar!

























Allt från Ginatricot.se

Glömde blogga :(

Förlåt för igår!

Jag tänkte inte alls på att jag skulle blogga innan jag gick upp till Johan. Så det bara blev så att det inte kom några fler inlägg den dagen, men ingen skada skedd va? Har ju ändå inte lika många läsare som Kissie? :(


Om gårdagen

Jag var ju som sagt med några personer och tog det lugnt bara, vi hade det faktiskt väldigt mysigt om man tänker efter. Satt bara och pratade, lyssnade på musik och umgicks. Det kom och gick folk hela tiden så det blev lite variation. Jag hann ju med ett snabbt inlägg där jag berättade vad jag gjorde och så, duktigt va?:D
Sedan hände det inte så värst mycket den kvällen. Jag gick upp till älsklingen vid 11, och då såg vi på massa skit program på tv, t.ex som Fear Factor... (eftersom att Johan inte har några andra kanaler än 6an....)

Och jag blev typ hungrig direkt när vi la oss i sängen, så vi gick upp och hämtade mackor, korv, godis och massa annat ätbart! Haha, det satt bra i magen det :D (Eftersom att maten innehöll så pass mycket kalorier så var vi ju tvungna att göra av med dom på något vis?;) Haha jag bara skojar!



Jag och älskkligen i somras


And Me!

Skön dag :)

Sitter och har det mysigt med lite folk. Har inte gjort speciellt mycket idag förutom att äta, haha! Är det nånting jag älskar mer än Johan så är det MAT <3 Senare vet jag inte vad som händer, funderar starkt på att gå till någon affär och köpa med mig massa gotta hem, blev så jävla sugen på det...



Bjuder på en bild sen jag var i Grekland i somras :)

Fräsch!

Jag har precis kommit ut ur duschen. Har rakat benen, rakat under armarna, filat fötterna, använt body scrub över hela kroppen och tvålat in mig och slutligen smörjt in mig med min älskade body lotion! Känner mig super fräsch nu, eftersom att jag har kallsvettats inatt så känner man sig ju äcklig om man inte duschar.

Jag känner mig alltid mycket snyggare när jag har rakat benen, tvättat hår + kroppen, smörjt in mig och sådär. Gör inte ni det?:D



Håret hann torka lite eftersom att jag aldrig fick till någon bra bild, haha!

Nu ska jag föna håret, använda spray balsam och sätta i hårförlängningen, sedan ska jag ut!

Godmorgon! :)

Vaknade kanske för en halvtimme sedan när mamma, Patrik och Ellen kom hem med McDonalds. Nu har jag nyss ätit en nyttig frukost, och gud vad gott det var! Det är inte ofta man blir serverad donken på morgonen eller..! :D

Att få donken direkt när man vaknade var nog det bästa som kunde ha hänt idag! Men jag kunde inte få i mig hela hamburgaren för att jag är typ aldrig jättehungrig direkt när jag vaknar...

Jag är fortfarande jätte trött, har vaknat till och från hela natten av att jag först frös, och sen svettades jag.. Det var jättejobbigt! :(
Idag vet jag inte vad jag ska göra, finns ingenting att göra på vintern. Det är helt dött och man vill inte vara ute för att det är så jävla kallt. Det är 7- grader ute och man fryser ju ihjäl bara man går utanför dörren! :(




En bild sen ca 3 månader tillbaks! :D

Godnatt

Nu är jag verkligen trött! Dags att säga godnatt så att man kanske vaknar till liv innan middagen imorgon iallafall.. Jag har uppdaterat mycket inatt eftersom att jag kommer nog sova bort hela dagen.. Och jag vill ju såklart inte att ni ska sluta läsa min blogg.

Det kommer nog ett godmorgon inlägg på eftermiddagen imorgon, vi hörs då!




Jag och Ellinor i somras/höstas. Där var jag blond :)



Jag och Ellinor sitter längst bak.
Evelina, Tova och Louise här fram :D

Tv

Ligger i sängen och ser en jättekonstig film på 6an. I en by bor det 437 människor, och enligt dom får det inte bo fler än 437. Så när det kommer en ny invånare till byn, så hjärntvättar dom människorna. Och när dom blir 438 invånare så hänger dom en :S Nej fyfan vilken konstig film.. Nu måste jag tänka på något annat, ni med!

Så jag bjuder på lite ögongodis




Cam Gigandet



Wentworth Miller



Brad Pitt





Chad Michael Murray



Kellan Lutz


Ta mig till värmen!






Blev inte som jag tänkt mig

Hej igen!

Jag har nyss tvättat av mig sminket och tagit av mig hårförlängningen, känns jätteskönt! Som sagt så var jag ute på en liten kvälls promenad. Jag pratade i telefon med Julia hela tiden, vi hade jättemycket att prata om!

Sitter just nu uppe i köket med mamma och Patrik och äter pannacotta. Det måste vara det godaste som finns! Pannacotta består av grädde och vit choklad. Det är som vit choklad pudding fast mycket godare.



Jag sitter och tänker på igårkväll. Jag hade tänkt mig att mitt nyår skulle bli det bästa nånsin. Att jag skulle vara nere i hamnen på tolv slaget och se alla smällare och umgås med mina fina vänner. Hade tänkt att ha på mig min nyårs klänning som jag skulle från början.

Men istället var jag inomhus hela kvällen. Jag hade på mig leggings och en vanlig tröja, såg inga smällare i stan... Det blev inte som jag hade tänkt mig..

En bild sen igår:


Promenad

Nu ska jag ta en promenad ner mot Bosvedjan, har inte tagit frisk luft på hela dagen... Så det ska faktiskt bli skönt att gå ut i kylan för att vi måste ha över 30 + i huset! Svettas ju ihjäl här inne.



Vinterjackan är på!

I know you want it










Smycken från Cocoo.se




Tofflor från Bikbok



Strumpor från Monki




Linne från Monki

Bakis..

God kväll!

Jag vaknade kl 16.00 idag, inte så konstigt med tanke på hur gårdagen var. Mådde lite illa och hade ont i huvudet när jag vaknade. Men det ordnade sig när jag drack vatten och lättade på kissblåsan, jag svär på allt att jag hade samlat på mig ett stort hav som ville ut. Satt säkert och kissade i 5 minuter...
Okej nog om det, haha! Klockan 5 så serverades det middag hemma hos Johan, kött, potatisgratäng och pepparsås. Hur gott som helst! Efter att jag hade ätit så gick jag hem och la mig i sängen framför tvn. Jag små äter alltid när jag ser på tv.. Och denna gång blev det chips och bilar, MUMS.

Gissa vad mamma serverade till middag nummer 2 då? Jo kött och potatisgratäng, haha! Jag fick i mig lite av favorit i repris maten men sen tog det stopp kan jag säga.. Så nu sitter jag här och dricker min efterlängtade Coca Cola och äter bilar.

Såhär ser jag ut idag:







Svart bas linne, Lila kofta







Favorit örhängena

Förlåt

Förlåt för superdålig uppdatering. Men jag var väldigt stressad igår efter middagen.

Till middag åt vi kött med potatisgratäng, och efterrätten sparade jag tills idag. Efter middagen gick jag ner och fixade till mig lite snabbt och sedan gick jag till Johan. Där satt vi och smådrack lite öl och vin. Sedan kom hans mamma förbi och sa hej och kollade så att allt var bra, sedan gick hon över till hennes kompis! Vi hade en jätte trevlig kväll. Men jag fick i mig lite för mycket vin så jag låg på toaletten och mådde illa i två timmar innan jag gick och la mig i Johans säng och däckade.

Såhär skulle jag ha sett ut igår:













Spets klänning från Newyorker och ovanpå har jag en svart fluff kjol från Ginatricot

Ps: här ser ni också hur det blev med hårförlängningen!


Som sagt så skulle jag ha haft klänning, men ändrade mig i sista sekund så det blev det här istället:











Vanliga svarta leggings, vit tröja med text lånade jag av Tova, den kommer från Cubus.


My family

Här kommer bilder på min familj, både på mammas och pappas sida!

Mammas sida




Min syster




Här är min mamma Lena och hennes kille Patrik




Jag och Patriks dotter Ellen



Pappas sida




Pappa Krister och hans tjej Lotta




Lottas dotter Hanna




Lottas son Calle




Älsklings hunden Nosa

RSS 2.0